Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Grashoek


Filteren op datum:
        

Laura Vervuurt eerste bij Stockcar F2

Gepubliceerd op: 11-08-2018 22:44

Laura Vervuurt van het Team Grashoek heeft de eerste plek behaald bij de wit-gele daken tijdens het Speedweekend, afgelopen zaterdag. Dit gebeurde op het JaBa Circuit in Posterholt.
Lees verder

CycloMedia maakt foto's in Peel en Maas

Gepubliceerd op: 07-08-2018 10:05

De gemeente Peel en Maas meld dat in augustus 2018 maakt CycloMedia foto's gaat maken. 
Lees verder

Duurzaamheidsbijeenkomst in Grashoek

Gepubliceerd op: 21-06-2018 15:47

Een werkgroep van het dorpsoverleg in Grashoek heeft de ambitie om het dorp in 2030 als eerste dorp van Peel en Maas energieneutraal te maken.

Men wil vooral de bewustwording op het gebied van duurzaamheid stimuleren. Daarom organiseert de werkgroep dit najaar een bewustwordingsevenement. In de kerk vindt een tentoonstelling en symposium plaats over duurzaamheid met sprekers, documentaires en informatie. Daarin wordt opgetrokken met partners als de gemeente, Peel Energie en het waterschap.

Aanleiding was het bericht dat er een zonnepark tegen de rand van de kern zou worden geplaatst. Het dorp verzette zich en daarom heeft een werkgroep het initiatief genomen om te kijken hoe er meer draagvlak kan komen. 

Een professional op het gebied van duurzaamheid wordt ingehuurd om het proces te begeleiden. Naast dit traject loopt een initiatief van de provincie voor windmolens langs de A67. De werkgroep benadrukt dat het hier om een initiatief in de beginfase gaat, dat door de provincie is opgestart.
Lees verder

Grashoek wil energieneutraal worden

Gepubliceerd op: 20-06-2018 17:01

Het dorp Grashoek wil volledig energieneutraal worden. Het dorp heeft de ambitie om als eerste dorp in Peel en Maas in 2030 energieneutraal te zijn.
Lees verder

Laura Vervuurt pakt opnieuw de overwinning

Gepubliceerd op: 11-06-2018 16:03

Het Circuit Posterholt stond zondag in het teken van The Battle of the Champs bij de BriSCA Stockcar F2. Rijdend voor Team Grashoek #31 was Laura de enige dame tussen de mannen. Na enkele rondes was het duidelijk dat Laura weer oppermachtig was.
Lees verder

Meer - Grashoek

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)