Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

- Panningen


Filteren op datum:
        

Eerste editie Hopsaland succesvol

Gepubliceerd op: 22-08-2019 08:52

Het Raadhuisplein was zondag dé plek om te genieten van craftbeer. Al jaren is speciaalbier in opkomst en ongekend populair, om die reden besloot DOK6 Horeca om de handen ineen te slaan met De Bierbrigadier.
Lees verder

Vragen over drempel centrum Panningen

Gepubliceerd op: 21-08-2019 18:54

Raadslid Tiny Valckx (Lokaal Peel en Maas) heeft vragen aan het college gesteld over de drempel op de kruising van de Julianastraat en Raadhuisstraat in Panningen. Volgens het raadslid hebben omwonenden verschillende keren aan de bel getrokken over de verkeersonveiligheid op deze hoek. Ook ondernemers delen hun ongenoegen over de overlast van de drempel.
Lees verder

Ruit studio Omroep P&M ingegooid

Gepubliceerd op: 19-08-2019 10:33

Een ruit van de studio van Omroep P&M is zondagavond ingegooid. Dat gebeurde rond 22.10 uur op de Schout van Merwijckstraat in Panningen. Een man gooide een wodkafles door de ruit. Nadat de ruit was gesneuveld, vertrok de man op zijn fiets.
Lees verder

speciaalbierfestival 'Hopsaland'

Gepubliceerd op: 18-08-2019 22:46

In Panningen vond zondag 18 augustus het eerste speciaalbierfestival 'Hopsaland' plaats. Met zelfs een brouwer uit IJsland was het een druk bezocht evenement.
Lees verder

Wedstrijd Bevo gaat niet door

Gepubliceerd op: 15-08-2019 11:21

De wedstrijd van heren 1 van Bevo die vanavond gespeeld zou worden in Luxemburg, gaat niet door. Dat laat de club weten. Waarom de oefenwedstrijd wordt afgelast, is niet duidelijk.
Lees verder

Meer - Panningen