Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

- Koningslust


Filteren op datum:
        

Fietshelmen voor Verkeerstuin Koningslust

Gepubliceerd op: 06-10-2019 19:11

Kinderen vanaf groep 4 van de basisschool moeten een fietshelm gaan dragen. Dat vindt de Edwin van der Sar Foundation die in samenwerking met ANWB Streetwise een project heeft uitgerold. De Verkeerstuin in Koningslust is in Limburg partner op dit project aangesloten. In het project wordt de focus gelegd op het dragen van fietshelmen door kinderen van groep 4.
Lees verder

10 jaar Natuurpark Vlakbroek

Gepubliceerd op: 01-10-2019 09:43

Tijdens het tien jarig bestaan van Natuurpark Vlakbroek in Koningslust heeft wethouder Paul Sanders zondag een insectenhotel geopend. Het hotel heeft de naam ''ut Springplengske'' gekregen. Deze naam is ontstaan omdat leerlingen van BS de Springplank uit Koningslust, onder begeleiding van Harrie van IVN, hebben meegewerkt aan dit project. De wens van de stichting is dat het hotel veel insecten zal herbergen.
Lees verder

Clubgebouw Koningslust genomineerd voor duurzaamheidsprijs

Gepubliceerd op: 29-09-2019 20:34

Het clubgebouw van V.V. Koningslust is genomineerd voor de Limburg Duurzaamheid Award en de Euregio Duurzaamheid Award. Tijdens een duurzaamheidsymposium op maandagavond 7 oktober in Venray worden beide Awards uitgereikt. De Awards zijn een initiatief van de gemeente Venray en Stichting Wielerpromotie Venray, met steun van Interreg en Rabobank Horst Venray.
Lees verder

Kinderen Koningslust gaan elke dag bewegen

Gepubliceerd op: 19-08-2019 17:19

De kinderen van basisschool De Springplank in Koningslust zijn het schooljaar sportief begonnen. Voortaan gaan ze elke schooldag bewegen.
Lees verder

Man uit Koningslust terecht

Gepubliceerd op: 09-08-2019 09:07

De man uit Koningslust die sinds donderdagmiddag vermist was, is weer terecht. Het ging om een blanke man van 56 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. 
Lees verder

Meer - Koningslust