Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Peel en Maas krijgt brede coalitie

Gepubliceerd op: 19-04-2018 19:45

CDA, VVD, Lokaal Peel en Maas gaan een coalitie vormen in Peel en Maas. Dat hebben de partijen vanavond bekend gemaakt. Ook de wethouders zijn bekend.
Lees verder

Onderhandelingen voor brede coalitie

Gepubliceerd op: 05-04-2018 18:25

Het CDA, de VVD en Lokaal Peel en Maas gaan samen verder praten over het vormen van een coalitie met deze drie partijen. Dat laat Wim Hermans, lijsttrekker van het CDA, weten.
Lees verder

Nieuwe gemeenteraad geinstalleerd

Gepubliceerd op: 29-03-2018 22:58

De nieuwe gemeenteraad van Peel en Maas is donderdagavond geïnstalleerd. De 27 raadsleden legden een eed of belofte af. Er zijn vijf nieuwe raadsleden benoemd.
Lees verder

CDA gaat onderhandelen met Lokaal en VVD

Gepubliceerd op: 29-03-2018 22:50

Het CDA gaat  met Lokaal Peel en Maas en de VVD de mogelijkheden onderzoeken voor het vormen van een coalitie. Het gaat daarbij om een coalitie tussen het CDA en Lokaal Peel en Maas of het CDA en de VVD. Ook is een brede coalitie met het CDA, VVD en Lokaal Peel en Maas mogelijk.

Na Pasen starten de overleggen met deze partijen.

Op dit moment lijkt een samenwerking met AndersNu en PvdA/GroenLinks uitgesloten. Het CDA inventariseerde de afgelopen week de belangrijkste thema’s van alle partijen. Op basis daarvan is een keuze gemaakt om verder te onderhandelen.
Lees verder

Han Coenen koninklijk onderscheiden

Gepubliceerd op: 28-03-2018 23:14

Tijdens een speciale raadsvergadering heeft burgemeester Wilma Delissen een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Han Coenen. Coenen is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 
Lees verder

Meer Politiek

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)