Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Koningslust


Filteren op datum:
        

Bronzen plak voor Jolanda Verstraten

Gepubliceerd op: 25-09-2017 11:54

Jolanda Verstraten van AV Helden heeft bij de internationale staploop in Brunssum een mooie 3e plaats behaald.
Lees verder

Carley Donders in finale Miss Intercontinental

Gepubliceerd op: 02-08-2017 16:33

Carley Donders uit Koningslust vertegenwoordigt Limburg in de finale van de Miss Intercontinental of the Netherlands.
Lees verder

Auto botst op busje in Koningslust

Gepubliceerd op: 26-07-2017 09:40

Een busje is woensdagochtend rond 7.00 uur gekanteld na een aanrijding met een auto. Dat gebeurde op het kruispunt bij de Sevenumsedijk en de Brentjens in Koningslust. Hierbij zijn meerdere personen gewond geraakt.
Lees verder

P&M Zomertoer in Koningslust

Gepubliceerd op: 15-07-2017 22:35

Omroep P&M trapt de P&M Zomertoer maandag af in Koningslust. In Natuurpark Vlakbroek ontvangt presentator Pascal Meyer interessante gasten. Zo schuiven Eveline en Jos van Ekkendonk aan om te vertellen over de realisering van het natuurpark. Simone Loozen sluit de uitzending af met een optreden.
Lees verder

18e Savelbergrun

Gepubliceerd op: 10-06-2017 22:55

Onder een stralende zon heeft zaterdag 10 juni 2017 de 18e Savelbergrun plaatsgevonden. Ondanks dat het er vrijdagmorgen nog waterig was op het inmense kampeerterrein, klaarde het na de middag goed op en stroomden de deelnemers, vrijwillige motorrijders van heinde en verre, binnen. Voor deze memorabele Motor-Tour-Tocht waren er ongeveer 75 zijspan-combinaties beschikbaar om de clienten een onvergetelijke dag te bezorgen! Maar ook niet te vergeten de (bijna net zoveel) vrijwillige motards en begeleidende voertuigen om alles in goede banen te leiden. Mensen met een beperking van Stichting Daelzicht worden tijdens deze jaarlijkse motorrun door vele vrijwillige motorrijders door de Peel en Maas Regio vervoerd. In 2 dagdelen kregen ze de omgeving te zien vanaf Koningslust, via Grashoek, Beringe, Meijel, Beringe, Panningen, Helden, Kessel, Baarlo, Maasbree en vervolgens terug naar de "thuisbasis" Koningslust.
Onder andere bij het Huis van de Gemeente was een korte pauze, waar ook burgemeester Delissen bij aanwezig was. Onze fotograaf was op 4 locaties aanwezig teneinde bijgaande verslaggeving in beeld te realiseren.
 
 
Lees verder

Meer - Koningslust

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)