Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Beringe


Filteren op datum:
        

Vrouw schrikt van vallende fietsers en komt ten val

Gepubliceerd op: 18-11-2020 16:47

Een fietster is woensdagmiddag ten val gekomen op de Kaumeshoek in Beringe. Volgens Meijel24 viel de vrouw van haar fiets toen ze schrok van twee fietsers die voor haar vielen.
Lees verder

Inbraken op Industrieterrein in Beringe

Gepubliceerd op: 11-11-2020 12:01

Bij bedrijven aan de Meijelseweg en aan het Schuurkenspad is de afgelopen nacht ingebroken. Dieven sloegen toe bij drie bedrijven. Ramen zijn beschadigd, waar dieven probeerden binnen te komen.
Lees verder

Brand in Beringe: ramen en deuren sluiten

Gepubliceerd op: 10-10-2020 11:39

In Beringe heeft zaterdag een grote brand gewoed aan de Kanaalstraat. Een schuur stond in brand en er is flinke rookontwikkeling. De brandweer roept inwoners op om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.
Lees verder

Nieuw in Beringe: Beringse Bazaar

Gepubliceerd op: 22-09-2020 17:46

Omdat de Beringse kermis niet doorgaat, wordt dit jaar voor het eerst de Beringse Bazaar georganiseerd door dorpscoöperatie Steingood. Inwoners van Beringe verkopen tweedehandse spullen, zoals speelgoed, accessoires en boeken rondom hun huis. De rommelmarkt vindt plaats op zondag 18 oktober.
Lees verder

Naar organisatoren illegaal feest Beringe wordt gezocht

Gepubliceerd op: 24-08-2020 17:47

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een illegaal feest beëindigd in een bosgebied in Beringe. Dat schrijft Meijel24. In een bosgebied in de omgeving van de Noordervaart was een feestje aan de gang.
Lees verder

Meer - Beringe