Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Panningen


Filteren op datum:
        

Eerste restauratiecompliment voor Plattelandshoés

Gepubliceerd op: 18-04-2019 11:22

De gemeentelijke Adviescommissie Kunst en Cultuur heeft donderdag voor het eerst het restauratiecompliment uitgereikt aan het Plattelandshoés in Paningen. Het compliment is met name bedoeld voor de vrijwilligers die een wandschildering hebben hersteld.

Lees verder

Brons voor handbalteam op NK B-jeugd

Gepubliceerd op: 16-04-2019 10:46

De Limburgse handbalploegen hebben een succesvol Nederlands kampioenschap voor B-jeugd achter de rug. In Amsterdam wonnen de dames van V&L (Geleen) en de heren van Bevo HC (Panningen) een bronzen medaille.
Lees verder

Daan Smolders nieuwe voorzitter Kuus oeht Kepèl

Gepubliceerd op: 14-04-2019 21:31

Tijdens de jaarvergadering van de Kuus oeht Kepèl is Daan Smolders benoemd als nieuwe voorzitter van de Kuus oeht Kepèl. Hij volgt daarmee Peter Verlinden op, die voorafgaand aan afgelopen seizoen had aangegeven na 13 jaar te gaan stoppen als voorzitter.
Lees verder

Sloop Piushof gestart

Gepubliceerd op: 12-04-2019 14:18

Een aantal oud bewoners van Piushof heeft donderdag samen met wethouder Rob Wanten en corporatiebestuurder Wim Hazeu van Wonen Limburg het startsein gegeven voor de sloop het oude Piushof. Op deze plek bouwt de woonstichting een gevarieerde woonwijk waar de toekomstige bewoners het belangrijk vinden om er met elkaar een fijne woonomgeving te maken. Begin 2020 kunnen de nieuwe bewoners verhuizen.
Lees verder

Het Bouwens voert onderwijsdialoog

Gepubliceerd op: 11-04-2019 10:07

Het Bouwens gaat de mogelijkheden verkennen om het bestaande onderwijsaanbod te verbreden en wil daarover graag in gesprek met ouders en leerlingen.
Lees verder

Meer - Panningen