Menu

Twitter feed Omroep P&M

66ste Triduum in Peel en Maas

17 juli 2018

Het Triduüm werd in 1952 opgericht door Pastoor Van Basten Batenburg in Beringe. Vol trots zet de Stichting Peel en Maas dit initiatief nog steeds voort.

Het evenement duurt drie dagen. Er is ruimte voor bezinning, ontspanning en gezellig samen zijn.

“Wij doen allen ons uiterste best om voor de ongeveer 130 gasten uit de elf kerkdorpen drie onvergetelijke dagen te organiseren ”, aldus de organisatie. De dagen ontlenen hun succes mede door de inzet van zeer gemotiveerde vrijwilligers. Er zijn dagelijks eucharistie vieringen, verzorgd door Pastoor Verhaag. Daarnaast zijn er ook ontspanningsactiviteiten zoals live muziek, wandeltochten en er is een mogelijkheid om een ritje met de huifkar te maken.

“ Klein Lourdes”, zoals de oprichter van het Zieken-Triduüm Z.E.H. Max van Basten Batenburg het al bij de oprichting in 1952 uitdrukte.


Deze dagen vinden plaats in de recreatieruimte het “Trefpunt” op de Camping en Speelpark van de “Heldense Bossen te Helden op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 september.

Elke dag begint het dagprogramma om 09.30 uur en men gaat om 17.30 uur huiswaarts.

Interesse? Alle genodigden hebben reeds een brief gehad. 
Heeft u geen brief gehad, dan kunt u contact opnemen met Helie Derks – van de Ven, telefoonnummer 077 -307 27 22 of Nel Zelen – Geurts, telefoonnummer 077- 307 37 78.