Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!

P&M Hoés 2018

Gepubliceerd op: 22-12-2018 22:38

Na drie dagen afzien in Ut P&M Hoés op het Raadhuisplein voor DOK6 Panningen werden de dj’s Lara Savelkoul, Nic Kortenoeven en Jip Huijs bevrijd van hun vloeibare dieet. Buiten op het podium waar het hele weekend diverse artiesten hebben opgetreden, werd door hen het voorlopige eindbedrag bekend gemaakt voor het goede doel van dit jaar: een dementievriendelijk(er) Peel en Maas.

Lees verder

Dekenaal schuttersfeest in Kessel

Gepubliceerd op: 16-09-2018 22:40

Dit jaar organiseerde Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps Sint Hubertus uit Kessel op zaterdag 15 september het 6e P&M toernooi en op zondag 16 september het Dekenale Schuttersfeest van de Dekenale Schuttersbond Horst-Helden op de "Witmaeker te Kessel.
 
Er deden 11 schutterijen mee aan de wedstrijden, die bestond uit een folkloristische optocht, schietwedstrijden, marswedstrijden, Markentensters, koningsparen, Vendeliers en muziekwedstrijden.

Lees verder

Peel en maas toernooi in Kessel

Gepubliceerd op: 15-09-2018 20:40

Dit jaar organiseerde Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps Sint Hubertus uit Kessel op zaterdag 15 september het 6e P&M toernooi en op zondag 16 september het Dekenale Schuttersfeest van de Dekenale Schuttersbond Horst-Helden op de "Witmaeker te Kessel.
Zaterdag streden diverse zestallen tegen elkaar om de P&M wisseltrofee. De teams bestonden uit 6 gastschutters/prominenten. Elke formatie was samengesteld uit een afvaardiging van elke dorpskern en/of schutterij van de gemeente Peel en Maas. Tevens deed Omroep P&M mee met een zestal deelnemers. Elke gastschutter kon bovendien deelnemen aan het Koningschieten voor prominenten. Degene die de vogel naar beneden haalde mocht zich Schutterskoning van Peel & Maas noemen.

Winnaar bij de 6-tallen werd schutterij Sint Hubertus Beringe, welk 6-tal zeer gelukkig was met de wisselbeker! Uiteindelijke schutterskoning bij de prominenten werd de regionaal bekende zanger Pim van Wylick uit Kessel.

Lees verder

Europees Schutterstreffen (EST) 2018 De optocht

Gepubliceerd op: 19-08-2018 23:49

In het weekend van 17 t/m 19 augustus heeft het Europees Schutterstreffen 2018 in Neer plaats gevonden. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde en ontspannen editie.

Lees verder

Europees Schutterstreffen (EST) 2018 deel 2

Gepubliceerd op: 19-08-2018 23:45

In het weekend van 17 t/m 19 augustus heeft het Europees Schutterstreffen 2018 in Neer plaats gevonden. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde en ontspannen editie.Lees verder

Meer Foto's

Copyright © 2019 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)