Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Meijel


Filteren op datum:
        

Jubilaris toneelvereniging Meijel gehuldigd

Gepubliceerd op: 27-06-2017 11:10

Jubilaris bij toneelvereniging C.O.M in Meijel,  Johan van Enckevort, is maandagavond gehuldigd tijdens de jaarvergadering van de vereniging.
Lees verder

Vernieuwd volleybalfeest in Meijel

Gepubliceerd op: 26-06-2017 14:41

Na 30 jaar een volleybaltoernooi op de voetbalvelden van RKMSV, vond het Peelpush-toernooi afgelopen weekend voor het eerst plaats op drie verschillende locaties in de kern van Meijel. Het vernieuwde toernooi stond dit jaar meer in het teken van beachvolleybal. Sporthal De Körref werd voor twee avonden omgetoverd tot een feestlocatie met diverse DJ’s en acts.
Lees verder

De Heere van Meijel opgenomen in een boek over horeca

Gepubliceerd op: 14-06-2017 15:54

De Heere van Meijel heeft een plek gekregen in het boek ‘Eredivisie Horeca 2017: AANGENAAM’. In dit boek staan veertig portretten van volgens de schrijvers van het boek “toonaangevende horecaondernemers”.
Lees verder

Peelpush verlengt samenwerking met staf Dames 1

Gepubliceerd op: 07-06-2017 16:50

Na de succesvolle afsluiting van het seizoen 2016-2017 is Peelpush zich al volop aan het voorbereiden op het volgende seizoen in de eredivisie.
Lees verder

Parodie optreden Lil' Kleine Meijel internethit

Gepubliceerd op: 20-05-2017 22:15

Een filmpje waarin wordt nagedaan hoe rapper Lil' Kleine van het podium loopt na een bierdouche, zoals afgelopen september gebeurde in Meijel, is een hit op internet. Op de 'foute avond' van Peel Zonder Grenzen in Meijel werd aangekondigd dat de rapper terug was gekomen om zijn optreden af te maken. Ook nu weer liep de artiest na een bierdouche van het podium. Dat gebeurde vorig jaar ook al. 

Met de woorden “Een, twee, drie, vierduizend euro verdiend. Later!” nam Lil’ Kleine toen afscheid van het aanwezige publiek in de feesttent van Café Parties.
Lees verder

Meer - Meijel

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)