Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Grashoek


Filteren op datum:
        

Kermis Grashoek rustig verlopen

Gepubliceerd op: 10-08-2020 14:24

De kermis in Grashoek is rustig verlopen. Zo laat de gemeente weten. Het is de eerste kermis in Peel en Maas na de intelligente lockdown dit jaar. Op zaterdag zijn er 3 controles geweest op naleving van de coranavoorschriften door twee toezichthouders. Het was, bij de controle, erg rustig.
Lees verder

Graasvraeters annuleren liedjesavond voorlopig niet

Gepubliceerd op: 28-07-2020 17:44

CV De Graasvraeters uit Grashoek heeft besloten om de liedjesavond op voorhand niet te annuleren. Artiesten kunnen zich aanmelden voor de liedjesavond op zaterdag 14 november.
Lees verder

Tilly Zegers exposeert CouturedeMur in België

Gepubliceerd op: 21-07-2020 17:09

Kostuumontwerpster Tilly Zegers uit Grashoek exposeert haar handgemaakte kostuums deze zomer in het Belgische Lanaken bij Glo Art. Ook haar nieuwste werken, genaamd CouturedeMur, zijn hier te zien.

'De uitdaging en de kunst om deze te verwerken in een blikvanger in het interieur, is in deze vorm van wanddecoratie zeker ook een uiting waarin ik alle liefde en passie voor mijn vak kwijt kan', aldus Zegers.

Momenteel zijn de werken van Zegers ook te zien in Loods5 in Maastricht.
Lees verder

Restaurant Grashoek wordt ´Meiden van Antiek´

Gepubliceerd op: 08-06-2020 10:45

Restaurant Wilmach Antiek heet vanaf het najaar ´Restaurant De Meiden van Antiek´. Het restaurant ging in februari 2017 in vlammen op.
Lees verder

Lintjesregen in Peel en Maas

Gepubliceerd op: 24-04-2020 13:17

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo bracht op vrijdagochtend 24 april 2020 een verrassingsbezoek aan de twaalf inwoners van Peel en Maas die dit jaar tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheiding zouden ontvangen.
Lees verder

Meer - Grashoek