Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

- Beringe


Filteren op datum:
        

Onderzoek in Noordervaart

Gepubliceerd op: 13-08-2019 15:22

Afgelopen maandag heeft het Waterschap Limburg een twintig tal dode eenden aangetroffen in de Noordervaart. Vandaag is het waterschap samen met Rijkswaterstaat een onderzoek gestart naar aanleiding van het vermoeden van Botulisme. Botulisme is een vorm van voedselvergiftiging, die met name na warme perioden naar voren komt. Deze vorm van Botulisme komt vooral bij eenden en andere watervogels voor.
Lees verder

Man valt van ladder

Gepubliceerd op: 13-08-2019 08:58

Een man is maandagmiddag in Beringe van een ladder gevallen. Daarbij raakte hij gewond. Het ongeluk gebeurde rond half vier naast een garage aan de Pastoor Geurtsstraat.
Lees verder

Mogelijk botulisme bij Noordervaart

Gepubliceerd op: 12-08-2019 22:05

Het waterschap heeft geconstateerd dat er mogelijk sprake is van botulisme bij de Noordervaart, ter hoogte van Beringe.
Lees verder

N275 vier keer dicht

Gepubliceerd op: 06-08-2019 15:14

De N275 (Venloseweg) tussen Nederweert en Beringe gaat in augustus, september en oktober vier keer een weekend dicht. Rijkswaterstaat voert dan bodemonderzoek uit langs de oevers van de Noordervaart.
Tijdens de weekendafsluitingen is een deel van de N275 van vrijdag 18.00 uur tot maandag 7.00 uur niet begaanbaar. Er gelden dan omleidingsroutes.
Lees verder

Buddy project start in Grashoek, Beringe en Koningslust

Gepubliceerd op: 01-08-2019 09:54

Inwoners van Grashoek, Beringe en Koningslust die gebruik maken van het dorpsvervoer kunnen vanaf donderdag 1 augustus ook beroep doen op een vrijwilliger die hen helpt met dagelijkse zaken. Dit buddy-project is een initiatief van de Stichting Dorpsvervoer dat in de drie kernen actief is.
Lees verder

Meer - Beringe