Menu

Twitter feed Omroep P&M

- Panningen


Filteren op datum:
        

Politie: 'Auto's vernield in Panningen'

Gepubliceerd op: 28-03-2020 18:15

Deze maand zijn er volgens de politie veel vernielingen gepleegd aan auto's in Panningen. De politie vraagt mensen getuigen zijn van de vernielingen om contact op te nemen met de politie door te bellen met 0900 8844.
Lees verder

Voorlopig geen weekmarkt in Panningen

Gepubliceerd op: 27-03-2020 21:06

De weekmarkt in Panningen gaat voorlopig niet door. De voorzitter van de veiligheidsregio heeft een nieuwe noodverordening vastgesteld. Die geeft de mogelijkheid om markten met voedingskramen toe te staan.
Lees verder

Panningse lichtspecialist ontwerpt beademingsapparaat

Gepubliceerd op: 26-03-2020 12:36

Het bedrijf FreeBreathing, onderdeel van Stogger uit Panningen, dat zich heeft gespecialiseerd in draadloos en energiezuinig licht, heeft een goedkoop beademingsapparaat ontwikkeld. Het Radboud UMC in Nijmegen is erg te spreken over het apparaat, dat volgens het ziekenhuis goed te gebruiken is.

Het beademingsapparaat is goedkoop. Het kost slechts 370 euro. De bediening is simpel, het kan zelfs door niet-medisch personeel gebruikt worden. Het Radboud Ziekenhuis werkt samen met het bedrijf FreeBreathing aan de vervolgstap voor VentilatorPAL, die in een open source community geïnitieerd is door FreeBreathing. Op dit moment vindt de testfase plaats, waarna het gecertificeerd zal worden voor Nederland en Spanje.

Er wordt door de initiatiefnemers gehoopt op steun van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor het produceren van de eerste duizend exemplaren.
Lees verder

Bouwens schort alle schoolexamens op

Gepubliceerd op: 24-03-2020 08:08

De VO-raad heeft middelbare scholen geadviseerd om de schoolexamens tijdelijk op te schorten. Het Bouwens in Panningen volgt dit advies en schort per direct alle schoolexamens op.
Lees verder

Brand door elektrisch deken

Gepubliceerd op: 24-03-2020 08:05

Bij een brand op de Vosberg in Panningen is dinsdagochtend een vrouw gewond geraakt. Een elektrisch deken vloog door kortsluiting in brand.
Lees verder

Meer - Panningen