Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Brief naar ministerie over hoogspanningsmasten

Gepubliceerd op: 16-10-2018 19:04

De gemeente Peel en Maas gaat samen met de omwonenden van hoogspanningsmasten in Kessel en Kessel-Eik een brief opstellen om opheldering te vragen bij het ministerie over de gezondheidsriscio’s van de masten.
Lees verder

Gemeente investeert komend jaar fors

Gepubliceerd op: 16-10-2018 09:08

De gemeente gaat komend jaar voor zes miljoen euro investeren. Toch wordt de OZB verhoogd met 2 procent.
Lees verder

Koploper HBC Helden wint derby overtuigend

Gepubliceerd op: 07-10-2018 10:52

Koploper HBC Helden heeft de derby tegen de Flatsers uit Baarlo overtuigend met 5-0 gewonnen. De Treffers uit Maasbree verloren van Neer met 0-5.
Lees verder

VVD wil gewonden voorkomen

Gepubliceerd op: 03-10-2018 12:45

Teun Heldens heeft namens de VVD fractie vragen gesteld aan het college over de weginrichting in het centrum van Meijel. Met name de hardstenen stoeprand zorgt vaak voor ongelukken en valpartijen.

De VVD stelde vragen over de inrichting van het centrum van Meijel en de valpartijen. De reden die vaak genoemd wordt is dat de stoeprand op het oog makkelijk over te steken lijkt met de fiets, maar in werkelijkheid nèt te hoog ligt om veilig de stoep op te kunnen fietsen waardoor niet zelden een fietsenwiel in de goot vast blijft zitten.

De VVD vraagt het college of het mogelijk is om de stoeprand iets te verlagen om ongelukken in de toekomst te voorkomen.
Lees verder

Roland van Kessel voorgedragen als burgemeester Cranendonck

Gepubliceerd op: 02-10-2018 21:56

Roland van Kessel is dinsdagavond voorgedragen als nieuwe burgemeester voorgedragen van de gemeente Cranendonck. Van Kessel is nu nog wethouder van Peel en Maas. Hij volgt Marga Vermue op, die vorig jaar naar de gemeente Sluis in Zeeland vertrok.
Lees verder

Meer Politiek

Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)