Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • De carnavalsverenigingen van de gemeente Peel en Maas en Neer zijn tot het besluit gekomen dat de carnavalsviering… twitter.com/i/web/status/1…

Baarlonaar Jarno Geurts Juniorcup Kampioen 2019

1 november 2019

Het was een mooie ASUZ (Auto Sport Unie Zuid) autocross seizoen voor de Jarno Geurts uit Baarlo. Constant reed hij in de top 5 en pakte hierdoor de nodige punten voor het kampioenschap. Na de cross in Neerkant op 6 oktober mocht Jarno zich al kampioen noemen gezien zijn behaalde punten. De wedstrijden in Rips en Liessel werden door het slechte weer niet verreden waardoor alleen de cross in Didam als seizoen afsluiter nog mee telde.

Jarno, “Op zaterdag 26 oktober zijn we naar de eindkeuring van de ASUZ geweest. Diezelfde zaterdag middag zijn we vertrokken naar Didam om daar het seizoen af te sluiten. Op zondag mochten we crossen. Ik heb 3 leuke manches gereden en in alle 3 manches heb ik constant in de top 5 gereden en in de finale afgesloten met een keurige 9de plaats. Maandagavond 28 oktober kregen we te horen dat ik officieel kampioen ben geworden en dat de crosswagen goedgekeurd was. Dit gaan we deze maand afsluiten met een mooi kampioensfeest in Baarlo.”