Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

‘De Onbekende Gast’ stopt

Het populaire radioprogramma ‘De Onbekende Gast’ stopt. Dat maakte programmamaker Leo Peters vrijdagmiddag bekend. Na 1000 uitzendingen vinden de programmamakers het goed geweest. Eind mei wordt de laatste uitzending van het programma uitgezonden.

Het programma startte in januari 1998 met een redactie van ongeveer 15 personen. Het programma groeide uit tot een van de best beluisterde radioprogramma’s van de omroep. Luisteraars kunnen wekelijks raden wie ‘De onbekende gast’ is door te bellen naar de studio. Door een cryptische omschrijving, muziek en de antwoorden van de gast worden er aanwijzingen gegeven. Bekende en minder bekende inwoners zaten de afgelopen jaren achter de microfoon.

Op vrijdag 26 mei wordt de laatste uitzending uitgezonden. Ter gelegenheid van deze laatste uitzending is er een open studiomiddag, waarbij het publiek vanaf 14.00 uur is uitgenodigd om de studio van Omroep P&M aan de Schout van Merwijcskstraat 2 in Panningen te bezoeken. Tussen 17.00 en 18.00 uur wordt de laatste uitzending uitgezonden. De overige programma’s op vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur blijven geprogrammeerd.