Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

- Maasbree


Filteren op datum:
        

Parkeerverbod (deel) Baarlosestraat Maasbree

Gepubliceerd op: 23-08-2019 15:17

Op een deel van de Baarlosestraat in Maasbree, aan de zijde én ter hoogte van de huisnummers 34 tot en met 36, geldt een parkeerverbod. Dat heeft de Gemeente Peel en Maas heeft donderdag in een verkeersbesluit gepubliceerd op officielebekendmakingen.nl.
Lees verder

Onderhandeling overnamebedrag kost Niens de kop

Gepubliceerd op: 21-08-2019 08:58

De oorzaak van het faillissement van Niens en Bruiz ligt volgens het bedrijf bij het vastlopen van de onderhandelingen voor het overnamebedrag om de financiering bij een andere bank onder te brengen. Dat laat het familiebedrijf in een verklaring weten. Het bedrijf ging in 2018 failliet na een brand in het bedrijf.
Lees verder

Niëns en Bruiz in Maasbree failliet

Gepubliceerd op: 20-08-2019 18:43

Zowel Niëns Horeca als Bruiz in Maasbree zijn door de rechtbank failliet verklaard. 
Lees verder

Maasbreese eerste blinde instructeur jiu-jitsu

Gepubliceerd op: 17-08-2019 22:53

Burney Aerts uit Maasbree is zaterdag geslaagd als instructeur in jiu-jitsu. Hij is daarmee de eerste blinde instructeur van Europa.

Aerts is in de afgelopen jaren volledig blind geraakt. Een jaar geleden haalde Aerts de zwarte band in de sport. Burney Aerts is professioneel hulpverlener voor probleemjongeren.
Lees verder

Kastanje in centrum Maasbree 'veilig'

Gepubliceerd op: 15-08-2019 12:59

De kastanjeboom bij het voormalige gemeentehuis in Maasbree aan de Dorpstraat is veilig. Dat blijkt uit een onderzoek. Bij een windhoos in juni waaide een kastanjeboom om. Een jaar eerder was er ook al een boom omgewaaid.
Lees verder

Meer - Maasbree