Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Grashoek


Filteren op datum:
        

Wandelroute Weg Meyl Op Seven geopend

Gepubliceerd op: 11-10-2020 16:47

De historische route Weg Meyl Op Seven is zondagochtend geopend. Dit is een initiatief van de Historische Werkgroep Grashoek. Huub Kluijtmans nam het initiatief. Hij schreef ook een boek over de Gouden Helm, waarvan het eerste exemplaar door bisschop Smeets in ontvangst werd genomen.
Lees verder

Natuurwandeling Grashoek afgelast

Gepubliceerd op: 18-09-2020 18:22

Op zondag 4 oktober a.s. zou eigenlijk de jaarlijkse natuurwandeling plaatsvinden, georganiseerd door de wandelcommissie van fanfare en drumband Semper Avanti.
Lees verder

Liedjesavond Grashoek gaat toch niet door

Gepubliceerd op: 09-09-2020 17:05

Het organiserend comité en het bestuur van carnavalsvereniging de Graasvraeters hebben de liedjesavond afgelast. Eerder liet de vereniging weten dat de liedjesavond op 14 november nog door zou gaan.
Lees verder

VVD Horst aan de Maas stelt vragen over brief windmolens Grashoek

Gepubliceerd op: 27-08-2020 14:01

De VVD-fractie van de gemeente Horst aan de Maas heeft met verbazing gereageerd op de brief die het college van Horst aan de Maas naar de gemeente Peel en Maas heeft gestuurd. Hierin worden zorgen worden geuit over het plan voor vijf windmolens langs de A67 in het buitengebied van Grashoek.
Lees verder

Kermis Grashoek rustig verlopen

Gepubliceerd op: 10-08-2020 14:24

De kermis in Grashoek is rustig verlopen. Zo laat de gemeente weten. Het is de eerste kermis in Peel en Maas na de intelligente lockdown dit jaar. Op zaterdag zijn er 3 controles geweest op naleving van de coranavoorschriften door twee toezichthouders. Het was, bij de controle, erg rustig.
Lees verder

Meer - Grashoek