Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Panningen


Filteren op datum:
        

Jeugdtrio Panningen uitgeroepen

Gepubliceerd op: 19-01-2020 20:57

De jeugdprins van de Kuus oeht Kepèl is Femke van Weel. Haar Adjudanten zijn Renske Reijnen en Eef Bouten. Samen gaan zij deze jeugdvastelaovend voorop met de spreuk: Dans dees vastelaovend door mèt ôs, want wae drej gaon hiëlemaol los!
Lees verder

Dave Litjens prins in Panningen

Gepubliceerd op: 19-01-2020 20:30

Dave Litjens is zondag uitgeroepen tot de nieuwe prins van de Kuus oeht Kepèl. Het thema was de Prins van Atlantis, dus alles speelde zich onderwater af.
Lees verder

Vanavond stemmen voor LVK finale

Gepubliceerd op: 10-01-2020 14:07

Vrijdag 10 januari wordt de eerste van de drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer uitgezonden. Vier groepen ui t de gemeente Peel en Maas brengen hun liedje ten gehore en na de uitzending kan het publiek via sms op haar favoriet stemmen.
Lees verder

Nieuwe eigenaren voor Panningse cafetaria

Gepubliceerd op: 07-01-2020 09:57

Snackbar ‘t Strötje aan de Ruijsstraat in Panningen heeft nieuwe eigenaren. Ozgur Alan en Deniz Ermen zijn de nieuwe eigenaren van de snackbar, dat wordt verbouwd tot cafetaria. Naast friet bevat het assortiment ook döner, durum, shoarma en kipfilet.
Lees verder

Samenwerking trainer Panningen verlengd

Gepubliceerd op: 05-01-2020 17:52

SV Panningen heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdagavond 4 januari  bekend gemaakt de samenwerking met hoofdtrainer William van Moorsel en trainer van het tweede selectie-elftal Ian Baetsen met één jaar te verlengen.
Lees verder

Meer - Panningen