Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

- Meijel


Filteren op datum:
        

Peelpush ten onder in derby tegen Flamingo’s

Gepubliceerd op: 17-10-2019 15:42

De volleybaldames van Peelpush hebben de Limburgse derby tegen FAST Flamingo’s verloren. In Pica Mare in Gennep wonnen de Meijelse vrouwen de eerste set met 25-14, maar twee sets later stonden de Flamingo’s voor. In de vierde set maakte Peelpush de stand weer gelijk en werd het nog even spannend, maar de Flamingo’s stelden in set vijf met de zege veilig met 17-15.
Lees verder

Succes voor majorettes op EK Italië

Gepubliceerd op: 15-10-2019 11:28

Jesse Muijsenberg van Yonique Maasbree en Leanne Brummans van MD Meijel hebben mooie prestaties neergezet op het EK Majorette in Italië.
Lees verder

Brandweer breekt kazemat Meijel open

Gepubliceerd op: 15-10-2019 09:04

De brandweer heeft maandag enkele kazematten op de Vossenberg in Meijel opengebroken. De bunkers maken deel uit van de Peel-Raamstelling. De werkzaamheden voor de inrichting van een Peeltroef op deze plek zijn aan de gang. Er kwam veel zand uit de bunkers, die lange tijd niet open waren geweest.
Lees verder

Peelpush start seizoen met nederlaag

Gepubliceerd op: 13-10-2019 21:29

De dames van Peelpush zijn het seizoen op het hoogste niveau met een nederlaag gestart. Van Sliedrecht Sport werd zondag met 3-1 verloren.
Lees verder

DikkeMik uit Meijel bakt beste luxevlaai

Gepubliceerd op: 11-10-2019 22:40

Bakkerij DikkeMik uit Meijel heeft bij de jaarlijkse vlaaikeuring de eerste plek behaald in de categorie luxevlaai. De vlaaikeuring is een wedstrijd tussen alle ambachtelijke bakkers van Limburg. DikkeMik was de beste in de categorie luxevlaai en mag zich daarom een jaar lang beste luxevlaai bakker van Limburg noemen.
Lees verder

Meer - Meijel