Menu

Twitter feed Omroep P&M

Geen Final Four ondanks monsterzege Bevo

11 maart 2018

Bevo Hc heeft koploper Achilles Bocholt met 40-27 verslagen op de slotdag van de competitie, maar de beloning bleef uit voor de ploeg van trainer Jo Smeets: geen Final Fourplek, omdat Fiqas Aalsmeer op de slotdag won en Bevo Hc door een slechter doelsaldo op de vijfde plaats eindigde.

 Vanaf de eerste minuut trok Bevo Hc de wedstrijd naar zich toe. In de beginfase gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe. In een hoog tempo ontspon zich een boeiende wedstrijd. De verdediging van Bevo Hc stond weer als een huis en doelman Markus Hammerschmidt stak in uitstekende vorm. Aanvallend benutten Bevo Hc bijna alle kansen Halverwege de eerste helft wist Bevo Hc een vier doelpuntenvoorsprong te pakken. Na een tussenstand van 16-12 wist Bevo Hc in de slotfase van de eerste helft uit te lopen. 


Direct na rust vergrootte Bevo Hc de voorsprong tot 23-16. De genadeklap kreeg Achilles Bocholt, toen de Panningse ploeg uitliep naar 29-20. In de laatste tien minuten van de tweede helft was Achilles Bocholt negens mee. De Belgiche koploper kreeg handballes van de mannen van trainer Jo Smeets. Bevo Hc won met liefst 40-27 van Achilles Bocholt.

De beloning bleef echter uit: geen plek in de Final Four. Donderdag 22 maart zal de ploeg in de kwartfinale van de beker tegen JMS Hurry Up willen laten zien, dat de ploeg uit Panningen een prijs verdient. 

Foto: Roland van Kessel


Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)