Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Beringe


Filteren op datum:
        

Boswachterij en Prikkelpad De Kievit

Gepubliceerd op: 21-05-2017 15:57

Verscholen in het buitengebied van Beringe ligt een zeer mooi stukje natuurschoon. Normaliter bijna onvindbaar. Bijna ongestoord kan de natuur in al zijn facetten hier zijn gang gaan. We hebben het over Boswachterij en Prikkelpad "de Kievit".
Onlangs waren we er te gast om meer bekendheid te geven aan dit initiatief en tevens te genieten van de prachtige natuur, vergezeld door een zeer educatieve rondleiding van de eigenaar. Onvoorstelbaar is de diversiteit aan dieren, natuurproducten, planten, voorwerpen uit vervlogen tijden, inrichting en de rust wat dit alles uitstraalt.
Ook de aanwezigheid van het Prikkelpad voegt veel waarde toe aan dit geheel: een belevingspad waar mensen met en/of zonder beperking de natuur kunnen beleven en ontdekkend.m.v. horen, zien, voelen en ruiken.
Meer weten: www.boswachterijdekievit.jouwweb.nl 
Lees verder

Botsing met fietser in Beringe

Gepubliceerd op: 19-04-2017 16:20

Op de Meijelseweg (N275) in Beringe is woensdagmiddag om 13.50 een ongeluk gebeurd, waarbij een fietser in botsing kwam met een bestelbus. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen, maar hoefde de landing niet in te zetten en kon zich boven het ongeval omkeren.
Lees verder

Vier bomen Beringe illegaal afgezaagd

Gepubliceerd op: 18-04-2017 15:44

De gemeente Peel en Maas heeft aangifte gedaan bij de politie in verband met vier illegaal afgezaagde bomen op het industrieterrein in Beringe.
Lees verder

Postbode gewond na aanrijding in Beringe

Gepubliceerd op: 01-04-2017 19:31

In Beringe is zaterdagmiddag rond 13.00 uur bij een aanrijding tussen scooter en auto een vrouwelijke postbode gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van Kaumeshoek en Noorderbaan.
Lees verder

Inbraken bij schuurtjes Beringe

Gepubliceerd op: 07-03-2017 21:39

In verschillende schuurtjes en tuinhuisjes in Beringe zijn in de nacht van maandag op dinsdag spullen weggehaald. Er werden vijftien tuinhuisjes opengebroken.


Lees verder

Meer - Beringe

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)