Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Beringe


Filteren op datum:
        

Nieuw in Beringe: Beringse Bazaar

Gepubliceerd op: 22-09-2020 17:46

Omdat de Beringse kermis niet doorgaat, wordt dit jaar voor het eerst de Beringse Bazaar georganiseerd door dorpscoöperatie Steingood. Inwoners van Beringe verkopen tweedehandse spullen, zoals speelgoed, accessoires en boeken rondom hun huis. De rommelmarkt vindt plaats op zondag 18 oktober.
Lees verder

Naar organisatoren illegaal feest Beringe wordt gezocht

Gepubliceerd op: 24-08-2020 17:47

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een illegaal feest beëindigd in een bosgebied in Beringe. Dat schrijft Meijel24. In een bosgebied in de omgeving van de Noordervaart was een feestje aan de gang.
Lees verder

Kermissen Peel en Maas definitief afgelast

Gepubliceerd op: 20-08-2020 15:16

De kermissen van Meijel, Baarlo en Beringe gaan dit jaar niet door. Burgmeester Delissen heeft dat vandaag besloten. In navolging van de afwegingen die ook ons omliggende gemeenten hebben gemaakt. Na overleg met diverse betrokkenen, de Veiligheidsregio en de door premier Rutte aangekondigde verscherpte maatregelen is burgemeester Delissen tot dit besluit gekomen.
Lees verder

Brief naar minister over situatie olifant in Beringe

Gepubliceerd op: 19-08-2020 18:18

Animal Rights heeft een brief geschreven naar minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit waarin het zorgen uit over de situatie van olifant Buba van Circus Freiwald in Beringe. Door de coronacrisis staat het circus al maanden in Beringe.
Op 2 juni zei Schouten dat ze verwacht dat “de olifant later deze zomer kan verhuizen".
Lees verder

Concreet plan zonnepark De Schorf

Gepubliceerd op: 14-07-2020 20:51

Dorpscoöperatie Steingood en duurzaam energiebedrijf Pure Energie hebben een plan gemaakt voor zonnepark De Schorf, een zonnepark beoogd nabij Beringe.
Lees verder

Meer - Beringe