Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Koningslust


Filteren op datum:
        

De Springplank definitief naar gemeenschapshuis

Gepubliceerd op: 05-12-2019 09:15

Basisschool De Springplank in Koningslust verhuist definitief naar gemeenschapshuis De Sprunk. Dat heeft de gemeenteraad dinsdag besloten. Er is een krediet van 750.250 euro beschikbaar gesteld om de verhuizing te realiseren. Het huidige schoolgebouw is aan vervanging toe.
Lees verder

Peiling interesse woningen in school Koningslust

Gepubliceerd op: 02-12-2019 14:36

Er komen acht huurappartementen voor één of twee personen in het schoolgebouw van basisschool De Sprunk in Koningslust. Dit worden zelfstandige woningen met een adres, maar wel in één gebouw en met een centrale ruimte. De woningen zijn bij voorkeur bedoeld voor inwoners van Koningslust, die in Koningslust willen blijven wonen en die mogelijk zorg moeten hebben. Er is geen leeftijdsgrens.
Lees verder

Besloeteloos wint in Koningslust

Gepubliceerd op: 17-11-2019 16:11

De groep Besloeteloos heeft zaterdagavond de liedjesavond van de Brookhaze uit Koningslust gewonnen. De groep won de Albert Swinkels Iërepries. Het winnende nummer heet 'D'r tegenaan'. Tekst en muziek is van Rob Kömhoff. Het arrangement is afkomstig van Ronald Moonen.
Lees verder

Tijdelijke huisvesting arbeidsmigranten "stinkt"

Gepubliceerd op: 13-11-2019 17:22

De gemeente heeft ingestemd met de tijdelijke huisvesting van 316 arbeidsmigranten aan de Midden Peelweg net ten zuiden van de Mac Donalds. Omdat de huisvesting niet is toegestaan in het bestemmingsplan, is deze locatie aangemerkt als “experimentlocatie”.
Lees verder

Fietshelmen voor Verkeerstuin Koningslust

Gepubliceerd op: 06-10-2019 19:11

Kinderen vanaf groep 4 van de basisschool moeten een fietshelm gaan dragen. Dat vindt de Edwin van der Sar Foundation die in samenwerking met ANWB Streetwise een project heeft uitgerold. De Verkeerstuin in Koningslust is in Limburg partner op dit project aangesloten. In het project wordt de focus gelegd op het dragen van fietshelmen door kinderen van groep 4.
Lees verder

Meer - Koningslust