Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Egchel


Filteren op datum:
        

Vanavond stemmen voor LVK finale

Gepubliceerd op: 17-01-2020 11:09

Vrijdag 17 januari wordt de tweede van de drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer uitgezonden. Twee groepen uit de gemeente Peel en Maas brengen hun liedje ten gehore en na de uitzending kan het publiek via sms op haar favoriet stemmen.
Lees verder

Inwoners Peel en Maas gematigd tevreden over verkeersveiligheid

Gepubliceerd op: 23-12-2019 11:28

TipPeelenMaas heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de verkeersveiligheid en voorzieningen in de gemeente Peel en Maas. Het burgerpanel heeft de inwoners van de gemeente gevraagd naar hun meningen met betrekking tot deze sectoren. Daarnaast werden zij gevraagd om na te denken over mogelijke oplossingen voor onveilige verkeerssituaties en tips richting de gemeente. Alle respondenten hebben anoniem deelgenomen aan het onderzoek.
Lees verder

Halve finales LVK 8, 9 en 10 januari

Gepubliceerd op: 17-12-2019 13:58

De drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer worden op 8, 9 en 10 januari opgenomen in de Muziekgieterij in Maastricht. Kaarten zijn vanaf aanstaande vrijdag 11:11 uur gratis te bestellen op de website van de muziekgieterij.
Lees verder

Vragen over biomassacentrale in Egchel

Gepubliceerd op: 17-12-2019 09:17

De fractie van PvdA/GroenLinks in de gemeenteraad van Peel en Maas heeft vragen gesteld aan het college over de komst van de biomassacentrale in Egchel. De partij vraagt of alle benodigde milieu- en omgevingsvergunningen en toestemming voor een wijziging binnen het bestemmingsplan verleend zijn.
Lees verder

Springruiter Lars Kersten genomineerd

Gepubliceerd op: 03-12-2019 09:11

Springruiter Lars Kersten uit Egchel is genomineerd voor de Limburgse sportprijzen in de categorie ´talent van het jaar´. Naast Kersten zijn ook Larissa Nusser (handbal) en Lynn Wilms (voetbalster) genomineerd. De 19-jarige ruiter werd vorig jaar uitgeroepen tot talent van het jaar op het paardensport Gala in Maastricht.
Lees verder

Meer - Egchel