Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Meijel


Filteren op datum:
        

Beschadigde straatstenen Dorpsstraat Meijel vervangen

Gepubliceerd op: 23-04-2019 10:40

De straatstenen die door de slijpwerkzaamheden bij de werkzaamheden aan de Dorpsstraat in Meijel beschadigd zijn geraakt, worden vervangen. Dat laat de gemeente weten. Na klachten van inwoners en raadsvragen over de te hoge stoeprand, werd de rand afgeslepen.
Lees verder

Trainers Peelpush blijven

Gepubliceerd op: 21-04-2019 11:43

Johan Leenders en Wilfred Jacobs blijven als trainer/coach het komende jaar verbonden aan de dames van Peelpush. Afscheidnemend speelster Karin Mennen (libero) zal samen met hen een rol krijgen in de samenstelling en uitvoering van het krachttrainingsprogramma en blijft daarmee betrokken bij de club.
Lees verder

Stultiens verlengt contract bij CCC-LIV

Gepubliceerd op: 20-04-2019 19:53

Sabrina Stultiens rijdt ook in 2020 bij de wielerploeg CCC-LIV. De 25-jarige Meijelse liep in september vorig jaar bij een valpartij een hersenschudding op en is daarvan nog altijd herstellende.
Lees verder

Gemeente zoekt Jan Thijssensteeg

Gepubliceerd op: 17-04-2019 19:08

De gemeente Peel en Maas is op zoek naar iemand die een jaar geleden een straatnaambord heeft weggehaald en nu heeft teruggehangen en het nieuwe bord van de Jan Thijssensteeg in plaats daarvan gestolen heeft.
Lees verder

Handhavingsonderzoek arbeidsmigranten Meijel

Gepubliceerd op: 17-04-2019 19:06

De fractie Lokaal Peel en Maas heeft vragen gesteld over de huisvesting van arbeidsmigranten in het voormalige gemeentehuis in Meijel. Het College geeft in een brief aan dat er een handhavingsonderzoek is opgestart naar deze bewoning.
Lees verder

Meer - Meijel