Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel


Filteren op datum:
        

Zienswijzen vertragen besluitvorming Keverbergplein Kessel.

Gepubliceerd op: 19-10-2017 16:23

De herinrichting van het Kesselse Keverbergplein en het bijbehorende herbestemmingsplan zal pas 'medio 2018' ter besluitvorming in de gemeenteraad aan bod komen. De reden is het grote aantal zienswijzen op het plan: in de periode mei-juni hebben in totaal meer dan 350 personen/groeperingen een formele reactie over het plan ingediend. Omdat het er zoveel zijn is een ruimer tijdsbestek noodzakelijk, omdat ze één voor één getoetst en beantwoord moeten worden.
Lees verder

Neptunus in finale Limburg Export Awards

Gepubliceerd op: 17-10-2017 13:33

Het bedrijf Neptunus Structures uit Kessel zit bij de laatste drie kanshebbers voor de Limburg Export Award 2017. Naast de specialist in tijdelijke accommodaties uit Peel en Maas maken Hotraco, meet- en regeltechniek, uit Hegelsom en Numidia, handelsbedrijf in zuivelproducten, uit Herten nog kans op de prijs.
Lees verder

Drenkeling in de Maas

Gepubliceerd op: 11-10-2017 17:54

De brandweer heeft dinsdagavond een drenkeling uit de Maas gehaald bij Kessel. De brandweer van Kessel en Reuver rukten uit om het slachtoffer uit het water te redden. Door een onbekende reden kwam het slachtoffer te water. Met een ambulance werd de drenkeling naar het ziekenhuis gebracht.
Lees verder

Dorpsoverleg Kessel/Kessel-Eik gestimuleerd in begeleiding nieuwkomers

Gepubliceerd op: 22-09-2017 17:44

Ger de Vlieger heeft donderdag namens dorpsoverleg Kessel/Kessel-Eik, een cheque ter waarde van 3.000 euro uit handen van wethouder Raf Janssen ontvangen. Met deze bijdrage ondersteunt de gemeente een belangrijk initiatief van het dorpsoverleg Kessel/Kessel-Eik gericht op de integratie van nieuwkomers in de dorpskernen.
Lees verder

Verhoging dijk Kessel gaat niet door

Gepubliceerd op: 20-09-2017 17:16

Het verhogen van de dijk langs de Maas in Kessel gaat voorlopig niet door. Dat maakte Waterschap Limburg dinsdag bekend op een informatieavond voor de inwoners van het dorp.
Lees verder

Meer - Kessel

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)