Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel


Filteren op datum:
        

Nikki Selen bij laatste 20 deelnemers Beste Zangers

Gepubliceerd op: 14-02-2019 15:45

De Kesselse Nikki Selen zit bij de laatste 20 deelnemers van de YouTube-editie van de Beste Zangers van Nederland. Op de website van AVROTROS kan er gestemd worden op de zangeres. Eind 2018 konden Nederlandse YouTubers zich opgeven voor de Beste Zangers YouTube-aflevering.
Inspiratie voor het programma is het succes van Davina Michelle, die vorig jaar bij het grote publiek bekend werd met ‘Duurt te lang’. Ook zij maakte veel video’s voordat ze bekend werd.

Een selectiecommissie heeft uit alle inzendingen twintig YouTubers geselecteerd voor de voorronde van de Beste Zangers YouTube-aflevering. De jury maakt op vrijdag 1 maart bekend welke zes YouTubers er mee gaan naar Ibiza voor de opnames van de YouTube-aflevering.

Stemmen op Nikki via deze link
Lees verder

Neptunus bouwt tijdelijke terminal op luchthaven Berlijn

Gepubliceerd op: 13-02-2019 22:54

Passagiers op luchthaven Berlin-Schönfeld kunnen de komende tijd inchecken in een tijdelijke terminal van Neptunus. Het Kesselse bedrijf bouwde in amper drie weken een volledig modulaire vertrekhal. De tijdelijke terminal zal anderhalf tot twee jaar gebruikt worden tot de grote renovatiewerkzaamheden op de luchthaven klaar zijn.
Lees verder

CDA stelt vragen over hoogspanningslijnen Kessel-Eik en Kessel

Gepubliceerd op: 09-02-2019 22:48

Het CDA in de gemeente Peel en Maas heeft het dossier ‘hoogspanningslijnen traject Kessel-Eik en Kessel’ opnieuw op de politieke agenda gezet. CDA-raadsleden Ellis Kempeners en Roel Boots hebben schriftelijke vragen gesteld aan het college.
Lees verder

Nico Maessen verlengt bij VC Kessel

Gepubliceerd op: 04-02-2019 09:03

De dames van VC Kessel staan ook in het seizoen 2019/2020 onder leiding van trainer/coach Nico Maessen uit Heythuysen. Na zeven jaren succesvolle gaat de 52-jarige Nico Maessen het Kesselse team ook volgend seizoen leiden.
Lees verder

Kasteel de Keverberg wint zilveren award

Gepubliceerd op: 22-01-2019 11:20

Kasteel de Keverberg is tweede geworden in de verkiezing bij de Meetingawards in de categorie Beste vergaderlocatie van Nederland. De uitreiking vond maandag plaats in Leusden tijdens het jaarlijkse congres voor alle MICE-professionals in Nederland en Vlaanderen, georganiseerd door de uitgever van MEETINGS: Brinkman Media Group. De prijzen werden voor de dertiende keer uitgereikt.
Lees verder

Meer - Kessel

Copyright © 2019 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)