Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Helden


Filteren op datum:
        

Liquidatie familie John B. voorkomen

Gepubliceerd op: 28-04-2020 10:40

De liquidatie die de politie vorig jaar in Helden heeft voorkomen was vermoedelijk gericht tegen de naasten van John B. Dat schrijft De Limburger. John B. is veroordeeld tot 24 jaar gevangenisstraf voor de moord op Tanja Gurskaja. De familie woont in één appartementencomplex.
Lees verder

Lintjesregen in Peel en Maas

Gepubliceerd op: 24-04-2020 13:17

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo bracht op vrijdagochtend 24 april 2020 een verrassingsbezoek aan de twaalf inwoners van Peel en Maas die dit jaar tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheiding zouden ontvangen.
Lees verder

Romeinweek Museum gaat online

Gepubliceerd op: 23-04-2020 21:55

Ook het Museum Peel en Maas heeft de deuren gesloten. En daarom vindt de Nationale Romeinenweek vanaf zaterdag online plaats.

Tijdens de Nationale Romeinenweek staat de geschiedenis van de Romeinse tijd in Nederland een week centraal. Dit jaar is het thema: archeologie. De belangrijkste opgraving uit de Peelregio is de Gouden Peelhelm. Een bouwplaat om zelf de helm te maken, is te downloaden van de museumwebsite.

Ook heeft het streekmuseum een tweehonderdtal geprinte bouwplaten. Er wordt gepoogd deze te verdelen onder een aantal supermarkten binnen de gemeente. Naast deze actie heeft het museum ook een speciale Romeinenpagina op de website geplaatst. Daar is meer informatie te vinden over deze Romeinenhelm-actie.
In verband met het coronavirus is ook Museum Peel en Maas tot nader order gesloten. Het museum volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM.
Lees verder

Heldense Bossen: 361 annuleringen

Gepubliceerd op: 21-04-2020 09:40

Camping De Heldense Bossen heeft alle mensen die vanwege het coronavirus de camping niet kunnen bezoeken, een voucher aangeboden.
Lees verder

Autobrand A67 bij Helden

Gepubliceerd op: 16-04-2020 16:58

De A67 is donderdagmiddag afgesloten geweest vanwege een autobrand. De brand ontstond ter hoogte van Helden.
Lees verder

Meer - Helden