Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Helden


Filteren op datum:
        

Heldense Parkfeesten op valreep gecanceld

Gepubliceerd op: 17-08-2017 14:45

Stichting OKÉ heeft besloten om de Parkfeesten die voor de volgende week in Helden gepland stonden niet door te laten gaan. Er zijn te weinig kaarten verkocht voor zowel de vrijdag als de zaterdag, zo laat de organisatie weten. Speculeren op een groot aantal verkochte kaarten in de laatste week voorafgaand aan het evenement was weliswaar een mogelijkheid, maar werd als een te risicovolle financiële gok gezien.
Lees verder

Crowdfunding voor debuutalbum Moon Tapes

Gepubliceerd op: 08-08-2017 16:06

De band Moon Tapes, met zanger Joep Meyer uit Helden en gitarist Loek Hendrikx uit Baarlo, is een crowdfunding actie gestart voor het produceren van hun debuutalbum. Moon Tapes, een dreampop/sunshine pop band, werd in 2014 in Amsterdam opgericht.
Lees verder

Succes voor amazones uit Peel en Maas

Gepubliceerd op: 07-08-2017 12:52

Tijdens het LK springen in Sevenum is Beau Schuttelaar uit Baarlo met haar paard Carentino kampioen geworden in de klasse ZZ. De Maasbreese ruiter Patrick Lemmen werd met zijn paard Dadullah Limburgs kampioen in de Open klasse 1.40.
Lees verder

Stel uit Helden in zwaar ongeval Australië

Gepubliceerd op: 01-08-2017 16:56

John Verbruggen (31) en Silke Kuppers (30) uit Helden zijn tijdens hun rondreis in Australië getroffen door een zwaar ongeluk met hun camper. Ze zijn op een twee-baans weg in botsing gekomen met de trailer van een vrachtwagen die door nog onbekende reden dwars op hun weghelft raakte. Silke is er met licht letsel goed vanaf gekomen, maar John raakte ernstig gewond aan beide benen, heupen en bekken.
Lees verder

SBO De Fontein verhuist naar De Pas

Gepubliceerd op: 13-07-2017 14:32

SBO De Fontein verhuist morgen naar Basisschool de Pas in Helden. In de toekomst is het de bedoeling dat er een nieuw schoolgebouw gaat komen waarin beide scholen gehuisvest worden. Dit gaat dan gebeuren in het gebouw van de voormalige Odaschool.
Lees verder

Meer - Helden

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)