Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Baarlo


Filteren op datum:
        

KVW Baarlo zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: 17-10-2018 12:10

Kindervakantiewerk Baarlo is hard aan het werk om ook in 2019 weer een mooie week voor de kinderen van Baarlo neer te zetten. De organisatie is wel nog op zoek naar vrijwilligers, aldus haar eigen facebooksite. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu bij de organisatie melden.

Lees verder

Manon en Bart winnen liedjesavond in Baarlo

Gepubliceerd op: 14-10-2018 11:11

Manon en Bart hebben zaterdag de liedjesavond ‘Kook van eige deig’ gewonnen van De Kook in Baarlo. Het duo won met het liedje Gruuets, geschreven door John Neesen. Het nummer wist bij de jury een overtuigende meerderheid van de punten binnen te halen.
Lees verder

Geen salonwagenterrein tijdens Baarlose kermis

Gepubliceerd op: 04-10-2018 11:12

De gemeente Peel en Maas gaat op zoek naar een andere locatie waar kermisexploitanten tijdens de kermis in Baarlo hun wagens parkeren. Volgend jaar staan de salon- en pakwagens tijdens de kermis niet meer op het parkeerterrein bij De Kazing maar op een andere locatie in het dorp.
Lees verder

Info-avond over herbestemming kerk

Gepubliceerd op: 23-09-2018 09:58

Het kerkbestuur in Baarlo geeft maandagavond om 20.00 uur uitleg over de plannen voor een mogelijke herbestemming van de Sint Petruskerkerk in Baarlo.
Lees verder

Limburgse kers wordt erkend als streekproduct

Gepubliceerd op: 20-09-2018 16:20

Nadat vorig jaar de noodklok werd geluid dat de zure kers – de morel – binnen vijf jaar zou verdwijnen als er niets gedaan zou worden, wordt woensdag door gedeputeerde van de provincie Limburg Hubert Mackus, symbolisch het eerste blik nieuwe kersen in ontvangst genomen en de Limburgse morel officieel erkend als streekproduct.
Lees verder

Meer - Baarlo

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)