Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Koningslust


Filteren op datum:
        

Toekomst schoolgebouw Koningslust in volgende fase

Gepubliceerd op: 31-01-2019 22:30

Tijdens een druk bezochte avond in Dorpshuis De Sprunk in Koningslust hebben inwoners woensdag hun mening gegeven over de invulling van het huidige schoolgebouw. De nieuwe locatie van de school wordt het dorpshuis, waaraan enkele lokalen worden toegevoegd.
Lees verder

Prins Brookhaze is Marco Oostdam

Gepubliceerd op: 20-01-2019 20:20

Marco Oostdam is de nieuwe prins van CV De Brookhaze uit Koningslust. Zijn adjudant is John Smets. Hun spreuk is: ’21 jaor geleeje als same veurop, we gaon d’r wir veur, gaas d’r op’.
Lees verder

Pim en Chantal winnen PenM liedjesfestival

Gepubliceerd op: 12-01-2019 23:21

Pim en Chantal uit Kessel zijn met het liedje "Os Leedje" de winnaars geworden van de 25e editie van het P&M liedjesfestival. Het P&M Liedjesfestival vond zaterdag 12 januari jl. plaats in Kessel.

Met één punt verschil zijn de Batjakkers uit Egchel tweede geworden en als derde zijn Romy en Laura uit Beringe geworden. De winnaars van de PJP prijs voor de beste presentatie zijn Romy en Laura uit Beringe met het liedje Waeke aafgeteld.
Lees verder

Slachtafval gedumpt in Everlosebeek

Gepubliceerd op: 29-11-2018 09:32

In de Everlosebeek in het Vlakbroek in Koningslust is slachtafval gedumpt. Op foto’s zijn resten van een varken te zien. De politie is geïnformeerd, zo laten omstanders weten.
Lees verder

Gewonde na aanrijding Maasbreeseweg

Gepubliceerd op: 09-09-2018 22:29

Bij een aanrijding op de Maasbreeseweg ter hoogte van Koningslust is zondagmiddag aan het einde van de middag een ongeluk gebeurd.
Lees verder

Meer - Koningslust