Menu

Twitter feed Omroep P&M

Avonturentochten vanaf Buitencentrum De Pelen

8 juni 2021

Voor kinderen die graag in de natuur spelen is het vanaf juni weer mogelijk om je verjaardagsfeestje in Nationaal Park De Groote Peel te vieren. Er zijn verschillende ‘avonturentochten’ om uit te kiezen. Alle tochten zijn vernieuwd. De Peelgidsen van Staatsbosbeheer hebben er veel zin in. Jij ook? Er is voor elke leeftijd een passende tocht. Een kleuter kan zo ‘doorgroeien’ tot tiener en steeds een ander feestje doen.

Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/de-pelen/kinderfeestje-bij-buitencentrum-de-pelen of neem contact op met het Buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495–641 497. Het Buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto: Marijke Vaes-Schroën

Voor kleuters is er een Kaboutertocht waarbij de kleuterkabouters op zoek gaan naar sporen van kleine kabouters in de Groote Peel.

Kinderen van 6 tot en met 9 jaar kunnen als Handige Hulpboswachter aan de slag of Petronella Peelheks helpen met klusjes in de natuur.

Stoere jongens en meiden van 7 tot en met 9 jaar gaan het Peelmoeras verkennen tijdens de Mossige Moerasexpeditie.

Voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar is er De Ruige Roverstocht. Een actieve tocht vol spellen en uitdagingen waarbij je op zoek gaat naar het zwarte goud van De Peel.

Deelnemers aan een avonturentocht krijgen onderweg te drinken en iets lekkers en ook nog een verrassing mee naar huis. De jarige krijgt een extra cadeautje.