Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Baarlo


Filteren op datum:
        

Duizenden euro's aan gereedschap buitgemaakt in Baarlo

Gepubliceerd op: 07-08-2017 22:45

De politie is een onderzoek gestart nadat er bij een bedrijf aan de Kieënweg in Baarlo zondagavond gereedschap werd gestolen. De politie onderzoekt of er verband is met een soortgelijke inbraak die vorige week woensdag bij het bedrijf werd gepleegd. Toen is er ook gereedschap gestolen.
Lees verder

Succes voor amazones uit Peel en Maas

Gepubliceerd op: 07-08-2017 12:52

Tijdens het LK springen in Sevenum is Beau Schuttelaar uit Baarlo met haar paard Carentino kampioen geworden in de klasse ZZ. De Maasbreese ruiter Patrick Lemmen werd met zijn paard Dadullah Limburgs kampioen in de Open klasse 1.40.
Lees verder

Lek Baarlo onder controle

Gepubliceerd op: 05-08-2017 18:04

Het lek bij plantenkwekerij Grow aan de Napoleonsbaan in Baarlo waar zaterdagochtend salpeterzuur uit een tank lekte, is onder controle. Er zijn geen gewonden gevallen. De veiligheidsregio gaf het advies aan de inwoners om ramen en deuren dicht te houden. Dat is niet meer nodig.
Lees verder

Salpeterzuur komt vrij bij plantenkwekerij Baarlo

Gepubliceerd op: 05-08-2017 08:38

Bij een plantenkwekerij in Baarlo is zaterdagochtend 150 liter salpeterzuur gelekt. De vloeistof is in opvangbak terecht gekomen. Medewerkers roken een vreemde geur. Hulpdiensten werden verwittigd, die besloten om het terrein te evacueren. De veiligheidsregio laat weten dat het milieu geen gevaar heeft gelopen en dat er geen uitstroom van dampen waarneembaar is. De dampen worden neergeslagen door een waterkanon. Ook de regen werkt in het voordeel. Buurtbewoners wordt verzocht om ramen en deuren te sluiten.
Lees verder

Waterschap Limburg onderzoekt anti-piping scherm in Baarlo

Gepubliceerd op: 28-07-2017 10:02

Waterschap Limburg gaat een proef uitvoeren met een kunststof anti-piping scherm. Piping is een belangrijk faalmechanisme bij dijken.
Lees verder

Meer - Baarlo

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)