Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Maasbree


Filteren op datum:
        

Politie vraagt hulp bij zoektocht auto brandstichting zendmast

Gepubliceerd op: 22-05-2020 11:18

Een donkerkleurige auto is kort na de brandstichting bij zendmast weggereden. Dat blijkt uit politieonderzoek over de brandstichting van een zendmast op parkeerplaats Deersels aan de autosnelweg A67. De recherche vraagt het publiek om mee te helpen in het onderzoek naar deze auto en om informatie over de mogelijke vluchtroute te delen.
Lees verder

Getuigen gezocht van brandstichting zendmast

Gepubliceerd op: 18-05-2020 14:22

De politie zoekt getuigen van een brandstichting bij een zendmast op een parkeerplaats aan de autosnelweg A67. Via deze getuigenoproep hoopt de politie om eventuele automobilisten die zich nog niet gemeld hebben, aan te spreken.
Lees verder

Kinderen mogen weer naar school

Gepubliceerd op: 11-05-2020 16:33

Ze hebben er weer zin in, maar een beetje spannend is het wel. De ruim 3100 basisscholieren in Peel en Maas kunnen deze week weer naar school. Maandag openden de scholen hun deuren weer.

De kinderen komen op de meeste scholen in deeltijd naar school. Om de dag dus. In Maasbree bij de Violier zijn verschillende ingangen gecreëerd en er mogen geen ouders naar binnen.

De kinderen zijn blij dat ze weer naar school kunnen en met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen.
Lees verder

Gewonde bij ongeluk Maasbree

Gepubliceerd op: 11-05-2020 09:49

Bij een ongeluk op de A67 bij Maasbree is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Vlak na de afrit bij Sevenum vond het ongeluk rond 7.45 uur plaats. Een deel van de invoegstrook werd afgesloten.
Lees verder

Brandstichting zendmast Maasbree

Gepubliceerd op: 02-05-2020 10:29

Vrijdagavond is er een poging gedaan om de zendmast bij het tankstation aan de A67 in Maasbree in brand te steken.Het is het vijfentwintigste incident waarbij sprake is van brandstichting in een zendmast. De mast heeft schade opgelopen, maar kan nog functioneren.
Lees verder

Meer - Maasbree