Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Maasbree


Filteren op datum:
        

Video Maasbrees echtpaar gaat viral

Gepubliceerd op: 18-01-2021 11:06

Een uitspraak van een echtpaar uit Maasbree tijdens een demonstratie zondag in Amsterdam wordt op social media massaal gedeeld. In de video van NH Nieuws wordt door een man, die zelf zegt arts te zijn, beweerd dat artsen het coronavirus faken. Volgens hem zouden doktoren 20.000 euro krijgen per patiënt.

IC-arts Diederik Gommers heeft op Instagram gereageerd op het filmpje. Hij vindt dat iedereen het recht heeft om te demonstreren, maar vindt het wel gevaarlijk. Hij vraagt dan ook om de regels in acht te nemen.

De Maasbreese huisartsen laten weten dat de man geen huisarts is, maar een basisarts. In een reactie zegt huisarts Ramon Aendekerk: 'Als huisartsen van Maasbree hebben wij een compleet andere zienswijze.'

De Inspectie Gezondheidszorg onderzoekt of uitspraken wel door de beugel kunnen.
Lees verder

Jens Jacobs uit Maasbree behoort tot wereldtop in FIFA21

Gepubliceerd op: 11-01-2021 15:25

Daar waar Jens Jacobs uit Maasbree normaal gesproken met zijn teamgenoten van VVV-Venlo Onder-18 op het veld staat, moet hij het competitievoetbal momenteel even laten voor wat het is. Het jeugd- en amateurvoetbal is door het coronavirus namelijk voor onbepaalde tijd afgelast.
Lees verder

Maasbreese genomineerd voor Gouden Radioring

Gepubliceerd op: 07-01-2021 14:52

Judith Janssen uit Maasbree, journalist bij Dagblad de Limburger, is met een podcastserie over Nicky Verstappen genomineerd voor de Gouden Radioring.
Lees verder

Café Oad Bree wordt Grieks restaurant

Gepubliceerd op: 07-01-2021 10:59

Het Maasbreese café Oad Bree wordt een Grieks restaurant. Eigenaar Wien Hermans heeft de zaak verkocht aan restaurant Santorini uit Haelen. De komende tijd gaat men de zaak verbouwen. Eerder zat er ook al een Grieks restaurant in het pand.
Lees verder

Dader illegale afvaldumping opgespoord

Gepubliceerd op: 23-12-2020 14:44

De dader die 21 november zijn afval heeft gedumpt op Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree is in de kraag gevat zo meldt Omroep Venlo op haar website.
Lees verder

Meer - Maasbree