Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel


Filteren op datum:
        

Debuut EP Blackbird vrijdag uit

Gepubliceerd op: 14-06-2018 13:09

De eerste EP van Blackbird komt vrijdag uit en heeft de titel 'One Of The Wild Ones'. De Kesselse Merel Koman staat komend weekend op Pinkpop. Ze heeft succes met haar nummers. Singles als 'Lost In The Middle’ en 'The One' worden goed ontvangen door het publiek en op de radio gedraaid.
Lees verder

Kiosk weer terug in Kessel

Gepubliceerd op: 29-05-2018 15:09

In Kessel staat sinds het afgelopen weekend weer een kiosk. Het was een geschenk uit 1932 van pastoor Munnecom. Jaren geleden werd het verkocht en nu is het na een renovatie terug in het dorp. Pastoor Verhaag zegende de kiosk zondag tijdens een mis in bij Belaef Kessel.
Lees verder

MuziekVereniging Kessel bundelt muzikaal talent

Gepubliceerd op: 29-05-2018 14:47

Koninklijke Fanfare Maasoever gaat voortaan verder als MuziekVereniging Kessel. De reden is de veelzijdigheid aan instrumenten en samenstellingen. Zo is er naast de fanfare een bigband en wordt er gespeeld in een joekskapel. Ook worden er naast trompet-, trombone- of saxofoonlessen ook gitaarlessen aangeboden en na de zomer zangles.
Lees verder

Neerhof wordt Baron Frits

Gepubliceerd op: 29-05-2018 12:41

De Neerhof in Kessel krijgt vanaf 8 juni de naam ‘Baron Frits’. De zaak krijgt met Sharon en John Janssen nieuwe eigenaren. De naam verwijst naar de laatste baron van Kasteel de Keverberg. Op 8 juni wordt de zaak met een nieuwe look en feel geopend.
Lees verder

Nieuwe douches en kleedhokjes Kessels zwembad

Gepubliceerd op: 04-05-2018 16:11

Het zwembad in Kessel gaat vanaf zondag weer open. Vrijwilligers hebben deze winter nieuwe douches en nieuwe kleedhokjes gemaakt.
Lees verder

Meer - Kessel

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)