Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Baarlo


Filteren op datum:
        

Kerstmissen in kerk online

Gepubliceerd op: 25-12-2020 17:22

Vanwege het coronavirus en de lockdown blijven veel mensen thuis deze kerst en gaan ze niet naar de kerkdienst in de kerk. Het dekenaat Horst/Helden besloot om enkele missen online en op tv uit te zenden. De mis in de kerk van Meijel werd online vertoond en Omroep P&M zond op kerstavond en op Eerste Kerstdag een Heilige Mis uit.

Op deze manier konden inwoners toch de mis bekijken. In Baarlo bezochten op Eerste Kerstdag zo'n 20 mensen de dienst in de kerk. Bekijk de uitzending van de dienst hier.
Lees verder

Burgemeester sluit drugspand in Baarlo

Gepubliceerd op: 21-12-2020 19:17

Burgemeester Wilma Delissen heeft maandag een drugspand aan de Vincent van Goghstraat in Baarlo voor drie maanden gesloten.
Lees verder

Bibliotheek Maas en Peel start met Afhaalbieb

Gepubliceerd op: 21-12-2020 17:47

Alle vestigingen van Bibliotheek Maas en Peel zijn vanaf vandaag gestart met de Afhaalbieb. Klanten kunnen zo toch hun favoriete boeken blijven lenen en inleveren.
Lees verder

Ludieke actie van horeca Baarlo

Gepubliceerd op: 09-12-2020 17:07

De horecabedrijven in Baarlo hebben een filmpje gemaakt waarin ze oproepen om lokaal te consumeren tijdens kerst. In een lipdub op 'All I want for Christmas' bezingen ze vanuit een horecagelegenheid in Baarlo de kijkers.

Op Facebook laten ze weten: 'We moeten met z’n allen de maatregelen naleven en volg dan ook vooral Ruttes advies op: bestel je kerstdiner bij jouw favoriete restaurant in de buurt.
Lees verder

Keukenbrand in Baarlo

Gepubliceerd op: 02-12-2020 18:13

De brandweer in Baarlo is maandagmiddag om 15:45 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Napoleonsbaan Zuid in Baarlo. Er was een brand in een keuken.
Lees verder

Meer - Baarlo