Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws van de Omroep

P&M Sport Live bij Derby’s

Gepubliceerd op: 20-10-2017 14:52

Komend weekend een weekend vol derby’s. Deze zullen dan ook centraal staan in de uitzendingen van Omroep P&M Sport. Op zaterdag zal de BeNe-Liga handbal derby tussen Herpetz Bevo HC en OCI Lions live vanuit De Heuf te volgen zijn. Kan het team van Jo Smeets weer eens winnen van de landskampioen en supercup winnaar?

Te gast in de studio is de nieuwe trainer van voetballers van Bevo, Wilgert Janssen. Wat kunnen we in zijn eerste jaar bij Bevo van het team verwachten in de 4e klasse met diverse derby’s? Met hem wordt natuurlijk ook de toto gespeeld.

Ook natuurlijk aandacht voor volleybal met heren van Tupos, de bekerwedstrijden van de Peelpush-heren en de topper van de VC Kessel-dames. Deze week ook aandacht voor hockey, schietsport, de Limbra Cross en de laatste Raceway finalerace.

Op zondag zal de voetbalderby in de 5e klasse tussen Kessel en Koningslust centraal staan. Deze is live vanaf sportpark De Roode Egge te volgen. Uiteraard worden ook alle ontwikkelingen bij de andere 8 standaardteams uit Peel en Maas gevolgd.

Vanaf 15.30 uur zal rechtstreeks geschakeld worden met sporthal De Körref, waar de Peelpush-dames het opnemen tegen Zwolle. Een wedstrijd met winstkansen?

Verder wordt er terugblikt op de volleybalcompetitie alsmede de derby van Herpetz Bevo HC van zaterdagavond. Met Yannick Smedts wordt gesproken over de Toma Cycles Cup.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.

Lees verder

Begin je weekend met de ‘VrijMiBo’

Gepubliceerd op: 18-10-2017 10:13

Het weekend start op Omroep P&M elke vrijdag met het nieuwe programma ‘VrijMiBo’. In dit nieuwe borrel programma krijgt de luisteraar antwoord op prangende, interessante en actuele vragen.

Lees verder

Kesselse Merel Koman in show Douwe Bob

Gepubliceerd op: 15-10-2017 05:05

De uit Kessel afkomstige Merel Koman timmert hard aan de weg. Onder de naam ‘Blackbird’ werd ze onlangs uitgeroepen tot ‘Nieuwe Naam’ op NPO Radio 2. Vorige week stond ze in Carré in de theatershow van Douwe Bob en trad ze op als special guest.

Lees verder

Grote diversiteit aan sporten bij P&M Sport

Gepubliceerd op: 12-10-2017 09:57

Komend weekend een grote diversiteit aan sporten bij Omroep P&M Sport. Zo zal op zaterdag trainer Rob Jacobs van VV Helden te gast zijn. In zijn 2e jaar in Heldense dienst is er uitstekend begonnen. Wat kunnen we van de blauw-witten verwachten? Uiteraard speelt hij ook de toto.

Verder aandacht voor beugelen, volleybal met o.a. dames en heren van VC Olympia, darten en deze week ook aandacht voor de schietsport, paardensport, de Toma Cycles Cup met Leon Crienen en de Raceway finale races.

Op zondag zal de voetbalderby in de 5e klasse tussen Kessel en Egchel centraal staan. Deze is live vanaf sportpark De Roode Egge te volgen. Uiteraard wordt u ook continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen bij alle andere 8 standaardteams uit Peel en Maas. Verder wordt er teruggekeken op de beugel- en volleybalcompetitie alsmede de uitwedstrijd van de heren van Herpetz Bevo HC van zaterdagavond. Met Marcel van Lier zal de wedstrijd van de dames van BSAC in Mill besproken worden.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.

Lees verder

Culturele talkshow 'Spotlight' bij P&M

Gepubliceerd op: 09-10-2017 12:22

Peel en Maas heeft op cultureel gebied veel te bieden. In de nieuwe wekelijkse talkshow 'Spotlight!' geven Naomi Leela en Paul Aerts de cultuur dit podium. Van kunstenaars, artiesten, schrijvers tot de laatste modetrends. Ook krijgt er elke week een inwoner uit Peel en Maas een make-over. De uitzendingen worden uitgezonden vanuit Knipcafé Rootz in Maasbree.

Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)