Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

Agenda


Filteren op datum:
        

Mijn man begrijpt me niet

Gepubliceerd op: 03-10-2019 15:23

Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in DOK6 Theater. De goedlopende theaterproductie ‘Mijn man begrijpt me niet’ staat in DOK6 Theater op zondag 20 oktober. Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? Een hilarische komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering. Ook voor mannen! Kaarten  kunt u reserveren via www.dok6.eu of via de receptie. Lees verder

Heksen op Kasteel Keverberg

Gepubliceerd op: 10-10-2019 14:22

Tijdens de herfstvakantie wordt Kasteel De Keverberg op drie woensdagmiddagen omgetoverd tot heksenkasteel.
Van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn er diverse leuke activiteiten en spellen in het thema van heksen en tovenaars te beleven voor kinderen.
Wil je graag deelnemen? Geef dit dan aan bij de infobalie, hier kun je jouw opdrachtenkaart ophalen. 

Woensdagmiddag 16, 23 en 30 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur
Lees verder

Vogelmarkt Helden

Gepubliceerd op: 10-10-2019 14:10

Zondag 20 oktober organiseert Vogelvrienden Helden e.o. weer haar maandelijkse vogelmarkt. Iedere derde zondag van de maanden sept. t/m april kunt u hiervoor terecht in haar clublokaal Dorpscentrum Kerkeböske Aan de koeberg 3 te Helden-Dorp. De aanvang is om 9.30 uur en de markt eindigt om 12.00 uur. Iedereen, zowel leden als bezoekers, zijn deze morgen weer welkom om vogels te koop of te ruil aan te bieden. Naast vogels mogen er ook andere artikelen die voor het uitoefenen van deze hobby nodig zijn worden aangeboden. Kom geheel vrijblijvend eens kijken en informeer naar de mogelijkheden die de vereniging u kan bieden.
Lees verder

Halloween concert

Gepubliceerd op: 10-10-2019 14:33

Na een spetterend feestelijk concert "Kids Live" eerder dit jaar maken de Jeugdorkesten Peel en Maas o.l.v. Maarten Rijs zich nu op voor een verrassend Halloween concert in Kerkeböske op zaterdag 19 oktober. Dit alles ter gelegenheid van hun 5-jarig bestaan. Om in “griezel”-sferen te komen zal er vooraf (19.00 uur) een korte sfeervolle wandeling door het bos zijn. Het leerlingenorkest, met maar liefst 13 nieuwe muzikanten, zal deze avond het spits afbijten met een aantal nummers. Vervolgens zal het Jeugdorkest de aanwezigen laten genieten van onder andere Eve of the war, Thriller, Game of Thrones, Mr. Blue Sky en Jurassic Park.
Lees verder

Wandeling Baarlose Bospartizanen

Gepubliceerd op: 10-10-2019 14:38

Samen met een gids wandelt u door een prachtig bos naar de herdenkingszuil ter ere van de Baarlose Bospartizanen. Tijdens de wandeling wordt er regelmatig gestopt om te vertellen wat er zich tijdens de laatste maanden van 1944 in de bossen van Baarlo heeft afgespeeld. 
De route is 8 km. Graag goed schoeisel. Niet geschikt voor kleine kinderen/minder validen. Zaterdag 19 oktober, aanvang 10.00 uur en de wandeling duurt ongeveer 2 uur.
Uiterlijk aanmelden vrijdag 18 oktober bij de VVV in Baarlo. U krijgt bij betaling een deelnemersbewijs.
Lees verder

Meer Agenda