Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Amhaouch: 'Nog nooit zo spannend gevonden'

17 maart 2021

Tweede Kamerkandidaat Mustafa Amhaouch uit Panningen kijkt woensdagavond vol spanning naar de uitslagen. "Volgens mij heb ik het bijna nog nooit zo spannend gevonden. Er is zoveel mogelijk."

De 50-jarige Panningenaar staat vijftiende op de kandidatenlijst van het CDA. Hij is sinds januari 2016 parlementslid. De politicus hoopt dat hij als Limburger weer in de Tweede Kamer komt. "Ik kan het niet alleen en daarom vind ik het fijn dat de gemeente een kandidaat heeft en ook de steun krijgt van die gemeente. Er kunnen maar 150 mensen in Den Haag in die Kamer zitten. En als Peel en Maas dat heeft, dan is dat mooi."

Amhaouch begon woensdag de dag sportief. "Na anderhalve maand ben ik vandaag begonnen met sporten. Ik dacht ik ga lekker sporten, buiten bij Sporthelden. Heerlijk een uurtje crossfit getraind. En dat doet me echt goed. En dan kan ik die finale vanavond afwachten."

Wel vindt hij het jammer dat hij de uitslagen niet met zijn partijgenoten kan volgen. "Dat vind ik wel jammer dat je het eindresultaat niet samen kunt beleven. Net als in de sport, beleving hoort hier ook bij."