Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Helden


Filteren op datum:
        

Eerste vaccinatie Kazerneterrein Blerick

Gepubliceerd op: 15-01-2021 11:01

Op het voormalige Kazerneterrein in Blerick is de eerste grootschalige GGD vaccinatie locatie in Limburg is vandaag de eerste persoon gevaccineerd tegen het Corona Virus. De eer viel aan Marieke Gubbels uit Helden. Zij werkt bij het Piushof in Panningen dat zeer zwaar werd getroffen tijdens de eerste golf.
Lees verder

Neptunus Structures en Stogger genomineerd

Gepubliceerd op: 23-11-2020 09:39

De redactie van De Limburger heeft Neptunus Structures en Stogger genomineerd voor de derde editie van de verkiezing van de Limburgs Ondernemer van het Jaar. Het thema is dit jaar inventief ondernemerschap in ‘coronatijd’.
Lees verder

't Café sluit de deuren

Gepubliceerd op: 20-11-2020 09:53

De eigenaren van 't Café in Helden stoppen met het uitbaten van de horecagelegenheid. Dat laten ze weten op Facebook. In een reactie laten ze weten: 'Al met al zien de vooruitzichten er voorlopig nog niet rooskleurig uit voor de horeca. Dit allemaal bij elkaar opgeteld, heeft ons helaas doen besluiten om te gaan stoppen met ’t Café.'
Lees verder

De Moennik (nummer 70) is verschenen

Gepubliceerd op: 13-11-2020 11:49

Historisch tijdschrift De Moennik - uitgegeven door Heemkundevereniging Helden - is weer verschenen.
Lees verder

Vrouw belandt met auto in berm

Gepubliceerd op: 09-11-2020 19:11

Een auto is maandagmiddag rond 17.20 in de berm beland op de Heldenseweg tussen Kessel en Helden. De bestuurster zag waarschijnlijk een berm over het hoofd. Er raakte niemand gewond.
Lees verder

Meer - Helden