Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bouwens ontvangt oordeel ‘goed’ van de Onderwijsinspectie bit.ly/2BudFIv

- Panningen


Filteren op datum:
        

Vier acts Peel en Maas halve finale LVK

Gepubliceerd op: 17-12-2018 22:44

De Batjakkers uit Eghel, Manon en Bart uit Baarlo, de Breurkes uit Panningen en Pim en Chantal uit Kessel staan in de halve finale van het LVK. 

De Batjakkers komen in de eerste finale uit. Manon en Bart vertegenwoordigen Peel en Maas tijdens de tweede halve finale. Pim en Chantal sluiten de rij bij de derde halve finale.

De halve finales worden op 11, 18 en 25 januari van 18-20 uur uitgezonden. Direct na de uitzending kan er gestemd worden.
Lees verder

Woning Piushof in brand

Gepubliceerd op: 11-12-2018 22:29

Een leegstaande woning aan de Piushof in Panningen is dinsdagavond in brand gevlogen. Vermoedelijk gaat het hier om brandstichting. De brandweer werd even voor 20.00 uur gealarmeerd. 
Lees verder

Winkelend publiek geeft centrum Panningen een 8

Gepubliceerd op: 11-12-2018 14:35

Het winkelcentrum van Panningen wordt door consumenten gewaardeerd met een 8. Dat blijkt uit een onderzoek van studenten communicatie uit Eindhoven.
Lees verder

Nieuwe eigenaar voor Beringerzand

Gepubliceerd op: 11-12-2018 14:24

Camping Beringerzand in Panningen wordt per 1 januari overgenomen door Onno en Marc Ludin. De broers en eigenaren van de Maashopper hebben het park overgenomen.
Lees verder

Oude bieb krijgt nieuwe invulling

Gepubliceerd op: 10-12-2018 14:10

De gemeente heeft de voormalige bibliotheek in Panningen verkocht. De koper van het pand is Beparma B.V. uit Helden. De koper heeft het gebouw gekocht met het oogmerk duurzaamheidsinitiatieven in Peel en Maas een kans te geven zich op een goede locatie te presenteren en de huisvestingskosten betaalbaar te houden. De stichting Regionaal Duurzaamheidscentrum (RDC) heeft de intentie uitgesproken zich in de oude bieb te willen vestigen.
Lees verder

Meer - Panningen

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)