Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Baarlo


Filteren op datum:
        

Foto expositie kerkrazzia

Gepubliceerd op: 23-01-2020 15:18

Op vrijdag 31 januari om 16.00 uur opent bij Museum Peel en Maas de fototentoonstelling "Alle Männer Raus" door fotograaf Maarten Verbaarschot. De expositie loopt tot en met 29 maart.
Lees verder

Koning bezoekt Peel en Maas

Gepubliceerd op: 21-01-2020 14:00

Koning Willem-Alexander heeft de Engelbewaarder in Baarlo en Kasteel de Keverberg in Kessel bezocht. Daar ging hij in gesprek met inwoners over dorpsontwikkelingen en burgerinitiatieven. Ook kreeg hij een rondleiding door beide gebouwen.

Willem-Alexander was opgewekt en maakte ook tijd vrij voor de inwoners die de koning stonden op te wachten. Na afloop reageerde de koning voor de camera van Omroep P&M. Hij vond het 'prachtig om in Peel en Maas te zijn om te zien wat voor mooie projecten er komen vanuit alle kernen'.
Lees verder

Koning bezoekt vandaag Kessel en Baarlo

Gepubliceerd op: 21-01-2020 05:30

Koning Willem-Alexander bezoekt vandaag Kessel en Baarlo om te praten over burgerinitiatieven en zelfsturing/burgerparticipatie.
Lees verder

Baarlose doet oproep om te praten over donorkeuze

Gepubliceerd op: 14-01-2020 09:29

Vandaag doen zeven patiënten die op de wachtlijst staan voor orgaantransplantatie een persoonlijke oproep. Zij roepen Nederland op tot het praten over donorkeuze met geliefden. Moniek uit Baarlo is eén van de patiënten die deze oproep doet. Eind december liet ze weten dat ze definitief op de wachtlijst staat voor een nieuwe donornier.
Lees verder

Vanavond stemmen voor LVK finale

Gepubliceerd op: 10-01-2020 14:07

Vrijdag 10 januari wordt de eerste van de drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer uitgezonden. Vier groepen ui t de gemeente Peel en Maas brengen hun liedje ten gehore en na de uitzending kan het publiek via sms op haar favoriet stemmen.
Lees verder

Meer - Baarlo