Menu

Twitter feed Omroep P&M

Politiek


Filteren op datum:
        

Gemeenteraad verstrekt voorbereidingskrediet Piushof

Gepubliceerd op: 24-05-2017 16:27

Tijdens de besluitvormende raadsvergadering van 23 mei heeft de gemeenteraad ingestemd met het verstrekken van een voorbereidingskrediet van 90.000 Euro voor het uitvoeren van een stedenbouwkundige studie voor het Piushof en het voormalige schoolgebouw van het Bouwens.
Lees verder

Verzoek bij gemeente tot gedogen huisvesting Breebronne

Gepubliceerd op: 23-05-2017 16:25

Work and Stay, het Maasbrese bedrijf dat op grote schaal huisvesting regelt voor voornamelijk Poolse arbeidsmigranten, heeft de gemeente gevraagd om huisvesting van arbeidsmigranten op camping Breebronne voorlopig te gedogen. Hiervoor is toestemming van de gemeente nodig, omdat het voortzetten van huisvesting op de camping tegen het gemeentelijke beleid in gaat. Hierin staat namelijk omschreven dat huisvesting van buitenlandse werknemers op recreatieparken niet meer mag.
Lees verder

Primeur met live uitzenden raadsvergadering in zicht

Gepubliceerd op: 01-05-2017 13:01

Voor het eerst in de historie van de gemeente Peel en Maas zal een raadsvergadering in zijn geheel worden uitgezonden via het internet. Hiervoor is de opiniërende raadsvergadering van dinsdag 9 mei gereserveerd.
Lees verder

Lokaal stelt vragen over slecht internet

Gepubliceerd op: 29-04-2017 06:52

Raadslid Jeanne Hesen (Lokaal Peel en Maas) heeft aan het college vragen gesteld over de slechte ontvangst van internet in delen van de gemeente.
Lees verder

Normen voor fijnstof de afgelopen jaren op plekken overschreden

Gepubliceerd op: 26-04-2017 15:29

De fractie PvdA/GroenLinks vroeg begin april aan het college van de gemeente Peel en Maas of de in Europa vastgestelde maxima voor fijnstof worden overschreden op plaatsen waar veehouderijen gevestigd zijn. Hierop heeft het college inmiddels geantwoord dat dit in het recente verleden het geval is geweest, en wel op twee verschillende locaties.
Lees verder

Meer Politiek

Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)