Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Helden


Filteren op datum:
        

Net geen top predicaat voor Camping Heldense Bossen

Gepubliceerd op: 06-12-2017 12:45

Camping De Heldense Bossen in Helden heeft niet genoeg punten behaald om zijn plaats in de top van Europese campings te handhaven. Dat blijkt uit cijfers van de ANBW. Gisteren werd bekend dat 180 campings het predicaat 'top camping' krijgen. Onder deze campings zijn de Schatberg in Sevenum, de Leistert in Roggel en het Leukermeer in Well. Dit zijn campings met vijf sterren.
Lees verder

Nieuwe Dörper Revue heet ‘Kammeraoj’

Gepubliceerd op: 01-12-2017 16:49

‘Kammeraoj’ is de titel van de Dörper Revue die volgend jaar oktober wordt opgevoerd. Joke Ghielen schreef het script, de regie is in handen van Mieke Janssen. Het stuk gaat over vijf jongens die elkaar hebben leren kennen op de basisschool. De rest van hun leven blijven ze als vriendengroep bij elkaar. Binnen de groep speelt een geheim, dat zich gedurende het stuk openbaart.
Lees verder

Alaaf Airlines brengt beste schlager van Helden

Gepubliceerd op: 12-11-2017 19:31

Bij Apollo in Helden vond zondag de Liedjesmiddig van CV De Dörper Kuus plaats. Acht acts streden om de titel van het beste carnavalsliedje van Helden. Alaaf Airlines ging er met de hoofdprijs vandoor en verdiende met het nummer 'Vastelaovessuperhelde' een plek op het P&M Liedjesfestival en de Dörper Zittinge. De presentatieprijs werd gewonnen door Fris e-wig, met de schlager 'Paaf!'.
Lees verder

Kinderfeesten Helden blijven bestaan

Gepubliceerd op: 29-10-2017 20:09

De activiteiten van de gezamenlijke buurten in Helden blijven bestaan. Enkele weken geleden werd er een oproep geplaatst om vrijwilligers te werven voor de organisatie van Koningsdag, Sint Maarten en de intocht van Sinterklaas. Die bleek succesvol.
Lees verder

Derbywinst HBC Helden en Meijel

Gepubliceerd op: 29-10-2017 20:07

In de Lotto Ereklasse vonden zaterdag twee derby’s plaats. HBC Helden won overtuigend van de Treffers uit Maasbree met 4-1, terwijl Meijel verrassend met 3-2 won van OVU uit Kessel.
Lees verder

Meer - Helden

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)