Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bouwens ontvangt oordeel ‘goed’ van de Onderwijsinspectie bit.ly/2BudFIv

Politiek


Filteren op datum:
        

Gemeente experimenteert met centraal tellen van stemmen

Gepubliceerd op: 06-12-2018 09:15

De gemeenteraad heeft ingestemd met het voorstel om als pilot bij de Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen en de Europese Parlementsverkiezingen in maart volgend jaar, centraal de stemmen tellen.
Lees verder

Anget Mestrom benoemd als wethouder

Gepubliceerd op: 04-12-2018 22:19

Tijdens de raadsvergadering van dinsdag is Anget Mestrom benoemd als wethouder. Zij is door Lokaal Peel en Maas voorgedragen als vervanger van wethouder Roland van Kessel. Deze is twee weken geleden geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Cranendonck.
Lees verder

Kohistani op lijst PvdA

Gepubliceerd op: 27-11-2018 19:00

Melad Kohistani uit Meijel staat op plek 6 van de kandidatenlijst van de PvdA voor de verkiezingen voor de provinciale staten, in maart volgend jaar. Kohistani stond eerder dit jaar op de kieslijst van PvdA/GroenLinks. Hij was toen 17 jaar. Eric Geurts is benoemd tot lijsttrekker van de partij.
Lees verder

IVN wil gecompenseerd worden

Gepubliceerd op: 23-11-2018 13:04

In een open brief aan de gemeenteraad vraagt de IVN Peel en Maas een compensatie aan de gemeenteraad voor alle bermen die verloren zijn gegaan doordat anderen, die geen belang hebben bij het behoud van de bermen, er gebruik van maken.
Lees verder

Peel en Maas zwaait Roland van Kessel uit

Gepubliceerd op: 14-11-2018 23:22

Inwoners, raadsleden, ambtenaren en andere betrokkenen hebben woensdagavond afscheid genomen van Roland van Kessel als wethouder.
Lees verder

Meer Politiek

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)