Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Offenbeek


Filteren op datum:
        

Praktijkdag verkeersveiligheid voor jonge automobilisten

Gepubliceerd op: 24-09-2021 09:27

De gemeenten Peel en Maas en Beesel hebben samen met zes andere Noord-Limburgse gemeenten The DriveXperience georganiseerd.
Lees verder

Werkzaamheden Beesel geannuleerd

Gepubliceerd op: 23-09-2021 22:18

De geplande afsluitingen van de wegen in en rondom de gemeente Beesel aankomend weekend gaan niet door. Dat heeft Rijkswaterstaat donderdagavond aan de gemeente Beesel laten weten. Rijkswaterstaat geeft aan dat niet alle betrokken partijen goedkeuring hebben verleend aan de werkzaamheden.
Lees verder

Zoveel inwoners van Beesel hebben coronaprik gehad

Gepubliceerd op: 23-09-2021 12:19

Van alle inwoners van de gemeente Beesel is 82 procent tot nu toe volledig gevaccineerd. Het gaat dan om iedereen van twaalf jaar en ouder.
Lees verder

Beweegzone geopend in wijk Oppe Brik

Gepubliceerd op: 22-09-2021 22:03

In de nieuwe wijk Oppe Brik in Offenbeek is woensdag en beweegzone geopend. Er staan toestellen waar oefeningen aan gedaan kunnen worden.
Wethouder Bram Jacobs is blij met het park. ''Bij de aanleg van de wijk was het een wens dat hier een omgeving gecreëerd zou worden waar mensen met bewegen bezig zouden kunnen zijn. Het is erg mooi dat dit nu is gerealiseerd.''

Gymlessen
Bootcamp Beesel dacht samen met gymdocent Marco Colson van het Gresscollege na welke toestellen er moesten komen. Ook de school gaat er gebruik van maken. Colson gaat binnenkort de eerste lessen geven in het park.

Work-out
Ook Jules Konings van Bootcamp Beesel is blij. ''De toestellen zijn geschikt om verschillende oefeningen mee en aan te doen. Ook het zand is een voorwaarde om er goed op te kunnen sporten.'' Wethouder Jacobs deed mee aan de work-out van de bootcampgroep.

De toestellen zijn voor iedereen beschikbaar. De wethouder hoopt dat veel mensen er gebruik van gaan maken.
Lees verder

Bijna een op vijf Beeselnaren is mantelzorger

Gepubliceerd op: 22-09-2021 16:36

In de gemeente Beesel is maar liefst 19 procent van alle volwassenen mantelzorger. Dat is na Mook en Middelaar (20 procent) het hoogst aantal van Limburg.
Lees verder

Meer - Offenbeek