Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!


Belaef Kessel

Gepubliceerd op: 21-05-2017 21:52

De jaarlijkse manifestatie "Belaef Kessel" op zondag 21 mei 2017 heeft alle verwachtingen overtroffen en is een grandioos succes geworden. Vele verenigingen, instanties, ondernemers en bedrijven hadden "Open Dag"

Lees verder

Boswachterij en Prikkelpad De Kievit

Gepubliceerd op: 21-05-2017 15:57

Verscholen in het buitengebied van Beringe ligt een zeer mooi stukje natuurschoon. Normaliter bijna onvindbaar. Bijna ongestoord kan de natuur in al zijn facetten hier zijn gang gaan. We hebben het over Boswachterij en Prikkelpad "de Kievit".
Onlangs waren we er te gast om meer bekendheid te geven aan dit initiatief en tevens te genieten van de prachtige natuur, vergezeld door een zeer educatieve rondleiding van de eigenaar. Onvoorstelbaar is de diversiteit aan dieren, natuurproducten, planten, voorwerpen uit vervlogen tijden, inrichting en de rust wat dit alles uitstraalt.
Ook de aanwezigheid van het Prikkelpad voegt veel waarde toe aan dit geheel: een belevingspad waar mensen met en/of zonder beperking de natuur kunnen beleven en ontdekkend.m.v. horen, zien, voelen en ruiken.
Meer weten: www.boswachterijdekievit.jouwweb.nl 

Lees verder

Dodenherdenking 4 mei 2017

Gepubliceerd op: 04-05-2017 23:21

De dodenherdenkingen in Peel en Maas werden druk bezocht. In Panningen bij het monument Everlo bezochten vele belangstellenden de herdenking. Speeches waren er onder andere van burgemeester Delissen. Lopers van Atletiek Helden gingen eerder al op weg naar Wageningen, waar het vredesvuur ontstoken werd en uitgereikt werd aan de lopers. Dit vredesvuur bracht de groep weer naar Panningen terug en hiermee werd het vuur ontstoken bij het oorlogsmonument.

Lees verder

Open Dag van de Radio-Zend-Amateurs in Maasbree

Gepubliceerd op: 30-04-2017 23:45

Van 22 tot en met 30 April 2017 organiseerde de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland (VERON ) de landelijke open dagen bij officieel gelicenseerde Radio Zend amateurs. Dit om meer bekendheid te geven aan een hobby, waarbij techniek, zelfbouw, experimenteren en communicatie vaak samen gaan.

Lees verder

Brandweeroefening bij Omroep P&M

Gepubliceerd op: 20-04-2017 23:15

Deze week was Brandweer Limburg-Noord te gast bij Omroep P&M. Hier vond de aftrap plaats van "Oefenen in (jo)uw Wijk". Onder toeziend oog van burgemeester Delissen kon het geïnteresseerde publiek meekijken met de brandweeroefening van Brandweer Panningen. Daarnaast werd informatie gegeven over hoe brand in de eigen woning te voorkomen, deze vroegtijdig te signaleren en hoe veilig te kunnen vluchten.

Lees verder

Meer Foto's

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)