Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politie zoekt tips over woningoverval Maasbree

11 oktober 2017

De politie van Peel en Maas is dringend op zoek naar personen die tips kunnen geven over een woningoverval die in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvond in Maasbree. Het gaat om een overval bij een pand aan de Lange Heide, die iets voor middernacht plaats heeft gevonden.

Het slachtoffer van de woningoverval werd wakker toen hij herrie hoorde, die afkomstig bleek te zijn van meerdere mannen die in de woning aanwezig waren. Zij hadden zichzelf toegang verschaft tot de woning door een deur te vernielen. Het slachtoffer werd daarop bedreigd met een mogelijk vuurwapen. Enige tijd later gingen ze er vandoor.

Of de daders iets buit konden maken kan door de politie nog niet bekend worden gemaakt. Wel kan de politie zeggen dat het slachtoffer geen verwondingen heeft opgelopen. Wat betreft het signalement van de daders zegt de politie dat het om 'meerdere getinte mannen' ging. Om de personen op te kunnen sporen is zij op zoek naar getuigen. Personen met tips kunnen zich melden via het nummer 0900 - 88 44.


Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)