Menu

Twitter feed Omroep P&M

Niels vertrekt naar het zuiden

17 mei 2017

Niels de Gans uit Maasbree die landelijke bekendheid heeft gekregen door alleen maar bij een rotonde rond te hangen, wordt binnen twee weken door de Provincie Limburg gevangen en verplaatst naar een natuurvijver in Zuid-Limburg. Dat meldt De Limburger vandaag.

Het idee om Niels naar een kinderboerderij te verplaatsen in Schinveld is gesneuveld vanwege de grote commotie die is ontstaan. Niels werd op een avond achterna gezeten door mensen die hem wilden vangen. Dit voorval werd gefilmd en op Facebook geplaatst. Dit leidde tot veel verontwaardigde reacties op de Facebookpagina van Niels.

Nadat er een oproep gedaan is voor een adoptieadres voor Niels, zijn er veel reacties gekomen van mensen uit de buurt van Maasbree die hem wel wilden adopteren. Ook het bericht dat Niels naar Zuid-Limburg verhuist, roept negatieve reacties op bij mensen. “Niels zit al lang niet meer bij de rotonde, laat ‘m toch zitten” en “niemand heeft last van het beest”, zijn enkele reacties die op het artikel van De Limburger binnenkomen.


Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)