Menu

Twitter feed Omroep P&M

Cultuur


Filteren op datum:
        

Nieuwe carnavalsposter gepresenteerd

Gepubliceerd op: 12-02-2019 16:06

De provinciale kunstposter Vastelaovend in Limburg is dit jaar gemaakt door beeldend kunstenaar Toine Dekkers, wonend in Eijsden. De veertiende kunstposter op rij werd vandaag gepresenteerd door cultuurgedeputeerde Ger Koopmans.
Lees verder

Neers duo tweede op TVK

Gepubliceerd op: 10-02-2019 21:31

Kim en Siep uit Neer zijn zaterdag op het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK) tweede geworden met het nummer 'Weg met weltruste’. Dat deed het duo met danseressen uit Kessel.
Lees verder

Tom van den Beuken prins Maasbree

Gepubliceerd op: 19-01-2019 21:47

Tom van den Beuken is zaterdag uitgeroepen als de nieuwe prins van CV D’n Hab in Maasbree. Willy Lemmen en Bart Huijs zijn de adjudanten. Hun spreuk is: ‘Lasse, Giere, Blusse’.

Van de Beuken is actief voor de brandweer.
Lees verder

Informatieavond nieuw gemeenschapsproject

Gepubliceerd op: 08-01-2019 13:46

“One hand, one heart!” is het nieuwe gemeenschapsproject van DOK6. Deze musical is gebaseerd op een vrije bewerking van het verhaal van Romeo en Julia dat zich afspeelt tussen de straatbendes in de Upper West Side van New York. Tony en Maria worden verliefd op elkaar, hoewel ze bij verschillende bendes behoren.
Lees verder

Nieuw gemeenschapsproject DOK6 bekend

Gepubliceerd op: 30-12-2018 16:55

‘One hand, one heart!’, zo heet de musical die in 2020 als gemeenschapsproject van DOK6 wordt opgevoerd. Het is na ‘The Show Must Go On!’ en ‘Aquarius’ de derde musical die door Ann Philipsen wordt geregisseerd. Dat werd in Keverberg Live bekend gemaakt.
Lees verder

Meer Cultuur

Copyright © 2019 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)