Menu

Twitter feed Omroep P&M

112 on Wheels

Het evenement 112 On Wheels op Greenport Venlo heeft zondag veel publiek getrokken. Publiek kon het materiaal van hulpdiensten uit binnen- en buitenland bezichtigen en er waren demonstraties. Uit Peel en Maas waren er tankautospuit voertuigen en de brandweer uit Maasbree deed mee aan een demonstratie hulpverlening. Het evenement werd georganiseerd door de stichting Wens in Beweging.

Het evenement werd georganiseerd voor en door de stichting Wens in Beweging. Diverse Tank Auto Spuit voertuigen uit de Peel & Maas Regio waren ook present en de brandweer van Maasbree deed zelfs mee aan een uitgebreide demonstratie Hulpverlening.
Ook diverse hulpverleningsvoertuigen (autohulpdienst) uit Maasbree stonden paraat. Er waren heel veel vrijwilligers op de been om voorlichting te geven. Verder trok een old-timer uit 1952 uit Meijel de nodige aandacht en opvallend veel jeugd kwam aan bod bij de diverse demonstraties.
Politie, Brandweer, Rijkswaterstaat, Landmacht, Reddingsbrigade, ProRail, Bergingsvoertuigen , ANWB, Rode Kruis, Police Cars Owners, Ambulancezorg, Veiligheidsregio's, Verbindingen en uiteraard de diverse WENSambulances waren aanwezig.
 
 
 

Foto's: Ger Bos