Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Maasbree


Filteren op datum:
        

Herstelde hagelkruis Maasbree ingezegend

Gepubliceerd op: 21-05-2017 18:32

Het herstelde hagelkruis ’t Heeske in de Maasbreese buurtschap ‘t Heeske is zaterdag ingezegend door kapelaan Hans te Boekhorst. Met deze officiële inzegening komt een einde aan een roerige tijd van dit kruis.
Lees verder

John Grutters benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd op: 21-05-2017 15:36

Burgemeester Delissen heeft zondag John Grutters (52) uit Maasbree benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde op het terrein van Jong Nederland Maasbree, waar hij sinds 1982 de functies als kampleider, bestuurslid, voorzitter en adviseur van het bestuur bekleedde bij zowel de plaatselijke als Limburgse Jong Nederland.
Lees verder

Maasbreese gedichten in poëziebundel

Gepubliceerd op: 18-05-2017 16:03

De gedichten van Kevin Vervoort en Suus van der Koelen uit groep 4c van basisschool De Violier in Maasbree zijn door de jury van het Poëziepaleis uitgekozen tot één van de 100 mooiste gedichten die worden verwerkt in een dichtbundel. De bundel heeft de naam 'De lucht zo grijs als haring'.
Lees verder

Niels vertrekt naar het zuiden

Gepubliceerd op: 17-05-2017 12:33

Niels de Gans uit Maasbree die landelijke bekendheid heeft gekregen door alleen maar bij een rotonde rond te hangen, wordt binnen twee weken door de Provincie Limburg gevangen en verplaatst naar een natuurvijver in Zuid-Limburg. Dat meldt De Limburger vandaag.
Lees verder

Rolstoeltriatlon voor Bob en Peter uit Maasbree

Gepubliceerd op: 16-05-2017 16:02

Bob Verhaegh (28) en Peter van Rijswijck (49) uit Maasbree gaan op 8, 9 en 10 juni een triatlon-uitdaging aan. Beiden werden door een ongeval enkele jaren geleden rolstoelgebonden. Samen met twee andere sporters met een fysieke beperking gaan Bob en Peter per roeiboot, fiets en hardloopschoenen een route afleggen van Enkhuizen naar Maasbree.
Lees verder

Meer - Maasbree

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)