Menu

Twitter feed Omroep P&M

Word ook Vriend van Omroep P&M

Steun Omroep P&M
en profiteer van de vele voordelen!
 
Bij Omroep P&M werkt een team van enthousiaste vrijwilligers dagelijks met hart en ziel samen aan het maken van lokale radio, televisie en tekst-tv. Laat ook úw hart spreken en maak onze omroep sterker, zodat we ook in de toekomst de programma’s kunnen blijven maken waar u graag naar kijkt en luistert.

Word ook Vriend van Omroep P&M.
Honderden mensen zijn al Vriend van onze lokale omroep.
Bent u nog geen Vriend? Wij verwelkomen u graag!
 
Welke voordelen heeft u als vriend?

  • U steunt Omroep P&M. Met uw aanmelding en uw steun kan Omroep P&M ook in de toekomst radio- en televisieprogramma's blijven maken, gericht op de gemeente Peel en Maas.
  • Uw verjaardag wordt niet vergeten. Er wordt aandacht aan besteed met een speciale vermelding in diverse radio uitzendingen. Dit geldt ook voor inwonende familieleden!
  • Gratis toegang als publiek tijdens een aantal tv- of radio-uitzendingen
  • Gratis rondleiding in de studio van Omroep P&M
  • Win een gratis vlaai van Bakkerij Broekmans
  • Vrienden van Omroep P&M ontvangen een aantal keer per jaar de ‘Vrienden-Nieuwsbrief’ met nieuwtjes over de Omroep én informatie over speciale voordeelacties, exclusief voor onze vrienden. We verklappen nog niets, behalve dat we u gaan verrassen met een flink aantal kortingen!
 
Wat kost vriend worden van Omroep P&M
Voor slechts 15 euro per jaar ben je al vriend van Omroep P&M. Hoe meer vrienden wij hebben des te meer wij op onze beurt terug kunnen doen voor u; onze kijkers en luisteraars!
Kortom, wilt u uw lokale omroep steunen en tegelijkertijd profiteren van vele voordelen? Meldt u dan nu aan door het aanmeldingsformulier in te vullen. Wij verrassen u meteen met uw eerste presentje!
 
Namens alle medewerkers van Omroep P&M,
Hartelijk dank voor uw bijdrage!
 
 
 
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.


Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)