Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Grashoek


Filteren op datum:
        

Vaten aangetroffen in Grashoek

Gepubliceerd op: 13-08-2017 17:51

De politie heeft zondagmiddag naar aanleiding van een melding op de Vliegert in Grashoek een groot aantal vaten aangetroffen. Het gaat om ruim 70 vaten, vermoedelijk chemisch drugsafval. De politie is een onderzoek gestart en laat weten de vaten na dit onderzoek op te ruimen.
Lees verder

Grashoek krijgt blotevoetenpad

Gepubliceerd op: 25-07-2017 15:49

Het dorpsoverleg van Grashoek is in samenwerking met vrijwilligers en onder andere het IVN (Instituut Voor Natuureducatie en duurzaamheid) de mogelijkheden aan het inventariseren voor het realiseren van een blotevoetenpad in het dorp.
Lees verder

P&M Zomertoer in Grashoek

Gepubliceerd op: 22-07-2017 23:13

De P&M Zomertoer strijkt maandag neer in Grashoek bij Camping Beringerzand. Daar praat Wilke Goessen maandag en dinsdag met gasten over de dorpskern.
Lees verder

Opnieuw vernielingen vliegtuigmonument Grashoek

Gepubliceerd op: 19-07-2017 20:26

Voor de derde keer is het vliegtuigmonument in Grashoek vernield. Onbekenden hebben de glasplaat van het monument stuk geslagen. Het monument staat in een bos in Grashoek ter herdenking van de omgekomen bemanning van een Lancaster in de Tweede Wereldoorlog.
Lees verder

Burgemeester sluit drugspanden in Grashoek, Egchel en Baarlo

Gepubliceerd op: 27-06-2017 12:17

Burgemeester Delissen heeft in de afgelopen week drie drugspanden gesloten in de gemeente Peel en Maas. Het betreft panden in de dorpen Grashoek, Egchel en Baarlo.
Lees verder

Meer - Grashoek

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)