Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Verkiezingsprogramma Pvda Groenlinks Peel en Maas bekend bit.ly/2HvCgyy

- Grashoek


Filteren op datum:
        

Roy en Janneke prins en prinses van de Graasvraeters

Gepubliceerd op: 06-01-2018 23:17

Roy Tillemans is de nieuwe prins van de Graasvraeters uit Grashoek. Zijn prinses is Janneke Tillemans. Roy is volgens Facebook 37 jaar en werkt bij Jan Reijnen BV. Hun spreuk is: ‘Oeht Grashook neet wig te houwe, wae gaon hei jein geweldig fiësje bouwe’.
Lees verder

Auto over de kop in Grashoek

Gepubliceerd op: 05-01-2018 23:50

Een automobilist is vrijdagavond met zijn auto enkele keren over de kop geslagen en in een naastgelegen weiland tot stilstand gekomen. Dat gebeurde op de A67 in Grashoek. Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur.
Lees verder

Peel en Maas-artiesten in halve finale LVK

Gepubliceerd op: 04-01-2018 23:09

Op vrijdagavond wordt de eerste van drie halve finales van het LVK uitgezonden op L1. Net na de uitzending kunnen kijkers stemmen op hun favoriet van die uitzending.
Lees verder

Proef met kerstbomeninzameling

Gepubliceerd op: 28-12-2017 14:43

In de kernen Beringe, Grashoek en Koningslust start de gemeente komend jaar met een proef met het wegbrengen van kerstbomen zonder pot en versiering naar een inzamelpunt. De gemeente haalt de bomen niet meer thuis op. De inzamelpunten zijn in de dorpskernen en de bomen kunnen op 6 januari naar dit centrale punt worden gebracht.
Lees verder

Lichte verwondingen na grote crash

Gepubliceerd op: 23-12-2017 22:21

In Grashoek is een automobilist zaterdagavond tegen een boom gereden, waarna het voertuig op de kop belandde. De auto had grote schade, maar het slachtoffer was ongedeerd. ’Het slachtoffer was aanspreekbaar en stond tegen de gecrashte auto. Onvoorstelbaar gezien de klap en de schade’, aldus de politie.
Lees verder

Meer - Grashoek

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)