Menu

Twitter feed Omroep P&M

Word ook Vriend van Omroep P&M

Steun uw lokale omroep en profiteer tevens van de vele voordelen!
Ruim duizend mensen zijn donateur van Omroep P&M. Deze donateurs dragen bij aan de programma’s van de omroep. Omroep P&M wil dit jaar nieuwe vriendschappen aangaan. Met mensen die altijd op de hoogte willen zijn van wat er in de gemeente Peel en Maas gebeurt. Met mensen die net als wij houden van programma’s zoals Minse Winse, Effe Pauze, het P&M Liedjesfestival, De Onbekende Gast en niet te vergeten: Het lokale nieuws.

Welke voordelen heb ik als vriend?
-     U steunt ons bij het maken van tv en radio - programma's
-     Gratis aanwezig zijn als publiek tijdens een aantal tv of radio -uitzendingen.
-     Speciale vermelding in diverse radio uitzendingen bij verjaardagen van de donateur of inwonende familieleden (indien niet gewenst dit aangeven op het aanmeldingsformulier).
-     Automatisch geabonneerd op de nieuwsbrief ‘Vrienden van P&M’, met altijd het laatste P&M nieuws.
 
Wat kost een vriendschap?
15 euro per jaar.

Bent u al donateur?
Dan willen we u allereerst bedanken. Dankzij uw steun zijn wij in staat om radio programma’s te maken zoals Goeiemorgen Peel en Maas, P&M Nieuws en P&M Exclusive, of tv-programma’s als het Mooiste Plekje van Peel en Maas en Blik op de Maand.
 
Aanmeldingsformulier
Wilt u “Vriend” worden van Omroep P&M? Vul dan het aanmeldingsformulier in onderteken het, scan het formulier en stuur het ingevulde formulier naar vrienden@omroeppenm.nl of stuur het op per post naar Omroep P&M,  Schout van Merwijckstraat 2, 5981 EL Panningen.
 
Draag Omroep P&M een warm hart toe en wordt Vriend van Omroep P&M.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.


Copyright © 2017 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)