Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

- Egchel


Filteren op datum:
        

Stichting Seniorenvervoer H.E.P. bestaat 10 jaar

Gepubliceerd op: 04-10-2019 16:48

De Stichting Seniorenvervoer Helden, Egchel, Panningen bestaat 10 jaar. Bij velen is dit ook wel bekend als de H.E.P. De doelstelling van de H.E.P. is om senioren en mensen die slecht ter been zijn uit hun isolement te halen. Dit betekent niet alleen binnen zorginstellingen, maar ook voor leuke dingen, zoals verjaardagen, kienen en winkelen.
Lees verder

Louis van Roij koning Panningen-Egchel

Gepubliceerd op: 30-09-2019 21:31

Louis van Roij heeft zich tot nieuwe koning geschoten van schutterij St. Leonardus Panningen-Egchel. Tijdens het seizoen 2020 zal hij namens de schutterij het koningszilver dragen. Hij wordt daarbij vergezeld door zijn dochter Leonie van Roij als koningin.
Lees verder

Net geen brons op NK voor Van Dijk

Gepubliceerd op: 30-09-2019 12:07

Het is Mark van Dijk uit Egchel zondag niet gelukt om op het podium van het NK senioren te komen. In de strijd om het brons heeft hij in golden score net verloren terwijl hij aan de winnende hand leek. Één foutje werd hem fataal.
Lees verder

Feestelijke start bouw windmolens Heibloem

Gepubliceerd op: 11-09-2019 10:27

Er is gestart met de bouw van twee nieuwe windmolens in Heibloem. Deze windmolens zijn de eerste burgerwindmolens in Limburg.
Lees verder

Weg vrij voor nieuwe windturbines

Gepubliceerd op: 15-08-2019 11:30

Zuidenwind is begonnen om de weg vrij te maken voor twee nieuwe windturbines in Heibloem in het verlengde van de Cooperwiek. De planning is dat in 2019, in het verlengde van het bestaande windpark Neer langs de Boerderijweg, twee nieuwe windmolens gebouwd worden.
Lees verder

Meer - Egchel