Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!

Savelbergrun rijdt voor 20e keer

Gepubliceerd op: 09-06-2018 23:00

Voor de 20e keer werd op zaterdag 9 juni de Savelbergrun georganiseerd. Mensen met een beperking van Stichting Daelzicht worden jaarlijks op motoren vervoerd door Peel en Maas.

Lees verder

Volksfeesten Baarlo

Gepubliceerd op: 03-06-2018 22:57

Van donderdag 31 mei t/m zondag 3 juni stonbd Baarlo weer in het teken van de jaarlijkse Volksfeesten.
 

Lees verder

Geslaagde open dag Omroep P&M

Gepubliceerd op: 02-06-2018 23:03

Het 25-jarig bestaan van Omroep P&M werd zaterdag gevierd met een open dag van 10.00 tot 20.00 uur. Zo’n 500 bezoekers bezochten de marathonuitzending die live op televisie, radio en internet werd uitgezonden.

Lees verder

Koningsdag Beringe

Gepubliceerd op: 27-04-2018 22:10

Een impressie van Koningsdag 2018 in Beringe. Naast de oranje-optocht onder begeleiding van de fanfare stond Koningsdag dit jaar in teken van de Boetegewoene Beringse Spelen.
Er was een heel parcours van bijzondere spellen opgezet. In teams werd er gestreden voor de 1ste, 2de en 3de prijs. Voor zowel de onder- als de bovenbouw van de basisschoool waren deze prijzen te winnen.
De leerlingen van de bovenbouw ging er helemaal voor met kratten stapelen, rodeo stier en tractorpulling. De onderbouwleerlingen gingen vooral met het sponzenspel superhard en ook in touwtrekken waren ze sterk.
Daarnaast waren er nog enkele spelonderdelen, zoals een wijnvat estafette, skelterrace en een raketspel.

Lees verder

Koningsdag Maasbree

Gepubliceerd op: 27-04-2018 22:03

Een foto-impressie van Koningsdag 2018 in Maasbree.

Lees verder

Meer Foto's

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)