Panningen, Netherlands

Muziek onder de Toren

De werkgroep Cultuur in Hartje Peel en Maas organiseert in de zomermaanden wekelijks een muziekoptreden onder de noemer ‘Muziek onder de Toren’ op het Raadhuisplein in Panningen.

13 augustus 2022

Aanvang: 00:00

Einde: 00:00

Toegang: €0,-

20 augustus 2022

Aanvang: 00:00

Einde: 00:00

Toegang: €0,-

27 augustus 2022

Aanvang: 00:00

Einde: 00:00

Toegang: €0,-

Doel is passanten te laten horen en zien hoe mooi het is in groepsverband te musiceren. De entree is gratis.

Zaterdagmiddag 13 augustus kun je luisteren naar Blaaskapel ‘Die Zwei Dörfer’ Meijel/Neerkant, een kapel die garant staat voor een middagje genieten van mooie blaasmuziek.

Het podium aan het Raadhuisplein is het middelpunt van muziek. De optredens beginnen om 13.30 uur en eindigen om 16.45 uur. Bij slecht weer kunnen optredens worden afgelast. Kijk hiervoor op de facebookpagina van Muziek onder de Toren.

Zaterdag 20 augustus
In het eerste deel kun je luisteren naar trio D'Roisler Almhütten Musi uit Eindhoven, eerder bekend als Die Tiroler Klammsteiger.

Het tweede deel wordt ingevuld door duo de Heljese Buben uit Panningen e.o. De formatie bestaat voor deze keer uit Geert van Zon en Albert van Teeffelen.

Zaterdag 27 augustus
In het eerste deel kun je luisteren naar de Keverberger Muzikanten uit Kessel e.o.; een welbekende formatie bij Muziek onder de Toren.

Het tweede deel wordt ingevuld door Seniorenorkest Meijel en omstreken; ook een welbekende formatie bij Muziek onder de Toren.