Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Kessel


Filteren op datum:
        

Grote verkeersdrukte veer Kessel en Baarlo

Gepubliceerd op: 19-06-2019 18:16

Grote verkeersdrukte bij het veer in Kessel en Baarlo door een ongeval op de A73. Doordat op de A73 tussen Venlo en Venray een vrachtauto was gekanteld, liep het verkeer op de snelweg naar het noorden toe helemaal vast. Veel automobilisten besloten daarop het veer bij Kessel en Baarlo te pakken, wat weer tot lange wachttijden bij het veer leidde.
Lees verder

Opnieuw aanhouding woningoverval Kessel

Gepubliceerd op: 04-06-2019 16:34

De politie heeft dinsdagochtend een vijfde verdachte aangehouden in het lopende onderzoek naar een gewapende overval op een echtpaar in een woning aan de Baarloseweg in Kessel, het afgelopen jaar.
Lees verder

Nieuwe fase voor Maasboulevard Kessel

Gepubliceerd op: 01-05-2019 19:18

De werkgroep ‘Maasboulevard’ in Kessel heeft alle voorbereidingen met betrekking tot de ideevorming afgerond. De volgende fase gaat van start, waarin de werkgroep in een andere samenstelling verder gaat, onder andere met fondsenwerving.
Lees verder

MFA Kessel: Voorkeur voor verbouwing Paort

Gepubliceerd op: 01-05-2019 11:53

Een werkgroep van het dorpsoverleg in Kessel heeft onderzoek gedaan naar het gemeenschapshuis in Kessel. De huidige locatie is verouderd en om de toekomstbestendigheid te garanderen, heeft een werkgroep gekeken naar twee locaties, de locatie aan de Baarloseweg (tennisclub en zwembad) en de locatie van de Paort.
Lees verder

Flypast gaat niet door

Gepubliceerd op: 29-04-2019 18:07

De flypast van een Lancaster bommenwerper, die zaterdag een zogenoemde ‘memorial flight’ zou geven als eerbetoon aan gesneuvelde bemanningsleden uit de Tweede Wereldoorlog, gaat niet door. Het vliegtuig zou onder meer over Grashoek en Kessel vliegen.
Lees verder

Meer - Kessel