Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Meijel


Filteren op datum:
        

Parodie optreden Lil' Kleine Meijel internethit

Gepubliceerd op: 20-05-2017 22:15

Een filmpje waarin wordt nagedaan hoe rapper Lil' Kleine van het podium loopt na een bierdouche, zoals afgelopen september gebeurde in Meijel, is een hit op internet. Op de 'foute avond' van Peel Zonder Grenzen in Meijel werd aangekondigd dat de rapper terug was gekomen om zijn optreden af te maken. Ook nu weer liep de artiest na een bierdouche van het podium. Dat gebeurde vorig jaar ook al. 

Met de woorden “Een, twee, drie, vierduizend euro verdiend. Later!” nam Lil’ Kleine toen afscheid van het aanwezige publiek in de feesttent van Café Parties.
Lees verder

Nabestaanden slachtoffers Meijels verkeersdrama vol ongeloof

Gepubliceerd op: 15-05-2017 15:10

Vorige week werd bekend dat de Pool die in 2015 is veroordeeld tot vijftien maanden cel voor het doodrijden van Ize Derijks en haar grootouders inmiddels vervroegd is vrijgelaten. De ouders van de 2-jarige Ize zijn vol ongeloof. Dat hebben zij laten weten in een interview van afgelopen zaterdag met het AD.

In het interview geven Erik Derijks en Moniek Hanssen aan positief verrast te zijn over het grote aantal reacties op de sociale media. "We voelen ons in elk geval gesteund door heel Nederland...het ongeloof dat wij hebben, dat heeft eigenlijk iedereen. Dat steunt ons wel.", aldus Derijks.

Reden voor vrijlating is het feit dat de man met succes een beroep deed op een regeling voor strafonderbreking, waardoor hij naar huis mocht om zijn zwangere vriendin te bezoeken. Hij mag niet meer terugkeren in Nederland.

Naast de vele warme reacties op de sociale media voelen de nabestaanden zich ook gesteund door de Haagse Politiek. De fracties PVV, VVD en CDA pleiten inmiddels voor strengere wetgeving om soortgelijke vrijlatingen te voorkomen. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Justitie heeft daarnaast nog geprobeerd de vrijlating te voorkomen, zo laat zijn woordvoerder weten. Dijkhoff vond de belangen van de veroordeelde Pool niet opwegen tegen de belangen van de nabestaanden en de mate waarin de Nederlandse rechtsorde is geschokt.
Lees verder

Doodrijder Meijel vervroegd vrijgelaten

Gepubliceerd op: 12-05-2017 23:09

De man die in Meijel vier jaar geleden drie mensen doodreed, is eind april vervroeg vrij gelaten om bij de bevalling van zijn kind te zijn. Dat laat het Brabants Dagblad weten. De automobilist uit Polen kreeg 15 maanden celstraf. Hij zat negen maanden van zijn straf uit.
Lees verder

Waterleidingen Stille Wille onveilig

Gepubliceerd op: 12-05-2017 12:08

Het waterleidingnetwerk op het Meijelse bungalowpark Stille Wille voldoet niet aan de eisen. Dit meldt Dagblad de Limburger. De krant heeft stukken in handen die aantonen dat het Ministerie van Infrastructuur en Milieu de beheerder van het park sommeert om uiterlijk 1 november maatregelen te nemen. Anders dreigt een dwangsom van 7.000 euro.
Lees verder

Burgemeester zoekt mogelijkheden voor crossbaan Meijel

Gepubliceerd op: 10-05-2017 13:19

Tijdens de opiniërende raadsvergadering van 10 mei stelde Teun Heldens van de VVD enkele kritische vragen over het handhavingsdossier van de crossbaan in Meijel. Aan het einde van de discussie gaf burgemeester Wilma Delissen aan zich in te willen zetten voor het behoud van de crossbaan.
Lees verder

Meer - Meijel

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)