Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bal rolt volop bij P&M Sport

De competities zijn allemaal weer in volle gang. En dus ook weer 2 goed  gevulde porgramma's van P&M Sport dit weekend.

Op zaterdag 29 september zal vanuit sportarena De Heuf de handbalwedstrijd tussen de dames van Herpetz Bevo HC en PSV Handbal uit Eindhoven live te volgen zijn. Kunnen de Bevo dames onder leiding van de nieuwe trainer/coach direct van zich doen spreken in de 2de divisie na de degradatie van afgelopen seizoen?

Op zondag zal de Peel en Maas-derby in de 3de klasse van het amateurvoetbal tussen MVC '19 en Helden centraal staan. Vanaf sportpark  De Viersprong is alles rond deze wedstrijd rechtstreeks te volgen.

Verder veel interviews met trainers en spelers uit diverse sporten. Zo wordt teruggekeken op de volleybalwedstrijden van de promovendi VC Olympia, VC Kessel en VC Asterix. Wordt de beugeltopper tussen Neer en Helden nabeschouwd even als de wedstrijd Kessel-Kronenberg. Marcel van Lier kijkt vooruit op het debuut van de handbaldames van BSAC in de 2de divisie en Lambert van Berlo analyseert de uitwedstrijd van de heren van Bevo HC in de BeNe-Liga in Zwartemeer. Met John Korsten wordt gekeken hoe de zaalvoetballers van ZVV Beringe er voorstaan in de topklasse.

Met Ger Hermans en Nederlands kampioen Daan Bongers wordt in de studio over wielrennen gesproken. Kessel-trainer John Paulissen zal de voetbaltoto spelen.

Kortom, genoeg reden om zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur af te stemmen op P&M Sport, waar veel nationaal, internationaal, maar vooral ook lokaal sportniuews de revu zal passeren.