Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel


Filteren op datum:
        

Zes Kesselse geslaagden muziekexamen

Gepubliceerd op: 26-06-2017 14:39

Zes jeugdleden van de Koninklijke Fanfare Maasoever Kessel hebben donderdag 22 juni hun muziekexamen gedaan. Ondanks tropische omstandigheden zijn allen hiervoor geslaagd.
Lees verder

Logo LVK Kessel gepresenteerd

Gepubliceerd op: 23-06-2017 08:29

Het logo van het Limburgs Vastelaovesleeedjeskonkoer in Kessel is donderdagavond gepresenteerd. In het logo staan drie Kevers, de Kesselse kerk en Kasteel de Keverberg afgebeeld. Ook de mascotte van het liedjesfestival is verwerkt. Design by Aaf ontwierp het logo, dat werd onthuld door de oudste leden en de oprichters van de CV de Kevers, Lei Kerkhofs en Jo Geraedts.
Lees verder

Kesselse Merel bestormt hitlijsten

Gepubliceerd op: 21-06-2017 16:01

Singer-songwriter Merel Koman uit Kessel lijkt onder de naam ‘Blackbird’ de Nederlandse hitlijsten te gaan bestormen. NPO Radio 2 heeft haar al uitgeroepen tot "Nieuwe Naam".
Lees verder

360 zienswijzen Keverbergplein Kessel

Gepubliceerd op: 20-06-2017 16:48

Dinsdagochtend heeft een afvaardiging van inwoners uit Kessel 360 zienswijzen ingediend tegen de plannen van de gemeente om de wegen in Kessel af te sluiten van het Keverbergplein. 

Onlangs werd bekend dat de bestaande plannen om in Kessel te komen tot één groen stuk van het noordelijke tot het zuidelijke deel van de Keverbergstaat opnieuw in procedure worden gebracht. De politie verwacht dat er zo een verkeersveiligere situatie zal ontstaan. De uitvoering van dit plan zou echter wel betekenen dat twee verbindingswegen en aangrenzende parkeerplaatsen moeten wijken. Ook zal autoverkeer in de richting van de Merwijckschool iets moeten omrijden. Het plan stamt al uit 2011 en is sindsdien al twee keer ingetrokken na verzet van omwonenden die extra drukte door de wegafsluitingen vrezen.

In het voorjaar van 2016 dienden CDA, AndersNu en Ton Hanssen een motie in die opriep dit plan voorlopig niet door te laten gaan. De ontwikkelingen rondom het Keverbergplein zouden volgens de indieners onderdeel moeten uitmaken van een overkoepelend verkeerscirculatieplan voor Kessel. De motie werd toen door de coalitiepartijen Lokaal Peel en Maas, PvdA/GroenLinks en VVD verworpen. Op 21 februari dit jaar riep CDA-raadslid Roel Boots uit Kessel het college op de plannen rondom het Keverbergplein aan te laten sluiten bij de overkoepelende verkeersplannen van Kessel, zodat het één integrale verkeersaanpak wordt.
Lees verder

Finale LVK 2018 vindt plaats in Kessel

Gepubliceerd op: 13-06-2017 11:16

De finale van het LVK, het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, zal in 2018 in Kessel plaatsvinden, thuisbasis van finalist in 2017, Pim van Wylick.
Lees verder

Meer - Kessel

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)