Menu

Twitter feed Omroep P&M

Agenda


Filteren op datum:
        

Update Etalage-wandeling Beesel

Gepubliceerd op: 13-01-2021 13:29

Door de lockdown is de Etalage-wandeling verlengd tot en met dinsdag 19 januari.
Haal een frisse neus en bezoek tijdens je wandeling door Beesel, Offenbeek en Reuver 14 ondernemers waar in de etalage of tegen het raam een letter hangt. Maak van alle letters een of meerdere woorden en stuur deze naar info@ontdekbeesel.nl .
Lees verder

Doe mee met de Nationale Tuinvogeltelling

Dit evenement vindt plaats op: 29 januari 2021 t/m 31 januari 2021

Tel de vogels in je tuin of op je balkon op vrijdag 29, zaterdag 30 of zondag 31 januari één keer een half uur. Meedoen is leuk en nuttig. Je telling geef je gemakkelijk door via de website van de Vogelbescherming: www.vogelbescherming.nl. Het telformulier staat dan klaar. Vul je telling uiterlijk maandag 1 februari in vóór 12.00 uur.
Lees verder

(Online) cursus Biodiversiteit in jouw tuin in Peel en Maas

Dit evenement vindt plaats op: 3 februari 2021

De gemeente Peel en Maas en Stichting IKL organiseren een online activiteit op woensdag 3 februari van 19.30 tot 21.30 uur: Biodiversiteit in jouw tuin. Deze basiscursus is voor alle inwoners van de gemeente Peel en Maas die iets willen leren over biodiversiteit in hun eigen tuin of buurt. Uitgebreide voorkennis is niet nodig.
Lees verder

Digitale bijeenkomst inclusiviteit

Dit evenement vindt plaats op: 4 februari 2021

De gemeente Beesel en Synthese organiseren donderdag 4 februari om 19.00 uur een digitale bijeenkomst inclusiviteit voor alle inwoners van de gemeente Beesel. 
Lees verder