Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Meijel


Filteren op datum:
        

Meijelse vlaai in de prijzen

Gepubliceerd op: 12-10-2018 09:04

Bakkerij Kessels uit Meijel is bij de Limburgse vlaaienkeuring derde geworden met de kruisbessenschuim- en zwarte pruimen vlaai. De eerste prijs ging naar Ewals de Echte Bakker uit Tegelen. Tweede werd Bakkerij Heerschap uit Roggel.
Lees verder

Meijelnaar opgepakt na ongeluk A2

Gepubliceerd op: 12-10-2018 08:58

Een 24-jarige man uit Meijel is aangehouden na een ongeluk op de A2 bij Eindhoven. Daar kwam een man van 50 uit Helmond om het leven. Het ongeluk gebeurde bij knooppunt De Hogt.
Lees verder

VVD wil gewonden voorkomen

Gepubliceerd op: 03-10-2018 12:45

Teun Heldens heeft namens de VVD fractie vragen gesteld aan het college over de weginrichting in het centrum van Meijel. Met name de hardstenen stoeprand zorgt vaak voor ongelukken en valpartijen.

De VVD stelde vragen over de inrichting van het centrum van Meijel en de valpartijen. De reden die vaak genoemd wordt is dat de stoeprand op het oog makkelijk over te steken lijkt met de fiets, maar in werkelijkheid nèt te hoog ligt om veilig de stoep op te kunnen fietsen waardoor niet zelden een fietsenwiel in de goot vast blijft zitten.

De VVD vraagt het college of het mogelijk is om de stoeprand iets te verlagen om ongelukken in de toekomst te voorkomen.
Lees verder

De Heere van Meijel in landelijke Koffie Top 100

Gepubliceerd op: 27-09-2018 14:08

De Heere van Meijel heeft zich geplaatst in de Koffie Top 100 van horecavakblad Misset Horeca. Dit jaar is De Heere van Meijel 80e van Nederland geworden en 15e van Limburg.
Lees verder

College vraagt 1,5 miljoen voor herinrichting wegen

Gepubliceerd op: 26-09-2018 17:02

De Jan Truijenstraat in Meijel, Baarkampstraat in Kessel en de Kerkstraat in Meijel voldoen niet aan richtlijn “Duurzaam Veilig”. Het College vraagt daarom aan de gemeenteraad om 1,5 miljoen euro vrij te maken voor de herinrichting van deze straten.
Lees verder

Meer - Meijel

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)