Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws


Filteren op datum:
        

€ 5.000 voor Herberg Papilio

Gepubliceerd op: 19-02-2019 09:22

René Bouten, president van de Kiwanis club Peel & Maas, heeft een cheque van € 5.000,- overhandigd aan Ine Hermans en John Grutters van Stichting Herberg Papilio. Deze cheque is mogelijk gemaakt dankzij de opbrengst van de negende editie van de Ondernemersprijs Peel & Maas.
Lees verder

YUNG DWDD op Het Bouwens

Gepubliceerd op: 19-02-2019 09:06

De Wereld Draait Door maakt vandaag opnames op Het Bouwens voor het item van ‘YUNG DWDD’. Aanleiding van het bezoek is het bericht dat middelbare scholen verdwijnen uit krimpregio’s. Het Bouwens valt in een van deze regio’s, vandaar dat het programma graag met scholieren wil praten over de lengte van hun fietsreis naar school.
Lees verder

Kaartverkoop Revue Bouwens gestart

Gepubliceerd op: 18-02-2019 22:28

De kaartverkoop van de revue van Het Bouwens is gestart. Ook dit jaar brengen de leerlingen van de school een avondvullend programma met muziek, dans en cabaret. Kaartjes kunnen besteld worden via m.vaessen@hetbouwens.nl.
Lees verder

Oorlogsdagboek Panningen uitgebracht

Gepubliceerd op: 18-02-2019 13:07

Bij Boekhandel Panningen heeft vrijdag de boekpresentatie van ‘Het geheime dagboek van oma’ plaatsgevonden. Een boek over het laatste oorlogsjaar in Panningen. Het eerste exemplaar was voor wethouder Wim Hermans. Het tweede voor Mie Verhaegh (97), oudste dochter van dagboekschrijfster Kaat Verhaegh.
Lees verder

Glastuinbouwgebied Siberië breidt uit

Gepubliceerd op: 18-02-2019 12:35

Glastuinbouwgebied Siberië in Limburg breidt uit met circa 55 hectare. De beschikbare kavel ligt ten westen van het glastuinbouwgebied Siberië (Venlo). Het glastuinbouwgebied maakt onderdeel uit van Greenport Venlo.
Lees verder

Meer Nieuws

Copyright © 2019 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)