Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws van de Omroep

Kerststukjes maken bij Ut P&M Hoés

Gepubliceerd op: 11-12-2017 15:25

Een mooi kerststukje maken én Stichting Leergeld Peel en Maas steunen? Dat kan! Op zondag 17 december geven Veronique en Monique van Bloemenboutique Veronique tussen 13.00-15.30 uur een leuke en ontspannende workshop. Na een korte uitleg ga je onder deskundige leiding aan de slag. Met handige trucs en tips heb jij na ongeveer 30 minuten een zelfgemaakt kerststukje voor thuis of om iemand mee te verrassen.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Geef je dan vooraf op. Dat doe je door €10,- over te maken op rekeningnummer: NL44RABO 0322186412 o.v.v. je naam en tijdstip van voorkeur: 13.00, 13.30, 14.00, 14.30 of 15.00 uur.

Of kom naar het Raadhuisplein en Ut P&M Hoés op zondagmiddag 17 december. De opbrengst van de workshop komt geheel ten goede aan Stichting Leergeld Peel en Maas. Onder alle deelnemers van de workshop wordt om 15.30 uur een kerststuk verkocht dat wordt aangeboden door Bloemenboutique Veronique in Helden.

Lees verder

Scholen in actie voor Ut P&M Hoés

Gepubliceerd op: 11-12-2017 14:11

Stichting Leergeld raakt de gemeenschap van Peel en Maas. Dat blijkt ook uit de deelname van scholen aan Ut P&M Hoés. Elk op een eigen manier zetten de scholen zich in voor het goede doel. Zo organiseren De School in Maasbree, NieuweSchool in Panningen, basisschool De Pas in Helden en de Omnibus kerstmarkten, waarmee er geld wordt opgehaald voor stichting Leergeld Peel en Maas.

Ook de middelbare school van Peel en Maas, Het Bouwens, komt weer in actie. Na het weekend van Ut P&M Hoés wordt er een hele dag geld ingezameld door de school.

Lees verder

Maandag in de P&M Hoés School

Gepubliceerd op: 10-12-2017 21:25

De actieweek van Ut P&M Hoés start maandag. Een week lang zamelt Omroep P&M geld in voor stichting Leergeld Peel en Maas.

Lees verder

Peel en Maas in actie voor Stichting Leergeld

Gepubliceerd op: 08-12-2017 14:14

De actieweek voor Ut P&M Hoés start maandag. Maandag 11 december zet Omroep P&M zich op radio en tv in voor Stichting Leergeld Peel en Maas. Nancy Dielissen presenteert op tv samen met André Halmans en Wilke Goessen ‘De P&M Hoés School’, waarin ze elke dag verslag doen van de acties en uitleg geven over het goede doel. Op radio is er van maandag t/m donderdag een live radio-uitzending tussen 13.00 en 16.00 uur.

Het hoogtepunt is de marathonactie van Ut P&M Hoés op het Raadhuisplein in Panningen. Renske, Sjoerd en Jip staan te trappelen om op vrijdagmiddag 15 december op spectaculaire wijze ingesloten te worden door burgemeester Delissen en de directeur van Stichting Leergeld Nederland om vervolgens non-stop radio te maken voor het goede doel. Daarnaast zijn er vele acties.

Zo is er op zondag 17 december tussen 9.00 en 11.00 uur een ontbijtbuffet in DOK6. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. Aanmelden kan door het betalen van het volledige bedrag op RABOrekening nr. NL44RABO0322186412 t.n.v. Stichting Leergeld Peel en Maas o.v.v. de namen van de deelnemer(s) en ontbijt Leergeld. De betaling is tevens het aanmeldingsbewijs. Verder verzorgt Roy Verdellen een vleesbingo op vrijdagavond tijdens het ‘gekke uurtje’ en is er op het plein een prijzenrad met te gekke prijzen. Wanneer je meedoet aan dit prijzenrad, kun je gelijk zien of je prijs hebt.

De organisatie is er klaar voor. ‘We hebben er veel zin’, zegt hoofdredacteur Bart Nelissen. ‘Van de insluiting tot de kindermiddag op zaterdagmiddag en van de optredens van de vele lokale artiesten tot de grote finale met ongetwijfeld mooie bedragen voor het goede doel.’ Op zaterdagmiddag zijn er optredens van dansgroepen en worden er activiteiten georganiseerd door Jong Nederland Panningen en Cultuurpad. Het gehele weekend zijn er wafels te koop in de stand van stichting Leergeld. Kortom, het belooft een mooi weekend te worden voor het goede doel. Op www.pmhoes.nl of bij de brievenbus bij Ut P&M Hoés kan een verzoeknummer worden aangevraagd voor een bedrag van minimaal 5 euro.

Op zondagmiddag om 16.00 uur worden de dj’s bevrijd uit Ut P&M Hoés en wordt het voorlopig eindbedrag van de actie bekend gemaakt. ‘Dit is nog niet het definitieve eindbedrag, want ook na het weekend staan er veel acties op het programma’, aldus Bart Nelissen. ‘We hopen op zo’n hoog mogelijk bedrag zodat we veel kinderen kunnen helpen. Daar doen we het allemaal voor!’

Lees verder

De klassieker live bij P&M Sport

Gepubliceerd op: 08-12-2017 11:49

A.s. zondag staat een van De Klassiekers op het programma, Panningen-Helden, of te wel Kepèl tegen Dörp. Omroep P&M Sport is daar natuurlijk live bij op sportpark Panningen-Noord. Ook de wedstrijd bevo-Horn is live te volgen vanaf Hookervenne. Uiteraard worden ook de overige 7 Peel en maas-teams gevolgd. Let op: alle wedstrijden beginnen a.s. zondag reeds om 14.15 uur.

Verder op zondag terugblikken op de gespeelde handbalwedstrijden van de dames van BSAC en de BeNe-Liga-wedstrijd Herpetz Bevo HC-Fiqas Aalsmeer. Ook aandacht voor de Toma Cycles Cross met Kirsten Janssen.

Op zaterdag komt een grote diversiteit aan sporten aan bod met o.a. terugblikken op de prestaties van de volleybalteams van de heren van Tupos en Peelpush en de dames van VC Olympia en de schietsport van HSV Panningen. Ook aandacht voor triathlon met Neiske Beks uit Baarlo, de Neelderveldloop en Kerstvoetbaldagen in Meijel.

Te gast in de studio zal Rob Geenen uit Neer zijn. Met de trainer van Baarlo wordt gesproken over de prestaties van zijn team tot nu toe en de verwachtingen voor de rest van het seizoen. Hij heeft zijn contract bij Baarlo al verlengd voor het nieuwe seizoen. Wie is hij? Uiteraard wordt met hem ook de voetbaltoto gespeeld.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.

Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)