Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Panningen


Filteren op datum:
        

Voormalige bibliotheek pand Panningen verkocht

Gepubliceerd op: 13-12-2017 22:41

Het pand waar voorheen de Panningse bibliotheek gevestigd was, is onder voorbehoud verkocht. Het College van B&W van gemeente Peel en Maas heeft het gebouw gegund aan lokale ondernemer Huub Hanssen, die van het gebouw een duurzaam informatiecentrum wil maken. Zo laat Hanssen aan HALLO Peel en Maas weten.
Lees verder

Geen amateurvoetbal

Gepubliceerd op: 10-12-2017 22:19

De KNVB heeft alle amateurvoetbalwedstrijden voor zondag 10 december afgelast. Wel werd er deze week gevoetbald voor de beker.
Lees verder

Kwalitaria Panningen wordt De Frietbakkers

Gepubliceerd op: 08-12-2017 17:35

Per 1 januari 2018 gaat Kwalitaria Panningen verder als De Frietbakkers. De eigenaars, de familie Janssen, hebben besloten om zich los te koppelen van de keten en verder te gaan onder de nieuwe naam De Frietbakkers. Ze nemen de stap om verder te gaan onder eigen merk omdat ze continu op zoek zijn naar nieuwe kansen en op deze manier nog meer kunnen inspelen op de wensen van de klant.
Lees verder

Burgemeester hangt eerste wens in wensboom

Gepubliceerd op: 07-12-2017 17:36

Burgemeester Delissen heeft vanmiddag de Wensboom in Panningen in werking gesteld. Met de boodschap “Een wens voor een ander mens” gaat de Rotaryclub Venlo-Maas en Peel mensen helpen de wensen van een ander te (laten) vervullen.
Lees verder

Theo Neessen neemt afscheid van Het Bouwens

Gepubliceerd op: 07-12-2017 17:35

Theo Neessen uit Panningen heeft donderdagmiddag afscheid genomen van Het Bouwens. Hij kreeg een afscheidsreceptie aangeboden. Neessen was 42 jaar werkzaam op de Panningse school en gaat nu met pensioen. 
Lees verder

Meer - Panningen

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)