Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

- Beringe


Filteren op datum:
        

Plan voor zonnepark Beringe in de maak

Gepubliceerd op: 02-10-2019 18:42

De coöperatie Energiek Beringe gaat ene concreet plan maken voor de aanleg van een zonnepark. Dat moet de naam ´De Schorf´ krijgen. In maart van dit jaar werd het plan bekend om in Beringe ene zonnepark aan te leggen. Er heeft een informatiebijeenkomst plaatsgevonden, waar omwonenden en de omgeving een inbreng heeft gehad.
Lees verder

Zorgwijngaard Vinea Cura verhuist naar Helden

Gepubliceerd op: 24-09-2019 19:39

Zorgwijngaard Vinea Cura verhuist van Beringe naar Helden. In Helden komt het volgens De Limburger ruimer in het jasje te zitten.
Lees verder

Onderzoek in Noordervaart

Gepubliceerd op: 13-08-2019 15:22

Afgelopen maandag heeft het Waterschap Limburg een twintig tal dode eenden aangetroffen in de Noordervaart. Vandaag is het waterschap samen met Rijkswaterstaat een onderzoek gestart naar aanleiding van het vermoeden van Botulisme. Botulisme is een vorm van voedselvergiftiging, die met name na warme perioden naar voren komt. Deze vorm van Botulisme komt vooral bij eenden en andere watervogels voor.
Lees verder

Man valt van ladder

Gepubliceerd op: 13-08-2019 08:58

Een man is maandagmiddag in Beringe van een ladder gevallen. Daarbij raakte hij gewond. Het ongeluk gebeurde rond half vier naast een garage aan de Pastoor Geurtsstraat.
Lees verder

Mogelijk botulisme bij Noordervaart

Gepubliceerd op: 12-08-2019 22:05

Het waterschap heeft geconstateerd dat er mogelijk sprake is van botulisme bij de Noordervaart, ter hoogte van Beringe.
Lees verder

Meer - Beringe