Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel-Eik


Filteren op datum:
        

Nieuwe manier afvalinzameling in Kessel, Kessel-Eik en Meijel

Gepubliceerd op: 30-11-2017 14:43

De kernen Kessel, Kessel-Eik en Meijel starten in januari 2018 met een nieuwe manier van afval inzamelen. Vanaf die datum gaat de eigen inzameldienst van de gemeente de afvalinzameling verzorgen.
Lees verder

Hondenclub Kessel-Eik start crowdfundactie

Gepubliceerd op: 26-09-2017 15:58

De Eiker Hondenclub in Kessel-Eik is een crowdfunding actie gestart om het door brand vernielde clubhuis te kunnen herbouwen
Lees verder

Dorpsoverleg Kessel/Kessel-Eik gestimuleerd in begeleiding nieuwkomers

Gepubliceerd op: 22-09-2017 17:44

Ger de Vlieger heeft donderdag namens dorpsoverleg Kessel/Kessel-Eik, een cheque ter waarde van 3.000 euro uit handen van wethouder Raf Janssen ontvangen. Met deze bijdrage ondersteunt de gemeente een belangrijk initiatief van het dorpsoverleg Kessel/Kessel-Eik gericht op de integratie van nieuwkomers in de dorpskernen.
Lees verder

De Weerdbeemden wint Eropuit in Eigen Land Prijs

Gepubliceerd op: 15-09-2017 13:21

Landgoed de Weerdbeemden uit Kessel heeft de Eropuit in Eigen Land Prijs gewonnen in de categorie groepsaccommodatie. Tweede werd Natuurlijk Kollumeroord Kollumerpomp uit Friesland en Groepsaccommodatie De Olde Stoeve Nieuwolda uit Groningen eindigde op de derde plek.
Lees verder

Verbouwing voor gemeenschapshuis Kessel-Eik

Gepubliceerd op: 01-08-2017 15:58

Het gemeenschapshuis in Kessel-Eik, gebouwd in de jaren '80, is toe aan een verbouwing. Sinds de bouw, zo'n 30 jaar geleden, is er vrij weinig veranderd aan het pand, dat maakt dat het niet meer voldoet aan de wensen en eisen van nu. Het dorpsoverleg van Kessel-Eik wil het pand een update geven en er tegelijkertijd een dorpsdagvoorziening voor ouderen creëren.
Lees verder

Meer - Kessel-Eik

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)