Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Beringe


Filteren op datum:
        

Nieuw shirt voor deelnemers vierdaagse Beringe

Gepubliceerd op: 18-06-2019 16:50

De buurtverenigingen in Beringe lopen vanaf dit jaar gezamenlijk mee met de jeugdvierdaagse. Dat doen ze onder de naam 'Berings Gezellig'. Voor de deelnemers zijn er rode shirts gemaakt die worden gedragen tijdens de 54e Jeugdvierdaagse.
Lees verder

Schildpad van rotonde gered

Gepubliceerd op: 17-06-2019 13:50

Bij de rotonde in Beringe is maandagmiddag een schildpad gered. Op Facebook wordt de eigenaar van de schildpad opgeroepen zich te melden. De rotonde aan de Noordervaart in Beringe is een drukke rotonde. Dagelijks komt er veel verkeer voorbij.
Lees verder

Programma bekend voor 5x Beringen

Gepubliceerd op: 23-05-2019 12:23

De organisatie van het 5xBeringen Treffen heeft het programma voor het weekend bekendgemaakt. Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli staan het Rabobank Spel zonder Grenzen, verschillende feesten in de hal van Touringcarbedrijf Ghielen en het 5xBeringen Festival op het programma. Vanwege alle activiteiten wordt de Kanaalstraat het hele weekend voor een groot gedeelte afgesloten voor verkeer.
Lees verder

Gé Reinders Limburger van Verdienste

Gepubliceerd op: 12-05-2019 22:06

Zanger, musicus en schrijver Gé Reinders is benoemd tot Limburger van Verdienste. Reinders kreeg de onderscheiding vandaag in het kader van zijn afscheidstournee uit handen van Limburgs gouverneur Theo Bovens namens het College van Gedeputeerde Staten.
Lees verder

Heldenseweg lijkt alleen maar onveilig

Gepubliceerd op: 09-05-2019 08:55

De VVD-fractie krijgt signalen vanuit de maatschappij dat de Heldenseweg van en naar Meijel als “onveilig” ervaren wordt. De cijfers onderbouwen echter niet het gevoel van onveiligheid.
Lees verder

Meer - Beringe