Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel-Eik


Filteren op datum:
        

CDA stelt vragen over hoogspanningslijnen Kessel-Eik en Kessel

Gepubliceerd op: 09-02-2019 22:48

Het CDA in de gemeente Peel en Maas heeft het dossier ‘hoogspanningslijnen traject Kessel-Eik en Kessel’ opnieuw op de politieke agenda gezet. CDA-raadsleden Ellis Kempeners en Roel Boots hebben schriftelijke vragen gesteld aan het college.
Lees verder

Prins Ger regeert over Kessel-Eik

Gepubliceerd op: 03-02-2019 19:37

Prins Ger is zaterdagavond uitgeroepen tot de prins van de Eikkaters uit Kessel-Eik. Zijn adjudanten zijn Lei en Dan. Hun spreuk is: 'Laot gaon, laot gaon, de vastelaovend is zoe gedaon'.
Lees verder

Pim en Chantal winnen PenM liedjesfestival

Gepubliceerd op: 12-01-2019 23:21

Pim en Chantal uit Kessel zijn met het liedje "Os Leedje" de winnaars geworden van de 25e editie van het P&M liedjesfestival. Het P&M Liedjesfestival vond zaterdag 12 januari jl. plaats in Kessel.

Met één punt verschil zijn de Batjakkers uit Egchel tweede geworden en als derde zijn Romy en Laura uit Beringe geworden. De winnaars van de PJP prijs voor de beste presentatie zijn Romy en Laura uit Beringe met het liedje Waeke aafgeteld.
Lees verder

Winnaars liedjesavonden

Gepubliceerd op: 18-11-2018 17:30

In een aantal kernen organiseerden verschillende carnavalsverenigingen zaterdagavond de liedjesavond.
Lees verder

Heemkundevereniging opgericht in Kessel

Gepubliceerd op: 05-11-2018 10:32

Kessel heeft sinds maandag een eigen heemkundevereniging. De stichting "Kessels Eigen" is maandag opgericht. In het bestuur zitten Henk Lenders (voorzitter), Henk van Dijck (secretaris), Hannie Franssen (penningmeester) en Pierre Franssen, Ton Hendricks en Jan Bouten.
Lees verder

Meer - Kessel-Eik