Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!


Slotdag wandelvierdaagse

Gepubliceerd op: 24-06-2017 21:54

Foto-impressie van de slotdag van de Wandelvierdaagse.

Lees verder

Jeugdvierdaagse

Gepubliceerd op: 21-06-2017 23:17

De Jeugdvierdaagse trok vandaag door Egchel. Op diverse plaatsen zorgden omstanders voor verkoeling,

Lees verder

18e Savelbergrun

Gepubliceerd op: 10-06-2017 22:55

Onder een stralende zon heeft zaterdag 10 juni 2017 de 18e Savelbergrun plaatsgevonden. Ondanks dat het er vrijdagmorgen nog waterig was op het inmense kampeerterrein, klaarde het na de middag goed op en stroomden de deelnemers, vrijwillige motorrijders van heinde en verre, binnen. Voor deze memorabele Motor-Tour-Tocht waren er ongeveer 75 zijspan-combinaties beschikbaar om de clienten een onvergetelijke dag te bezorgen! Maar ook niet te vergeten de (bijna net zoveel) vrijwillige motards en begeleidende voertuigen om alles in goede banen te leiden. Mensen met een beperking van Stichting Daelzicht worden tijdens deze jaarlijkse motorrun door vele vrijwillige motorrijders door de Peel en Maas Regio vervoerd. In 2 dagdelen kregen ze de omgeving te zien vanaf Koningslust, via Grashoek, Beringe, Meijel, Beringe, Panningen, Helden, Kessel, Baarlo, Maasbree en vervolgens terug naar de "thuisbasis" Koningslust.
Onder andere bij het Huis van de Gemeente was een korte pauze, waar ook burgemeester Delissen bij aanwezig was. Onze fotograaf was op 4 locaties aanwezig teneinde bijgaande verslaggeving in beeld te realiseren.
 
 

Lees verder

1000ste én laatse uitzending van De Onbekende Gast

Gepubliceerd op: 26-05-2017 22:48

Op vrijdag 26 mei had het team van De Onbekende Gast hun 1000ste en tevens laatste uitzending. De Onbekende Gast was dit keer Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch.

Lees verder

Belaef Kessel

Gepubliceerd op: 21-05-2017 21:52

De jaarlijkse manifestatie "Belaef Kessel" op zondag 21 mei 2017 heeft alle verwachtingen overtroffen en is een grandioos succes geworden. Vele verenigingen, instanties, ondernemers en bedrijven hadden "Open Dag"

Lees verder

Meer Foto's

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)