Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

'Peel en Master', de interactieve quiz van Peel en Maas

Door de maatregelen rondom het coronavirus en de avondklok zitten veel jongeren thuis en vervelenz ze zich. Daarom wordt er op 12 maart een interactieve quiz georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar: Peel en Master.


Een aantal jongeren uit Peel en Maas hebben hun krachten gebundeld om met een quiz te komen waar jeugdigen tussen 12 tot en met 17 jaar aan mee kunnen doen. ''Ook jongeren hebben het zwaar in deze coronaperiode, wij willen ons steentje bijdragen aan een leuke avond voor deze jongeren vanwaar we met het idee voor een online interactieve quiz zijn gekomen', vertelt een van de initiatiefnemers.
 
Deelnemers ontvangen een box met opdrachten die ze gedurende een week kunnen uitvoeren. Op 12 maart om 19.00 uur start de finaleronde via een livestream en op Omroep P&M. Dit is een spannende quiz met vragen die de jeugdigen zelf hebben bedacht. Ook is er een muzikale verrassing en zijn er toffe prijzen te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers.

Opgeven is simpel: stuur een mail naar peelandmaster@gmail.com en vermeld hierin beide namen, de leeftijd en het adres vanaf waar jullie de quiz gaan volgen. Opgeven kan tot 8 maart. De organisatie ziet alle jongeren van Peel en Maas graag op 12 maart om 19.00 uur.