Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Baarlo


Filteren op datum:
        

Tweede Kastelendag geslaagd

Gepubliceerd op: 22-04-2019 20:18

De tweede editie van Kastelendag in Baarlo is goed verlopen. De vier kastelen waren toegankelijk voor het publiek en daarnaast vonden er vele activiteiten plaats, zoals een roofvogelshow, werd de bestorming van Kasteel D´Erp nagespeeld en was er muziek.
Lees verder

Boomkwekerij Fleuren genomineerd voor MKB Limburg Prijs

Gepubliceerd op: 16-04-2019 17:16

Boomkwekerij Fleuren in Baarlo is samen met acht andere bedrijven genomineerd voor de MKB Limburg Prijs. Het gaat om bedrijven die maatschappelijke meerwaarde bieden. Het publiek kan stemmen tot 28 april.
Lees verder

Water dringt schip binnen

Gepubliceerd op: 09-04-2019 16:55

Bij een schip op de Maas ter hoogte van de Roffart in Baarlo is dinsdagmiddag water binnengedrongen. Dat gebeurde waarschijnlijk in de machinekamer. Het is niet duideljik waar het lek zit.
Lees verder

Uitslagen laatste kwalificatietoernooi voor DSG Expression

Gepubliceerd op: 09-04-2019 14:06

DV Bekse Klinkertjes tekende voor de organisatie van het laatste kwalificatietoernooi voor de Nederlandse Kampioenschappen. De Baarlose vereniging DSG Expression deed met zes dansen mee.
Lees verder

DSG Expression zoekt trainers voor nieuwe G-groep

Gepubliceerd op: 27-03-2019 18:54

Al meer dan tien jaar is een enthousiaste groep danseressen met speciale talenten binnen DSG Expression actief. Zij worden wekelijks getraind en begeleid door al even enthousiaste en betrokken trainsters en begeleidsters.
Lees verder

Meer - Baarlo