Menu

Twitter feed Omroep P&M

Kessel krijgt weer een eigen KVW

6 november 2019

Een groep van 11 vrijwilligers uit Kessel heeft de koppen bij elkaar gestoken om weer een Kinder Vakantie Week te gaan organiseren voor de kinderen van Kessel.

“Alle kinderen van Kessel en Kessel-eik van groep 3 t/m 8 van de basisschool en de kinderen die buiten Kessel naar school gaan, naar bijvoorbeeld speciaal onderwijs en kinderen waarbij 1 van de 2 gescheiden ouders in Kessel of Kessel-Eik wonen zijn zeer welkom!” aldus Sanne Landzaat, lid van de hoofdleiding van het KVW Kessel.

“Graag willen we zoveel mogelijk kinderen bereiken en een super toffe week aanbieden. Dat is in elk geval het toekomst plan, voor aankomend jaar zullen we ons inzetten om er 3 toffe dagen van te gaan maken. en wel op 12-13-14 augustus 2020.”

KVW zoekt wel nog meer vrijwilligers die medio augustus willen meehelpen om deze eerste KVW tot een succes te maken. Op alle vlakken zijn er nog handjes nodig, opbouwen en afbreken, spelbegeleiding, figuranten, alle hulp is welkom. Geïnteresseerden kunnen zich melden via www.kvw-kessel.nl of de facebooksite van het KVW.