Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

- Grashoek


Filteren op datum:
        

Opnieuw twee drugspanden gesloten

Gepubliceerd op: 15-08-2019 13:07

Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugspanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de Roomweg in Grashoek en een woning aan de Servaashof in Helden.
Lees verder

Zwaargewonde wielrenner weer thuis

Gepubliceerd op: 10-08-2019 09:03

De man die donderdag zwaargewond raakte bij een ongeluk in Grashoek is weer thuis. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Donderdag werden drie fietsers geschept op de kruising van de Lorbaan en en Pastoor Vullinghstraat.
Lees verder

Wielrenners aangereden in Grashoek

Gepubliceerd op: 08-08-2019 10:02

In Grashoek zijn donderdagochtend drie wielrenners aangereden door een auto. Dat gebeurde bij de kruising op de Lorbaan en Pastoor Vullinghstraat.

Een persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, een persoon heeft licht letsel en de andere wielrenner bleef ongedeerd. Het team van de traumahelikopter heeft geholpen de zwaargewonde te stabiliseren voordat hij overgebracht is naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.
Een tweede wielrenner heeft een verwonding aan zijn been, maar is inmiddels weer thuis.

Ter plaatse werd onderzoek gedaan door de politie. De automobilist is aangehouden en naar het politiebureau gebracht.
Lees verder

Buddy project start in Grashoek, Beringe en Koningslust

Gepubliceerd op: 01-08-2019 09:54

Inwoners van Grashoek, Beringe en Koningslust die gebruik maken van het dorpsvervoer kunnen vanaf donderdag 1 augustus ook beroep doen op een vrijwilliger die hen helpt met dagelijkse zaken. Dit buddy-project is een initiatief van de Stichting Dorpsvervoer dat in de drie kernen actief is.
Lees verder

Vervuurt 9e in Posterholt

Gepubliceerd op: 02-07-2019 09:28

Stockcar F2 coureur Laura Vervuurt heeft zondag een negende plek gehaald bij de Autospeedway op het JaBa Circuit in Posterholt. Met een vol deelnemersveld aan de start in heat 1 behaalde de Grashoekse een 8e plaats. In heat 2 kwam ze niet verder tot plek 10 en tijdens de finalerace pakte ze een keurige 9 plaats.
Lees verder

Meer - Grashoek