Menu

Twitter feed Omroep P&M

Agenda


Filteren op datum:
        

Herfstvakantie bij Buitencentrum De Pelen

Dit evenement vindt plaats op: 18 oktober 2021 t/m 29 oktober 2021

Buitencentrum De Pelen biedt in de herfstvakantie diverse gezinsactiviteiten in De Groote Peel. Er zijn excursies mét maar ook tochten die je zonder gids kunt doen. Alle activiteiten starten bij het Buitencentrum aan de Moostdijk 15 te Ospel.
Lees verder

Winnovatie Challenge Waterschap Limburg

Dit evenement vindt plaats op: 18 oktober 2021 t/m 7 november 2021

Door klimaatverandering krijgen we steeds vaker te maken met wateroverlast. Waterschappen werken hard aan maatregelen om wateroverlast te voorkomen. Maar je kunt ook zelf maatregelen nemen om je huis te beschermen. Daarom start Waterschap Limburg een Winnovatie Challenge: Een zoektocht naar oplossingen die je zelf snel en makkelijk kunt gebruiken om het water buiten je huis of bedrijf te houden.
Lees verder

Wie helpt Spookje Boe?

Dit evenement vindt plaats op: 18 oktober 2021 t/m 31 oktober 2021

Spookje Boe is een vriendelijk spookje dat al eeuwenlang in Kasteel De Keverberg woont. Hij slaapt samen met zijn familie in de kelders onder het kasteel. Ook heeft hij veel vriendjes en vriendinnetjes die in het kasteel wonen. Elke dag spelen ze samen en vliegen ze door het hele kasteel.
Lees verder

Gratis praktijkdag voor jonge automobilisten

Dit evenement vindt plaats op: 23 oktober 2021 t/m 24 oktober 2021

Door de 8 gemeenten in Noord-Limburg wordt op zaterdag 23 en zondag 24 oktober The DriveXperience georganiseerd. Een training voor jongeren tussen 17 en 24 jaar met een rijbewijs, die hun rijvaardigheid verder willen aanscherpen. Ook jongeren uit Peel en Maas kunnen gratis meedoen met deze praktijkdag. 

 

Aanmelden kan via TheDriveXperience . Hier vind je ook meer informatie.

Je krijgt praktijkoefeningen onder begeleiding van coaches, waaronder een praktijkrit, een mobiele gladde rem-/slipbaan en kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

The DriveXperience wordt gehouden bij de Oostendorp Toyota Dealer in Venray. Een training duurt 1 dag van 09.00 tot 16.00 uur en is gratis. Deelnemers maken ook nog kans op een weekend lang rijden in een Toyota Aygo.
Lees verder

Top springsport in Panningen

Dit evenement vindt plaats op: 23 oktober 2021 t/m 24 oktober 2021

Hippisch Centrum De Vosberg in Panningen staat twee weekenden in het teken van de springsport zowel voor pony’s als paarden. Ruim 180 combinaties hebben zich ingeschreven.
Lees verder

Meer Agenda