Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bevo Hc geeft zege uit handen

10 september 2017

Bevo Hc heeft een zege uit handen laten glippen tegen debutant Sporting Nelo uit Neerpelt in de eerste wedstrijd in de BENE league. Halverwege de tweede helft leidde de thuisclub nog met 22-14, maar in de slotfase sloegen de Belgen toe. In de slotminuut werd het nog 29-29.

Bevo Hc begon goed aan de wedstrijd tegen Sporting Nelo. Defensief stond het goed met een uitblinkende keeper Markus Hammerschmidt. Aan de hand van de teruggekeerde Dario Polman liep het aanvallend ook goed. Dario Polman was niet alleen spelverdeler, maar ontpopte zich ook als topscorer met 7 doelpunten. Hij liet ook andere spelers beter spelen. 


Op een gegeven moment leidde Bevo Hc met 16-9. De Panningse ploeg was bij vlagen oppermachtig. Bij de gasten uit Neerpelt waren er hoofdrollen weggelegd voor Daan Versleeuwen, Marco Vernooy, Vlatko Tasevski, Tobias Marx en keeper Thijs van Leeuwen. Bij de rust leidde Herpertz Bevo Hc met 17-12. De Belgen besloten vervolgens Dario Polman maandekking te geven. In eerste instantie hielp die tactiek de Belgen niet, want Bevo Hc bleef er lustig op los scoren door onder meer Robin Jansssen, Nick van den Beucken en Pim Augustinus. Pas na een tussenstand van 22-14 kantelde de wedstrijd en had de Belgische tactiek succes. De achterstand werd verkleind tot een doelpunt. Toen in de slotfase doelman Thijs van Leeuwen een strafworp van Nick van den Beucken stopte, brak Bevo Hc en kon Sporting Nelo uit Neerpelt de toch wel verdiende 29-29 gelijkmaker in de slotminuut.


Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)