Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Beringe


Filteren op datum:
        

Vergevorderde plannen voor gezondheidscentrum in kerk Beringe

Gepubliceerd op: 16-08-2017 13:28

De dorpscoöperatie van Beringe is vergevorderd met de plannen voor de vestiging van een gezondheidscentrum in de Heilige Jozefkerk. Twee jaar geleden is de pastorie leeg komen te staan, en sindsdien wordt druk gezocht naar een nieuwe invulling voor zowel dit pand als de kerk. Gesprekken met het kerkbestuur hebben geleid tot het plan voor de vestiging van partijen uit de gezondheidssector in een deel van het kerkgebouw. Vanuit die hoek is ook al interesse. Dit heeft de voorzitter van de dorpscoöperatie laten weten in het programma ‘P&M Zomertoer’.
Lees verder

Twee initiatieven voor één windmolenpark

Gepubliceerd op: 19-07-2017 16:16

Er zijn twee initiatieven ingediend bij de gemeente Peel en Maas voor het realiseren van een windmolenpark. Maar omdat de initiatieven zo dicht bij elkaar liggen, kan er slechts één gerealiseerd worden.
Lees verder

Gedeputeerde neemt kijkje bij rotonde Beringe

Gepubliceerd op: 05-07-2017 15:21

Gedeputeerde Eric Geurts is vanmiddag samen met wethouder Arno Janssen en inwoners van Beringe in gesprek gegaan over de verkeerssituatie bij de rotonde in het dorp. Het gaat daarbij voornamelijk om het kruisend fietsverkeer bij deze rotonde.
Lees verder

Boswachterij en Prikkelpad De Kievit

Gepubliceerd op: 21-05-2017 15:57

Verscholen in het buitengebied van Beringe ligt een zeer mooi stukje natuurschoon. Normaliter bijna onvindbaar. Bijna ongestoord kan de natuur in al zijn facetten hier zijn gang gaan. We hebben het over Boswachterij en Prikkelpad "de Kievit".
Onlangs waren we er te gast om meer bekendheid te geven aan dit initiatief en tevens te genieten van de prachtige natuur, vergezeld door een zeer educatieve rondleiding van de eigenaar. Onvoorstelbaar is de diversiteit aan dieren, natuurproducten, planten, voorwerpen uit vervlogen tijden, inrichting en de rust wat dit alles uitstraalt.
Ook de aanwezigheid van het Prikkelpad voegt veel waarde toe aan dit geheel: een belevingspad waar mensen met en/of zonder beperking de natuur kunnen beleven en ontdekkend.m.v. horen, zien, voelen en ruiken.
Meer weten: www.boswachterijdekievit.jouwweb.nl 
Lees verder

Botsing met fietser in Beringe

Gepubliceerd op: 19-04-2017 16:20

Op de Meijelseweg (N275) in Beringe is woensdagmiddag om 13.50 een ongeluk gebeurd, waarbij een fietser in botsing kwam met een bestelbus. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen, maar hoefde de landing niet in te zetten en kon zich boven het ongeval omkeren.
Lees verder

Meer - Beringe

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)