Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Verkiezingsprogramma Pvda Groenlinks Peel en Maas bekend bit.ly/2HvCgyy

Nieuws van de Omroep

Politiek vertrouwt bevolking niet?

Gepubliceerd op: 18-02-2018 12:09

Tijdens het eerste politieke debat dat vanmorgen plaatsvond tussen de lijsttrekkers van de zes partijen, was de toon meteen scherp. De thema’s waren veiligheid en digitale referenda.

Lees verder

Politiek Café bijwonen?

Gepubliceerd op: 16-02-2018 20:46

Vanaf zondag zendt Omroep P&M het programma Politiek Café uit. Onder leiding van Pascal Meyer gaan politici wekelijks met elkaar in debat over onderwerpen die met de lokale politiek te maken hebben.

Lees verder

Politiek Café op Omroep P&M

Gepubliceerd op: 14-02-2018 12:52

De verkiezingen voor de gemeenteraad komen er aan en Omroep P&M zit er ook deze keer weer bovenop. Vanaf zondag 18 februari wordt het programma ‘Politiek Café’ uitgezonden.

Lees verder

Optocht gemist?

Gepubliceerd op: 12-02-2018 10:01

Met Omroep P&M zit je op de eerste rij bij alle optochten in Peel en Maas. Alle optochten zijn te zien op het tv-kanaal en zijn met de onderstaande afspeellijst elk moment van de dag, ook na de vastelaovend, te bekijken.

Lees verder

De mins achter de prins op Omroep P&M

Gepubliceerd op: 12-02-2018 09:40

Ook dit jaar bezoekt Omroep P&M alle prinsen uit Peel en Maas in het programma ‘De mins achter de prins’. In elke uitzending stellen de lokale hoogheden zich aan de kijker voor. Wie zijn ze? Wat hebben ze met de vastelaovend en waar kijken ze deze carnaval naar uit?

Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)