Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel-Eik


Filteren op datum:
        

Verbouwing voor gemeenschapshuis Kessel-Eik

Gepubliceerd op: 01-08-2017 15:58

Het gemeenschapshuis in Kessel-Eik, gebouwd in de jaren '80, is toe aan een verbouwing. Sinds de bouw, zo'n 30 jaar geleden, is er vrij weinig veranderd aan het pand, dat maakt dat het niet meer voldoet aan de wensen en eisen van nu. Het dorpsoverleg van Kessel-Eik wil het pand een update geven en er tegelijkertijd een dorpsdagvoorziening voor ouderen creëren.
Lees verder

P&M Zomertoer in Kessel-Eik

Gepubliceerd op: 29-07-2017 23:25

Het is de kleinste kern van Peel en Maas, maar dat betekent niet dat er niets gebeurd. In tegendeel zelfs. Pascal Meyer bezoekt maandag en dinsdag de kern en ontvangt in de P&M Zomertoer gasten uit het dorp. Decor van de uitzending is Landgoed de Weerdbeemden.
Lees verder

Kesselnaren introduceren romantisch streekproduct

Gepubliceerd op: 11-07-2017 14:03

In Kessel zijn dinsdag de eerste 'Kesselse Kusjes' gepresenteerd. Dit zijn koekjes in een kusvorm, die onderdeel uitmaken van de nieuwe campagne 'Ik neem je mee naar Kessel'. Deze campagne heeft als doel om het dorp nog meer op de kaart te zetten.
Lees verder

Alternatieve locatie warme maaltijdservice

Gepubliceerd op: 03-07-2017 16:37

Al tientallen jaren is de Zorggroep de producent van de dagelijks warm aan huis bezorgde maaltijden in de kernen Baarlo, Maasbree, Kessel en Kessel-Eik. Deze Zorggroep gaf enkele maanden geleden aan de keuken van Verzorgingshuis ter Borcht aan, dit te willen afbouwen.
Lees verder

Raadslid Jeanne Hesen verlaat fractie Lokaal Peel en Maas

Gepubliceerd op: 12-06-2017 22:22

Raadslid Jeanne Hesen heeft besloten om niet langer meer voor fractie Lokaal Peel en Maas in de gemeenteraad van Peel en Maas te willen zitten.
Lees verder

Meer - Kessel-Eik

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)