Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

Agenda


Filteren op datum:
        

45 jaar Hockeyclub Peel en Maas

Gepubliceerd op: 14-08-2019 14:53

Hockeyclub Peel en Maas bestaat dit jaar 45 jaar. Om dit te vieren houdt de club een jubileumfeest op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. Op zaterdagmiddag een Sportways hockeyclinic voor de jeugd, hier kunnen alle jeugdleden zich voor opgeven. 's Avonds vanaf 20.00 uur zal het grote feest losbarsten dan voor iedereen toegankelijk is.
Op zondag zullen er vanaf 11.00 uur hockeywedstrijden zijn, Heren 1 en Dames 1 teams spelen tegen de All Stars Heren en Dames teams.
Lees verder

Bree blief Bree!

Gepubliceerd op: 14-08-2019 15:04

Kom naar de dorpsbijeenkomst en denk mee. Maasbree, bekend om zijn Britse bescheidenheid en naoberschap. Een plek die leeft, voor jong en oud. Op woensdag 4 september wordt er een dorpsbijeenkomst gehouden in Maasbree. Doe jij mee? Samen op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, die bijdrage aan de leefomgeving van de inwoners. Meer info: rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org. 4 september 19.00 uur, Niëns Baarloseweg Maasbree.
Aanmelden www.maasbree.nl
Lees verder

Laup 's binne

Gepubliceerd op: 21-08-2019 14:08

Op 3 september is het zover. In samenwerking met een groep enthousiaste inwoners gaat de Dorpsontmoeting Hoës van Bree starten met een Open Inloop. Ben je op zoek naar gezelligheid en contact? Wil je even de deur uit, even iets anders?
Loop dan eens binnen in de foyer van het Hoës van Bree, Kennedyplein 5 Maasbree. 
Iedere dinsdag en donderdagmorgen vanaf 3 september van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Lees verder