Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Panningen


Filteren op datum:
        

YUNG DWDD op Het Bouwens

Gepubliceerd op: 19-02-2019 09:06

De Wereld Draait Door maakt vandaag opnames op Het Bouwens voor het item van ‘YUNG DWDD’. Aanleiding van het bezoek is het bericht dat middelbare scholen verdwijnen uit krimpregio’s. Het Bouwens valt in een van deze regio’s, vandaar dat het programma graag met scholieren wil praten over de lengte van hun fietsreis naar school.
Lees verder

Oorlogsdagboek Panningen uitgebracht

Gepubliceerd op: 18-02-2019 13:07

Bij Boekhandel Panningen heeft vrijdag de boekpresentatie van ‘Het geheime dagboek van oma’ plaatsgevonden. Een boek over het laatste oorlogsjaar in Panningen. Het eerste exemplaar was voor wethouder Wim Hermans. Het tweede voor Mie Verhaegh (97), oudste dochter van dagboekschrijfster Kaat Verhaegh.
Lees verder

Hoogste onderscheiding BCL voor Vlugzout

Gepubliceerd op: 17-02-2019 14:26

Vlugzout uit Panningen is zaterdagavond onderscheiden met de 'orde van verdeenste' door het BCL, de bond van carnavalsverenigingen in Limburg. Dit is de hoogste onderscheiding van het BCL. Voorzitter William Joosten reikte de onderscheiding uit.
Lees verder

Breurkes 16e op LVK

Gepubliceerd op: 15-02-2019 23:05

De Breurkes uit Panningen zijn 16e geworden op het LVK, het Limburgs Vastelaovesleedjeskonkoer. In Maastricht kregen de broers Ludgard en René Scheres in totaal 12 punten, waaronder acht punten van de hoofdjury. Hoondervel uit Haelen won de liedjeswedstrijd met Groete oet de fieësttent en werd eerste, gevolgd door Spik en Span en Bjorn en Mieke.
Lees verder

Intertoys Panningen: ‘Wij gaan door’

Gepubliceerd op: 14-02-2019 10:08

Het uitstel van betaling en dus mogelijk faillissement van Intertoys Holland zal niet van invloed zijn op de Intertoys-speelgoedwinkel in Panningen. Via Facebook laat het personeel weten dat zij een zelfstandige winkel hebben.
Lees verder

Meer - Panningen

Copyright © 2019 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)