Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

- Grashoek


Filteren op datum:
        

Brand bij bedrijf in Grashoek

Gepubliceerd op: 21-09-2019 16:23

Bij het bedrijf Kultura in Grashoek is zaterdagmiddag iets na 14.00 uur brand ontstaan. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand. Er bleken struiken, plastic en compost in brand te staan. 
Lees verder

Schutterij Grashoek gaat verduurzamen

Gepubliceerd op: 13-09-2019 13:13

Schutterij Sint Urbanus uit Grashoek ontvangt een bedrag van € 25.000 van de gemeente Peel en Maas, als lening voor zonnepanelen en sanering van asbest als onderdeel van renovatieplannen van de schutterij.
Lees verder

Opnieuw twee drugspanden gesloten

Gepubliceerd op: 15-08-2019 13:07

Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugspanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de Roomweg in Grashoek en een woning aan de Servaashof in Helden.
Lees verder

Zwaargewonde wielrenner weer thuis

Gepubliceerd op: 10-08-2019 09:03

De man die donderdag zwaargewond raakte bij een ongeluk in Grashoek is weer thuis. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Donderdag werden drie fietsers geschept op de kruising van de Lorbaan en en Pastoor Vullinghstraat.
Lees verder

Wielrenners aangereden in Grashoek

Gepubliceerd op: 08-08-2019 10:02

In Grashoek zijn donderdagochtend drie wielrenners aangereden door een auto. Dat gebeurde bij de kruising op de Lorbaan en Pastoor Vullinghstraat.

Een persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, een persoon heeft licht letsel en de andere wielrenner bleef ongedeerd. Het team van de traumahelikopter heeft geholpen de zwaargewonde te stabiliseren voordat hij overgebracht is naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.
Een tweede wielrenner heeft een verwonding aan zijn been, maar is inmiddels weer thuis.

Ter plaatse werd onderzoek gedaan door de politie. De automobilist is aangehouden en naar het politiebureau gebracht.
Lees verder

Meer - Grashoek