Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Baarlo


Filteren op datum:
        

Praktijkdag verkeersveiligheid voor jonge automobilisten

Gepubliceerd op: 24-09-2021 09:27

De gemeenten Peel en Maas en Beesel hebben samen met zes andere Noord-Limburgse gemeenten The DriveXperience georganiseerd.
Lees verder

Mondkapjesactie: Gift voor Stichting Leergeld

Gepubliceerd op: 23-09-2021 13:04

De mondkapjesactie van Bibliotheek Maas en Peel en Museum Peel en Maas heeft een gift opgeleverd van 400 euro voor Stichting Leergeld Peel en Maas.
Lees verder

Zoveel inwoners van Peel en Maas hebben prik gehad

Gepubliceerd op: 23-09-2021 11:19

Van alle inwoners van Peel en Maas is 84 procent tot nu toe volledig gevaccineerd. Het gaat dan om iedereen van twaalf jaar en ouder.
Lees verder

Weer spookfacturen gemeentegids in omloop

Gepubliceerd op: 23-09-2021 10:01

De gemeente Peel en Maas waarschuwt inwoners weer voor spookfacturen die voor de gemeentegids worden verspreid.
Lees verder

Baarlo start met ''Hoera ik sport''

Gepubliceerd op: 15-09-2021 22:25

Kinderen in Baarlo kunnen na school verschillende sporten beoefenen. Verenigingen als de voetbalclub, volleybalvereniging, tennisclub en gymnastiekvereniging doen mee met een nieuw initiatief: ''Hoera Ik Sport''. ''Vrijwilligers zorgen voor een sportmiddag'', zo zegt Luc Heldens van de tennisvereniging.

Vervoer
Hoera Kindercentra verzorgt het vervoer voor de kinderen die op dat moment bij de kinderopvang zitten. ''Kinderen kunnen lekker buiten spelen bewegen. Dat bevalt goed'', aldus Maartje Buskes van Hoera. Het gaat er vooral om dat de kinderen bewegen, wanneer ze lid worden van een vereniging ''is dat een leuke bijvangst'', zo zegt Heldens.

Hele seizoen
Er is nog een tijdsblok vrij dat kan worden ingevuld door een andere vereniging. Het blok duurt het hele seizoen. Elke twee maanden worden lessen gegeven bij een andere club.
Lees verder

Meer - Baarlo