Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nico Maessen blijft trainer/coach VC Kessel

9 februari 2018

De dames van VC Kessel staan ook in het seizoen 2018/2019 onder leiding van trainer/coach Nico Maessen uit Heythuysen. Na maar liefst 6 succesvolle en plezierige seizoenen zal de 51-jarige Nico Maessen het  Kesselse team volgend seizoen voor het 7e seizoen in successie gaan trainen en coachen.

Bij de komst naar Kessel speelden de Kesselse dames in de tweede klasse. Inmiddels is het team na twee opeenvolgende kampioenschappen opgeklommen naar de promotieklasse en spreekt ook daar een aardig woordje mee, sterker nog het is momenteel de koploper en de volgende stap naar de 3e divisie lonkt; een mooi succes voor de Kesselse dames en de eigen jeugdopleiding van de Kesselse vereniging, dat gehaald wordt onder leiding van Nico Maessen.

Tevens werd onder leiding van Nico Maessen twee maal de regiobeker gewonnen.


Nico Maessen over zijn verlengde verblijf bij VC Kessel: “Ik heb het in Kessel uitstekend naar mijn zin. VC Kessel is een vereniging die perfect bij mij past. Het is een genot om met deze talentvolle en fanatieke groep te kunnen werken en deze als ook de opkomende jeugd mee te ondersteunen om zich verder te ontwikkelen. En wie weet met het eerste damesteams volgend seizoen zelfs in de 3e divisie. Daarom blijf ik ook volgend seizoen graag bij VC Kessel en zijn we snel tot overeenstemming gekomen.”

Ook VC Kessel is verheugd dat het tot overeenstemming is gekomen over een langer verblijf in Kessel van de zeer succesvolle trainer/coach. Zo kan volgend seizoen verder gebouwd worden en genoten worden van wat de afgelopen seizoenen is opgebouwd.


Copyright © 2019 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)