Menu

Twitter feed Omroep P&M

Carnaval

Hoogste onderscheiding BCL voor Vlugzout

Gepubliceerd op: 17-02-2019 14:26

Vlugzout uit Panningen is zaterdagavond onderscheiden met de 'orde van verdeenste' door het BCL, de bond van carnavalsverenigingen in Limburg. Dit is de hoogste onderscheiding van het BCL. Voorzitter William Joosten reikte de onderscheiding uit.

Lees verder

Breurkes 16e op LVK

Gepubliceerd op: 15-02-2019 23:05

De Breurkes uit Panningen zijn 16e geworden op het LVK, het Limburgs Vastelaovesleedjeskonkoer. In Maastricht kregen de broers Ludgard en René Scheres in totaal 12 punten, waaronder acht punten van de hoofdjury. Hoondervel uit Haelen won de liedjeswedstrijd met Groete oet de fieësttent en werd eerste, gevolgd door Spik en Span en Bjorn en Mieke.

Lees verder

Nieuwe carnavalsposter gepresenteerd

Gepubliceerd op: 12-02-2019 16:06

De provinciale kunstposter Vastelaovend in Limburg is dit jaar gemaakt door beeldend kunstenaar Toine Dekkers, wonend in Eijsden. De veertiende kunstposter op rij werd vandaag gepresenteerd door cultuurgedeputeerde Ger Koopmans.

Lees verder

Twee winnaars Kééj Knappe Kwéékmiddig

Gepubliceerd op: 12-02-2019 14:27

De Réégenboog Dörskes en De Bastenbrouwers hebben de eerste prijs gewonnen bij de Kééj Knappe Kwéékmiddig in Meijel. Er namen 14 groepen deel aan de liedjeswedstrijd voor de Meijelse jeugd.

Lees verder

Scholen werken samen rondom Vastelaovend

Gepubliceerd op: 11-02-2019 18:13

Carnavalsvereniging De Kook, JVB, basisschool De Diamant en basisschool De Omnibus hebben dit jaar hun krachten gebundeld. Op maandag 4 februari hebben Prins Eric de 2e en jeugdprinses Maud samen met hun adjudanten de vasteloavend officieel op beide scholen geopend.

Lees verder

Meer Carnaval

Copyright © 2019 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)