Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Maasbree


Filteren op datum:
        

Ponies Galore gestopt

Gepubliceerd op: 14-06-2018 12:56

De Maasbrees band Ponies Galore is gestopt. Het laatste optreden vond dit weekend plaats op Stinkpop in Maasbree. De band besloot om na vijf jaar te stoppen.
Lees verder

Speelfabriek in Maasbree sluit de deuren

Gepubliceerd op: 11-06-2018 16:27

De Fabriek in Maasbree stopt vanwege een reorganisatie vanaf 1 juli met horeca-activiteiten. Dat betekent dat de Speelfabriek haar deuren gaat sluiten. In het pand is naast de speelfabriek en de horecazaak De Smidse ook een dagvoorziening gevestigd.
Lees verder

Aanrijding op A67

Gepubliceerd op: 04-06-2018 22:58

Een busje is maandagavond rond 19.00 uur op de A67 ingereden op een stilstaande vrachtwagen.
Lees verder

Vijf mannen in Maasbree aangehouden op verdenking handel in verdovende middelen

Gepubliceerd op: 02-06-2018 16:11

De politie heeft vrijdag 1 juni in Maasbree vijf mannen aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn bij de handel en/of productie van verdovende middelen. Ongeveer 2500 kilo apaan, een grondstof voor de productie van amfetamine, is bij hun arrestatie in beslag genomen.

Tijdens een lopend onderzoek van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid onder het gezag van het Landelijk Parket en het parket Limburg, kreeg de politie het vermoeden dat een lading apaan vanuit Vietnam via de Antwerpse haven naar Nederland werd vervoerd. Bij de inval in een bedrijfspand in Maasbree hield een arrestatieteam vijf mannen aan bij het uitpakken van een container. Tussen een lading caustic soda vond de politie ook 2500 kilo apaan. Alle verdachten, een 65-jarige man uit het Duitse Kleve, een 57-jarige man uit Stramproy, een 27-jarige man uit Helden, een 57-jarige inwoner uit Reuver en een 58-jarige man uit Maasbree, zijn inmiddels in verzekering gesteld en de officier van justitie beslist dit weekend welke verdachten aan de rechter-commissaris worden voorgeleid.

Apaan is een verboden stof en wordt gebruikt om BMK van te maken. BMK is de grondstof voor de productie van amfetamine.

Bron: Politie.nl
Lees verder

"Britse" vlogt over Royal Wedding

Gepubliceerd op: 18-05-2018 16:00

De van oorsprong Maasbrese Ans Vaessen, die nu al vijf jaar in Londen woont, zal zaterdag vloggen over het huwelijk tussen Harry en Megan.
Lees verder

Meer - Maasbree

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)