Menu

Twitter feed Omroep P&M

Wat zijn jouw herinneringen aan Palladio?

18 mei 2017

Gisteravond brachten wij het nieuws dat Club Palladio in Helden failliet is. Uit de meer dan 400 reacties die in korte tijd binnenstroomden blijkt dat velen warme herinneringen hebben aan de tijd die zij doorbrachten in de discotheek. Omroep P&M wil enkele van deze verhalen in beeld brengen. We komen graag in contact met personen die wat zouden willen vertellen over hun gevoel bij Palladio.

Failliet
In 2015 werd nog fors geïnvesteerd om de discotheek van een nieuwe inrichting en uitstraling te voorzien. Een jaar later, in oktober 2016, werd de zaak voor 3,5 miljoen euro te koop gezet. Hoewel geruchten de ronde deden over een mogelijke koper, slaagden de eigenaren er niet in om Palladio van de hand te doen. Gisteren kwam de carrousel tot een stop, met het uitspreken van het faillissement door de Rechtbank Limburg. Het lijkt er daarmee op dat Helden een toonaangevende horecazaak armer zal worden.

Contact
Zoals gezegd komen we graag in contact met personen die warme herinneringen hebben aan Palladio. Mocht je iemand kennen of zijn die hieraan mee wil te werken, stuur ons dan een bericht op Facebook of via WhatsApp, of mail naar redactie@omroeppenm.nl. Wij nemen dan contact op.

Bron foto: Palladio


Copyright © 2018 - Omroep P&M | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)