Menu

Twitter feed Omroep P&M

Adverteren

Makkelijk, goedkoop adverteren met een bereik in heel Nood-Limburg en Zuid-Oost Brabant? Dan zit u bij Omroep P&M aan het juiste adres. Adverteren kan op verschillende manier. Denk hierbij aan radio- of tv-commercials, maar ook reclame op onze website, app of Tekst-TV.

We verzorgen altijd ‘op maat campagnes’. Dat wil zeggen dat de wens van u als ondernemer altijd het uitgangspunt is. Of u enkel een commercial wil laten maken of advies zoekt voor een complete cross mediale campagne, wij helpen u daarbij. Een goed geproduceerde commercial zal uw bedrijfsimago versterken en valt altijd op.
 
Omroep P&M werkt samen met de omroepen in de regio in Noord- en Midden-Limburg en kan u helpen met het verzorgen van reclame bij andere omroepen.
 
Onze media mogelijkheden:
 
1.      Adverteren op TV
Omroep P&M is op de televisie te ontvangen via de kabel op het digitale kanaal van Ziggo. En niet alleen in de gemeente Peel en Maas en de gemeente Beesel. Omroep P&M is via dit televisiekanaal te ontvangen in vrijwel geheel Noord en Midden Limburg!  Uw reclameboodschap kan middels sheets diversen keren per uur te zien zijn op onze kabelkrant in dit uitzendgebied. Daarbij, tijdens het kijken naar onze kabelkrant kan men natuurlijk luisteren naar de radio-uitzendingen van Omroep P&M.

Ook zenden we elke dag tv-uitzendingen uit op ons Tv-kanaal. Een reclamespot voor of achter zo’n uitzending is ook mogelijk. Informeer gerust bij onze medewerkers van Reclame en Sponsoring wat er mogelijk is. Er kan bij Omroep P&M meer dan u denkt. U kunt eigen spotjes aanleveren, maar desgewenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen.


2.      Radio reclame
U kunt adverteren middels radiocommercials. Voor en/of na het nieuws (zo vaak en wanneer u wilt) wordt uw radioboodschap uitgezonden. Eventueel kan gekozen worden voor speciale (wekelijks of maandelijks) variërende spotjes, waarin u uw aanbiedingen van de week of maand bekend maakt. Zo'n radiocommercial kunt u zelf kant en klaar aanleveren, maar natuurlijk kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Ook kunt u uw naam verbinden als sponsor van één van onze radioprogramma's. Voor en na het programma wordt dan een spot uitgezonden met het bericht: "Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door ....."


3.      Adverteren op de website
Door middel van een banner op onze website kunt u de aandacht vestigen op uw bedrijf en op uw boodschap. De bezoekers van onze website kunnen via een link doorklikken naar uw eigen website.


4.      Adverteren via TekstTV (Kabelkrant)
U kunt via onze beeldkrant uw advertentie laten plaatsen tegen een uitermate scherp tarief.

 
Regionale mogelijkheden:

Uitzenden in het grootste deel van Noord Limburg kan ook!
Omroep P&M werkt samen met drie collega-omroepen in de regio. Een radiocommercial wordt gedurende eenzelfde periode bij alle vier samenwerkende omroepen uitgezonden tegen één tarief. Dat betekent dat een radiocommercial wordt uitgezonden in een gebied met meer dan 250.000 inwoners! De omroepen in het samenwerkingsverband zijn:

    • Omroep P&M (gemeente Peel en Maas, ca. 43.000 inwoners en gemeente Beesel, ca. 13.000 inwoners)

    • Omroep Horst aan de Maas (Horst aan de Maas, ca. 42.000 inwoners)

    • Omroep Venlo (gemeente Venlo, ca. 101.000 inwoners)

    • Omroep Venray (gemeente Venray, ca. 43.000 inwoners)
Voor meer informatie of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen:
Omroep P&M
Schout van Merwijckstraat 2
5981 EL Panningen (NL)
tel. 077 - 30 66 333 (studio)
E-mail: sales@omroeppenm.nl

 

nb. Klik hier voor de radio- en televisiefrequenties in de verschillende plaatsen.