Menu

Twitter feed Omroep P&M

Cultuur


Filteren op datum:
        

Hans en Grietje op z’n Mééls

Gepubliceerd op: 29-03-2017 11:09

Theatervereniging COM, Harmonie Eendracht en de kinderen van basisschool Den Doelhof uit Meijel brengen zaterdag 1 en zondag 2 april drie theatervoorstellingen ten tonele. Op het programma staat het sprookje van Hans en Grietje. Om het extra speciaal te maken, is het sprookje naar het Meijels vertaald en rijmend gemaakt.
Lees verder

Privé concert Koninklijke Fanfare Maasoever

Gepubliceerd op: 28-03-2017 16:27

Afgelopen vrijdag werd door de Koninklijke Fanfare Maasoever uit Kessel een privé concert gegeven voor het prinselijk trio, de raad van 11 en het boeregezelschap van 2017. Dit jaar werden ook de nieuwe buurtbewoners die achter het repetitielokaal “Tutti” wonen uitgenodigd om kennis te maken.
Lees verder

Gouverneur benoemd tot ambassadeur Aspergegilde

Gepubliceerd op: 26-03-2017 14:54

Gouverneur Theo Bovens is zondag benoemd tot ambassadeur van het Aspergegilde Peel en Maas. Dat gebeurde tijdens de aftrap van het aspergeseizoen in Kasteel de Keverberg, waar het tienjarig bestaan van het gilde werd gevierd.
Lees verder

Jubilarissen countryline dance vereniging

Gepubliceerd op: 25-03-2017 21:12

Tijdens de algemene ledenvergadering van country line-dance vereniging “ The Black Shadow Country Dancers” van Vodag zijn de jubilarissen gehuldigd. Marion van Bers, Mia Trepels, Annie Geurts, Tiny van Rens en Eveline Sax zijn tien jaar lid en ontvingen een roos en een cadeaubon.
Lees verder

Leerling Bouwens kampioen buutte

Gepubliceerd op: 27-02-2017 19:25

Met een buut als brugklasleerling is Irene van de Kruijs uit Roggel Limburgs jeugdbuuttekampioen geworden. De twaalfjarige Kruijs zit op het Bouwens van der Boijecollege. Ze won in de categorie ‘jongere’ het Limburgs Jeugdkampioenschap voor Buut, Dans en Parodie van de LVKA, de Limburgse Verening Karnevals Artiesten.
Lees verder

Meer Cultuur

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)