Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Koningslust


Filteren op datum:
        

18e Savelbergrun

Gepubliceerd op: 10-06-2017 22:55

Onder een stralende zon heeft zaterdag 10 juni 2017 de 18e Savelbergrun plaatsgevonden. Ondanks dat het er vrijdagmorgen nog waterig was op het inmense kampeerterrein, klaarde het na de middag goed op en stroomden de deelnemers, vrijwillige motorrijders van heinde en verre, binnen. Voor deze memorabele Motor-Tour-Tocht waren er ongeveer 75 zijspan-combinaties beschikbaar om de clienten een onvergetelijke dag te bezorgen! Maar ook niet te vergeten de (bijna net zoveel) vrijwillige motards en begeleidende voertuigen om alles in goede banen te leiden. Mensen met een beperking van Stichting Daelzicht worden tijdens deze jaarlijkse motorrun door vele vrijwillige motorrijders door de Peel en Maas Regio vervoerd. In 2 dagdelen kregen ze de omgeving te zien vanaf Koningslust, via Grashoek, Beringe, Meijel, Beringe, Panningen, Helden, Kessel, Baarlo, Maasbree en vervolgens terug naar de "thuisbasis" Koningslust.
Onder andere bij het Huis van de Gemeente was een korte pauze, waar ook burgemeester Delissen bij aanwezig was. Onze fotograaf was op 4 locaties aanwezig teneinde bijgaande verslaggeving in beeld te realiseren.
 
 
Lees verder

Nieuw dorpsfeest in Koningslust

Gepubliceerd op: 25-04-2017 16:00

VC Ongekind Events gaat in samenwerking met Dorpshuis De Sprunk en de Open Jongeren Beweging (OJB) Koningslust een nieuw dorpsfeest organiseren in Koningslust.
Lees verder

Gemeenteraad stemt in met verlenging pilot hulp bij het huishouden

Gepubliceerd op: 22-04-2017 17:08

De gemeenteraad heeft ingestemd om de pilot hulp bij het huishouden te verlengen tot het einde van dit jaar onder gelijkblijvende uitgangspunten en condities. Het college had dit eerder aan de gemeenteraad voorgesteld.
Lees verder

Bestuurder rijdt door na aanrijding

Gepubliceerd op: 13-04-2017 14:57

De politie Peel en Maas is op zoek naar de bestuurder van een personenauto die vanmorgen een 9-jarige jongen op zijn fiets aanreed. Het incident vond om 8.15 uur plaats op de t-splitsing van de Adriaansweg en de Van Zailstraat in Koningslust.
Lees verder

Vermiste jongen terecht

Gepubliceerd op: 11-04-2017 22:24

De jongen die dinsdagavond vermist was, is weer terecht. Burgernet stuurde rond 20.00 uur een bericht naar  580 deelnemers. De jongen van 16 jaar werd enige tijd later weer gevonden.
Lees verder

Meer - Koningslust

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)