Menu

Twitter feed Omroep P&M

Inboedel Club Palladio onder de hamer

12 september 2017

Op veilingwebsite Troostwijk Auctions is het sinds donderdag 7 september mogelijk te bieden om verschillende moderne apparatuur en meubilair uit voormalig uitgaansgelegenheid Palladio aan de Molenstraat in Helden.

In 2015 werd nog fors geïnvesteerd om de discotheek van een nieuwe inrichting en uitstraling te voorzien. Een jaar later, in oktober 2016, werd de zaak voor 3,5 miljoen euro te koop gezet. Een koper werd niet gevonden en de discotheek moest noodgedwongen de deuren sluiten. De items die geveild worden kunnen op dinsdag 26 september bekeken worden op locatie in Helden. De veiling sluit op 28 september. 

Lange historie
De uitgaansgelegenheid aan de Molenstraat kent een lange historie. Begonnen in 1918 als zaal Jacobs , heette zij daarna zaal Juliana, vervolgens het Kubke en tenslotte Palladio. Met een grondige verbouwing in 2015 richtten de toenmalige eigenaren zich op een nieuwe doelgroep van 27 jaar en ouder. Na bijna een jaar bleek deze toch moeilijker te bereiken dan gedachten lukte het de club niet het hoofd boven water te houden.

Nieuwe bestemming
Veilingmeester bij Troostwijk Teun van Leeuwen zegt: ‘Het pand waar Palladio gevestigd was, krijgt een nieuwe bestemming waardoor ook een aantal bouwkundige zaken als deuren, hekwerkdelen en wandopstellingen zullen worden geveild.’ Daarnaast kan geboden worden C02 hazer machines, confettikanonnen en heel veel licht- en geluidsapparatuur. Ook de vrijwel nieuwe design loungebanken en ander meubilair bieden de (horeca)ondernemer een mooie kans op goede en moderne items die absoluut een tweede leven verdienen.


Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)