Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Baarlo


Filteren op datum:
        

Stormschade in Baarlo

Gepubliceerd op: 13-08-2020 19:48

In Baarlo is er op verschillende plekken stormschade ontstaan door het noodweer. Er was stormschade aan de Tasselaar en ook ontstond er stormschade ter hoogte van Sjiwa aan de Hoogstraat in Baarlo. Daar viel een tak op een huis. De bewoners waren op dat moment niet thuis.

Ze hadden net hun huis opgeknapt en het dak gerenoveerd. De schade aan het dak is dusdanig groot dat er lekkage is geconstateerd. De bovenverdieping heeft in ieder geval waterschade. De brandweer was met twee wagens aanwezig waaronder een opgeroepen hoogwerker van brandweer Venlo.
De bewoners lieten weten dat ze al vaker hun zorgen hebben geuit bij de gemeente dat de boom een gevaar vormde vanwege de aangetaste tak.

Op verschillende plekken in de gemeente waren er buien met onweer en flinke windstoten. Er was code oranje afgekondigd. Het noodweer ontstond plotseling boven voornamelijk Maasbree en Baarlo.
Lees verder

Gaslekkage in Baarlo

Gepubliceerd op: 09-08-2020 17:04

De brandweer in Baarlo is zaterdagmiddag iets voor 16.00 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Berckt in Baarlo.
Lees verder

Plukdag om Corona-impact te beperken

Gepubliceerd op: 04-08-2020 15:29

Fruitboerderij uit Baarlo organiseert zaterdag een plukdag van 09:00 tot 16:00 uur in hun Mirabellen boomgaard. In verband met het coronavirus is de afzet weggevallen.
Lees verder

Petruskerk Baarlo open voor bezoekers

Gepubliceerd op: 31-07-2020 15:09

De Petruskerk in Baarlo is in de maand augustus iedere donderdagmiddag geopend voor bezoekers. Gastdames en -heren beantwoorden op 6, 13, 20 en 27 augustus je vragen. De toegang is gratis.
Lees verder

Alternatief voor kamp in Baarlo

Gepubliceerd op: 21-07-2020 17:05

Geen week op kamp met Jong Nederland. Toch organiseert de afdeling in Baarlo speciale dagen voor de jeugd op het eigen terrein, zodat de kinderen toch een kampgevoel hebben. Veel kinderen hadden zich verheugd op het kamp. Toen de leiding besloot om het niet door te laten gaan, bezorgde dat veel teleurstellende gezichten bij de kinderen. Alles gebeurt volgens de richtlijnen van het RIVM.
Lees verder

Meer - Baarlo