Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!


Ontdek je Plekje in de regio

Gepubliceerd op: 27-09-2017 09:00

Wanneer je zo af en toe eens door de Peel-en-Maas REGIO fietst, kom je soms onwillekeurig op bijzondere plekjes, met veel gezonde lucht en natuurschoon.
Dat overkwam ook onze fotograaf onlangs; en ontmoette er zelfs een bijzondere "jager".
Bijgaande visuele reportage getuige daarvan; omgeving Meijel.
Kijkt U mee; hoe rustig en mooi het kan zijn in de Peel & Maas gemeente.

Lees verder

112 on Wheels

Gepubliceerd op: 10-09-2017 22:43

Het evenement 112 On Wheels op Greenport Venlo heeft zondag veel publiek getrokken. Publiek kon het materiaal van hulpdiensten uit binnen- en buitenland bezichtigen en er waren demonstraties. Uit Peel en Maas waren er tankautospuit voertuigen en de brandweer uit Maasbree deed mee aan een demonstratie hulpverlening. Het evenement werd georganiseerd door de stichting Wens in Beweging.

Lees verder

3FM op camping Beringerzand

Gepubliceerd op: 16-08-2017 19:04

3FM gaat deze week op bezoek bij vijf verschillende campings in Nederland waar veel jongeren zijn.
Deze week komt Domien Verschuuren naar camping Beringerzand in Panningen.

Lees verder

Jubileum nachtcross in Kessel

Gepubliceerd op: 06-08-2017 23:40

In het weekend van 5 en 6 augustus vond in Kessel op het evenemententerrein de 20e editie van de Nachtcross plaats georganiseerd door "the Blue Birds" uit Kessel in samenwerking met de overkoepelende organisatie Auto Sport Unie Zuid.

Lees verder

Stichting Wensambulance Limburg-actie

Gepubliceerd op: 03-08-2017 23:45

Het fundraising evenement voor de Wensambulance Limburg op het terrein van de Schatberg in Sevenum heeft donderdag €2.000,- opgebracht.
Elke twee jaar wordt er door het park een goed doel gekozen waar geld voor wordt ingezameld. Bezoekers en campinggasten konden meedoen aan spellen, er waren springkussens en Omroep P&M verzorgde een live radio uitzending.
Stichting Wensambulance Limburg houdt zich bezig met het vervullen van wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Bij elke wens gaan er kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten.

Lees verder

Meer Foto's

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)