Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws van de Omroep

Carnivora en Kessels biertje in Komkommertijd

Gepubliceerd op: 12-08-2018 13:19

In een nieuwe aflevering van Komkommertijd gaat het maandag over Stichting Carnivora, de Heldense Dorpsquiz en het Kessels Blondj. Muziek is er van Katja Henz, die twee zomerse nummers zingt en Bart gaat op bezoek bij de ijsjesfabriek.

Lees verder

Frank van Kemenade in 'De zomeravond van..'

Gepubliceerd op: 07-08-2018 10:22

Huisarts Frank van Kemenade uit Helden is donderdag te gast in het programma 'De zomeravond van...'. Met presentator Pascal Meyer neemt hij zijn favoriete zomeravond door en praat hij over zijn vak, familie en de toekomst van de gezondheidszorg.

Lees verder

Maandag in Komkommertijd

Gepubliceerd op: 05-08-2018 12:21

In een nieuwe aflevering van Komkommertijd neemt mode-expert Nathalja Kremers de zomermode van 2018 door, vertelt Hay van den Muckhof over zijn nieuwste boek, zijn er cocktails met Guido Theunissen en muziek is er van de formatie Muzifique. Zij brengen Franse chansons. Ook kookt Mirko de boer weer een nieuw gerecht.

Lees verder

Supersonics in Podium

Gepubliceerd op: 05-08-2018 10:50

De Supersonics zijn op vrijdag 10 augustus te gast in het radioprogramma Podium met Leo van Crooy. De groep is van 19.00 tot 20.00 uur ‘Close to you’. Supersonics bestaat uit Pascal Snijders, Jeroen van Delden, John Hofmans en John Rietberg. In juli presenteerden ze op het Sjockfestival hun vinyl album ‘Close to you’.

Lees verder

Piet van der Haas in 'Zomeravond van...'

Gepubliceerd op: 02-08-2018 12:46

Piet van der Haas is donderdag te gast in 'De zomeravond van...'. De oppervrijwilliger van Baarlo praat met Nancy Dielissen over zijn passie als kartrekker van verschillende projecten in Baarlo, zijn liefde voor sport en zijn gezin.

Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)